OFFtopik II
2010. július 19. 13:42
|
|
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
Az sajnos sose jó
Nagy kupi, meg az a szag... szerencsére nálunk nem lesz idén, ellenben a fürdőszobát teljesen átépítik
Még víz se lesz egy csomó ideig, mehetek majd mamámhoz zuhanyozni........
2010. július 19. 13:45
Na, nem igaz, mekkora hülyeséget csináltam, itt röhögök magamban.
Ugye tegnap kértem az avataros topikban, hogy csináljanak nekem egy avatart videóból, erre véletlenül egy MP3 fájlt linkeltem be és nem videót.
De ez még hagyján, még csodálkoztam is, hogyhogy annyian letöltötték azt az MP3 fáfjlt, amikor csak egy valakinek küldtem el privátban, a másikat meg senki.
Hát ez jó volt! Ha nem szólnak privátban, hogy nem videót linkeltem be, nem jöttem volna rá soha, az avatart meg várthattam volna.
Ugye tegnap kértem az avataros topikban, hogy csináljanak nekem egy avatart videóból, erre véletlenül egy MP3 fájlt linkeltem be és nem videót.
Hát ez jó volt! Ha nem szólnak privátban, hogy nem videót linkeltem be, nem jöttem volna rá soha, az avatart meg várthattam volna.
2010. július 19. 13:45
Idézet (El Mexicano @ 2010.07.19. 13:45)
Ugye tegnap kértem az avataros topikban, hogy csináljanak nekem egy avatart videóból, erre véletlenül nem egy MP3 fájlt linkeltem be és nem videót.
De ez még hagyján, még csodálkoztam is, hogyhogy annyian letöltötték azt az MP3 fáfjlt, amikor csak egy valakinek küldtem el privátban, a másikat meg senki.
Ugye tegnap kértem az avataros topikban, hogy csináljanak nekem egy avatart videóból, erre véletlenül nem egy MP3 fájlt linkeltem be és nem videót.
2010. július 19. 13:48
Idézet (Candies @ 2010.07.19. 13:44)
Én szeretem a festék szagot 
én ki nem állhatom, olyan rosszul vagyok tőle, pedig nálunk is már elkéne mindenhol egy festés
2010. július 19. 13:49
Idézet (El Mexicano @ 2010.07.19. 13:45)
előfordul az ilyen néha napján
2010. július 19. 13:49
Idézet (hanita @ 2010.07.19. 13:48)
én ki nem állhatom, olyan rosszul vagyok tőle, pedig nálunk is már elkéne mindenhol egy festés
Egyszer mi csináltuk, de olyan göröngyös lett az egész
2010. július 19. 13:52
Idézet (Candies @ 2010.07.19. 13:49)
Egyszer mi csináltuk, de olyan göröngyös lett az egész 
nekünk is
pedig én nem fogok szobafestőt hívni
szerk.: bakker Halász Juditot hallgatok
2010. július 19. 13:56
Idézet (PuMiToO @ 2010.07.19. 13:55)
Én Cserháti Zsuzsát

Az jó. Melyik számát hallgatod?
2010. július 19. 13:58
Idézet (PuMiToO @ 2010.07.19. 13:57)
Össze vissza, az előbb "Száguldás, Porsche, Szerelem" most az "Árva Fiú" megy...
Ezek nekem is tetszenek tőle.
2010. július 19. 14:00
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
Candies: Én azért annyira nem vagyok elájulva tőlük, de persze van néhány tényleg
NA, nyálcsorgás OFF, de szvsz a többség nem oda való, már olyan értelemben, hogy én biztosra veszem, hogy az adott országnak lett volna szebb lánya is (nekünk is).
Anita: Én a száguldás, por.... számból a Charlie-val közös verziót szeretem
Amúgy is ő írta.
Anita: Én a száguldás, por.... számból a Charlie-val közös verziót szeretem
2010. július 19. 14:01
Idézet (PuMiToO @ 2010.07.19. 14:00)
Candies: Én azért annyira nem vagyok elájulva tőlük, de persze van néhány tényleg
NA, nyálcsorgás OFF, de szvsz a többség nem oda való, már olyan értelemben, hogy én biztosra veszem, hogy az adott országnak lett volna szebb lánya is (nekünk is).
Én is így gondolom
2010. július 19. 14:04
|
|
|
Idézet (Candies @ 2010.07.19. 14:01)
Én is így gondolom
van kedvenc? 
Nehéz kérdés, előbb a végére kéne érnem, majd rendszereznem, pro és kontra listát írnom, majd egy tízes listára csökkentenem a lehetőségeket és aludnom rá egyet. Majd a választ megálmodva, ismét rendszerezném és az interneten szavazásra bocsátanám, majd a többiek véleményét is figyelembe véve ismét aludnék egyet rá és meghoznám a végleges döntésemet! UFF
2010. július 19. 14:05
Idézet (Candies @ 2010.07.19. 13:57)
Akit érdekel itt már fent vannak a miss universe jelöltek, szerintem nem lesz esélyünk
kedvenceim: Mexikó,Kolumbia,Fülöp-szigetek. Nézzétek meg a lányokat 
Köszi a linket, engem érdekel. Jelenleg nekem Belgium, Kolumbia, Costa Rica és Mexikó a kedvencem, bár még nem néztem meg rendesen mindegyiket. De Japán és Kína hát...pfujj (de ez az én véleményem csak).
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: