Úgy tűnik lassan mindenkit elér a botox-láz. Nemrég az egyik leghíresebb modell, Cindy Crawford vallotta be, hogy ő sem tud méltósággal megöregedni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cindy Crawford: Botoxozok, és?
2010. július 12. 17:05
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
A botox azoknak való, akik nem magabiztosak a kinézetükben..vagyis az ilyen sztárok büszkék h "Jaj de gyönyörű vagyok! a társadalom meg:"Ó de szexi"erre meg nem is természetes...gusztustalan..
2010. július 12. 17:10
|
|
oth0000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 66007 offline
|
A legtöbben az arcukból agy a testükből élnek (értem itt a modellekre akik vannak olyan szerencsések hogy 30 felett is kifutón vannak), így sztem nekik azért még elmegy 2-3 kezelés....
2010. július 12. 17:31
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Azért kicsit vicces, hogy eleinte mind azt állítja: "én soha nem fogyókúrázom." "Én soha sem fogok plasztikai sebészhez elmenni."
Na persze.
Azért ez elég szomorú, mert régen példaképek voltak, de ezek után mi lesz velük? Hiába tepernek, nem lesznek fiatalabbak.
Na persze.
Azért ez elég szomorú, mert régen példaképek voltak, de ezek után mi lesz velük? Hiába tepernek, nem lesznek fiatalabbak.
2010. július 12. 17:58
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
nem tudom, mi van ebben... fiatalon könnyű azt mondani, h soha nem csinálna senki ilyet... de ha magába néz az ember, és kicsit elgondolkodik... miért ne, ha maradhatsz még fiatal pár évig? ha megengedheti magának, hát csinálja.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: