OFFtopik II
2010. július 19. 23:50
|
|
Selliiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 127393 offline
|
am körülbelül
teccik egy srác már régóta ismerem és mostanába tök teccik meg minden de idén nyáron alig látom, és tök közel lakok hozzá
és jövőre leszek 9.H -s őpedig 9.B-s és egy suliba járunk majd mondjuk én már régóta oda járok mert hatosztályos osztba járok meg minden tudjátok...na szóval alig látom idén nyáron este 8-9 fele a bnőmmel elszoktunk menni bicózni és akkor szokott inteni az ablakából .... bővebb infó levélben
2010. július 19. 23:55
Idézet (Selliii @ 2010.07.19. 23:50)
am körülbelül
teccik egy srác már régóta ismerem és mostanába tök teccik meg minden de idén nyáron alig látom, és tök közel lakok hozzá
és jövőre leszek 9.H -s őpedig 9.B-s és egy suliba járunk majd mondjuk én már régóta oda járok mert hatosztályos osztba járok meg minden tudjátok...na szóval alig látom idén nyáron este 8-9 fele a bnőmmel elszoktunk menni bicózni és akkor szokott inteni az ablakából .... bővebb infó levélben
szokott inteni? akkor meg mire vársz?
2010. július 20. 00:01
|
|
Selliiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 127393 offline
|
Idézet (Lexy @ 2010.07.19. 23:55)
szokott inteni? akkor meg mire vársz?
Egyszer hívd le dumálni, persze nem kettesben mert az nagyon lényegretörő lenne de pl. társaságba.
Vagy várj szeptemberig ha úgyis sulitársak lesztek könnyen össze tudtok jobban barátkozni.. később meg majd eldől. 
én is ezt tervezem
2010. július 20. 01:06
Idézet (El Mexicano @ 2010.07.19. 18:09)
Köszi! 
nincs mit
nagyon jó lett az új avid
2010. július 20. 08:35
Idézet (WhiteAngel @ 2010.07.19. 21:46)
Apropó,láttátok hogy van akinek már több mint 900 szavazat van? 
Ja, Emili akárkinek már több mint 1000
Idézet (Christo @ 2010.07.19. 21:52)
Nem a barátos dolgot csak úgy mellesleg írtam
Hát akkor lehet, hogy csak szeretek szemétkedni és ezért nem kapják meg a szavazatot tőlem a tölcsérek, hanem csak az arra érdemesek
Hát akkor lehet, hogy csak szeretek szemétkedni és ezért nem kapják meg a szavazatot tőlem a tölcsérek, hanem csak az arra érdemesek
ez miatt miért lennél szemét? én sem szavazok vissza már senkire sem, csak aki megérdemli, de azokra meg már mind szavaztam
Idézet (zsofeeh @ 2010.07.19. 23:15)
Nem tudom mennyire szabad ezt itt kérni, de szavaznátok itt rám?
Értelemszerűen Zsofee vagyok, sokat segítenétek, számítok rátok 
tőlem ment éjszaka a szavazat
2010. július 20. 08:39
Idézet (hanita @ 2010.07.20. 08:35)
Ja, Emili akárkinek már több mint 1000
mikor elindult ez a szavazósdi akkor mind régi HQP-ek voltak a Top10-ben, most meg mind ezek a kistölcsérek 
Átvették az irányítást.
2010. július 20. 08:49
Idézet (BeCCaSTaR @ 2010.07.20. 08:39)
Átvették az irányítást. 
valami olyasmi
amúgy szia Becca
2010. július 20. 08:52
Amúgy Jó reggelt!
Végre sikerült rendesen aludnom: nem vinnyogott kint a kutya, egész jó idő volt és semmi szúnyog.
Szerk.: most kezdi az "ugatást" a kutya.
Végre sikerült rendesen aludnom: nem vinnyogott kint a kutya, egész jó idő volt és semmi szúnyog.
Szerk.: most kezdi az "ugatást" a kutya.
2010. július 20. 09:01
Na gyerekek, pár emberkét megint kitöröltem a barátlistámról, várom a leveleket
2010. július 20. 09:02
Idézet (hanita @ 2010.07.20. 09:01)
Na gyerekek, pár emberkét megint kitöröltem a barátlistámról, várom a leveleket 
Én régebben már töröltem(nem túl sokat, de a nagyon barátgyűjtőket igen). (ki is írtam, hogy nekem ne kezdjenek reklamálni!
Szerk.: elképzelhető, hogy megint fogok törölni. (most azokat akik csak úgy bejelöltek)
2010. július 20. 09:12
Szép jó reggelt! Megjöttem, nehogy fiú nélkül maradjatok.
Amúgy nagyjából átfutottam miről megy a téma. Lehet, nem véletlen, hogy nekem nincsenek — és nem is voltak — igazi barátaim. Talán bennem van a hiba, de eddig akivel közelebbről megismertük egymást (legyen az a valós életben vagy itt a neten), a végén mindig "összevesztünk", vagy legalábbis elhalványult ez a "barátság". Vagy tényleg bennem van a hiba (eléggé elviselhetetlen és önző vagyok), vagy csak túl sokan akartak kihasználni, nem tudom. Nekem ez a személyes tapasztalatom, de nem akarlak benneteket ezzel untatani.
Amúgy nagyjából átfutottam miről megy a téma. Lehet, nem véletlen, hogy nekem nincsenek — és nem is voltak — igazi barátaim. Talán bennem van a hiba, de eddig akivel közelebbről megismertük egymást (legyen az a valós életben vagy itt a neten), a végén mindig "összevesztünk", vagy legalábbis elhalványult ez a "barátság". Vagy tényleg bennem van a hiba (eléggé elviselhetetlen és önző vagyok), vagy csak túl sokan akartak kihasználni, nem tudom. Nekem ez a személyes tapasztalatom, de nem akarlak benneteket ezzel untatani.
2010. július 20. 09:17
Idézet (BeCCaSTaR @ 2010.07.20. 09:02)
Én régebben már töröltem(nem túl sokat, de a nagyon barátgyűjtőket igen). (ki is írtam, hogy nekem ne kezdjenek reklamálni!
)
Szerk.: elképzelhető, hogy megint fogok törölni. (most azokat akik csak úgy bejelöltek)
az igazságot megvallva én most régi tagokat töröltem, de hát két szót sem beszéltünk egymással, akkor meg minek? még így is mindig van pár emberke aki törlésre vár, ez van. csak azokat tartom meg akikkel beszélek is többet.
2010. július 20. 09:29
Idézet (El Mexicano @ 2010.07.20. 09:12)
Szép jó reggelt! Megjöttem, nehogy fiú nélkül maradjatok.
Szerintem, ha egy barátságnak vége van, az nem csak az egyik fél hibája.
2010. július 20. 09:32
Én megyek reggelizni. További jó beszélgetést kívánok.
Lehet, hogy a délután folyamán még felnézek.
Sziasztok!
Lehet, hogy a délután folyamán még felnézek.
Sziasztok!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: