Joe Jonas és Ashley Greene?
2010. július 12. 21:24
|
|
Borbély MirandaWalking Dead is my drug™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.25. Hozzászólás: 3724 Csatolások: 403 Azonosító: 123509 offline
|
Szerintem nem illenek össze!
2010. július 12. 21:59
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
tuti csak pletyka... nem is illenek össze... szerintem nem lenne egy jó páros... ha össze is jönnének, nem lenne hosszú távú kapcsolat... 3 év korkülönbség, úgy h a fiú a fiatalabb... szerintem az sok :$
2010. július 13. 09:41
Nikki Reed-del pózolt a vörösszőnyegen, és már őket is összehozták múlt héten. Szerintem egyik lánnyal sincs együtt, és egyikkel sem illik össze.
2010. július 13. 11:52
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Sztem ha járnak is nem fog nekik ez sokáig tartani,ugyanis nagyon különböznek egymástól!Igaz h az ellentétek vonzzák egymást de őket kettőjüket együtt akk is nagyon nehezen tudom elképzelni!
2010. július 13. 14:21
Joe nem illik össze ezzel a nő személyel. Nem is szép ő egy ronda boszorkány és még mindig nagyon szereti Demi úgy tudom a twitter-én mondta. Aki inkább azt mondja hogy jobb ez a hülye mint Demi mondják akkor inkább elmegyek inen. Nagyon hülye az a boszorka és Demi-vel nagyon össze illik. Szóval ez a nő személy egy ronda boszorka brrrrrrrr
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: