Idézet (hanita @ 2010.07.20. 19:04)
Rileah nyaral az tuti, ő szombaton jön meg a táborból, Roxi meg írta hogy ő is csak szombaton tud lenni

Mondjuk nem kifejezetten rájuk gondoltam, hanem akik annak idején engem privátban megkerestek, hogy mennyire szeretnének spanyolul tanulni, aztán most az első lecke után feladták.
Idézet (WhiteAngel @ 2010.07.20. 19:04)
Nem kell aggódnod. Amint felveszem a spanyol nyelvet,azthiszem hozzád fogok majd fordulni ha segítség kell. A családban mindenki németes,szal...De nekem a spanyol tetszik nem a német...A lényeg hogyha nem zavar akkor majd kérdezgetek ha én is tanulni fogom
Bármikor. Én szívesen segítek mindenkinek (és eddig is így tettem), azért is írtam, hogy nem az én oldalamon van probléma.
Megint más kérdés, ha valakinek azt tanácsolom, hogy inkább felejtse el, mert nincs hozzá érzéke, de ez esetben is azért meg szoktuk próbálni.

A nyelvtanuláshoz kell egy bizonyos érzék, hogy az illető el tudjon szakadni a magyar logikától. Ezért nem megy Roxinak sem, mert hiába tanulja meg a szavakat és a kifejezéseket, ha nem érti mögötte a rendszert. Egy önálló mondatot nem fog tudni alkotni, mert csak azt csinálja, hogy a magyar mondatba behelyettesíti a spanyol szavakat, és azt hiszi, hogy ezzel kész a spanyol mondat. Így sajnos nem megy...