Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.17. 13:57)
Nem, ez nekem új.
A sorozat túl szexi lett? Csak nekem nem tűnt ez fel..? Oké, akad benne 1-2 jelenet, de hogy látványosan szexibb lenne, az nem tűnt fel...
Cseréljék vissza Karent Catherinere... Az jó lenne.
Amúgy arra leszek kíváncsi, hogy mit akarnak kihozni ebből a River Songos dologból... Az már szinte borítékolható SPOILER hogy a felesége SPOILER VÉGE, de valahogy ez a szál számomra nem olyan szimpatikus... Erőltetettnek érzem, meg megint túlkomplikáltnak... Az elején még tetszett a River-rejtély, ma viszont már inkább idegesít a "Hello Sweetie", mint hogy 'felcsigázna'...
Hogy ríkatta meg a gyereket? Mit mondott neki?
Kár, hogy nem tudok angolul, jelentkeznék companionnek...

Catherine hatalmas, vissza vele
Nos, olvastam néhány panaszkodó hozzászólást. Karen modell, és nem szerepelt még sokat. Moff meg is mondta hogy azért választotta őt a döntősökből mert ő volt a legmagasabb és a legvékonyabb. Amy magabiztos figura, és a jobb eladhatóság kedvéért is fiatalos, túl rövid ruhákat adnak rá. Moff (ahogyan én hívom) tudja nagyon jól hogy Mattnek milyen feje van és abszolút nem szexi a gyerek, ezért inkább a csajra adtak rá ilyen ruhákat. A stáb is új, az új öltöztetők és sminekesek, asszisztensek dolgoztak már kint Amerikában vagy onnan jöttek, ezért tudják hogy mit kell ráadni. Mivel amerikai befolyásoltságú a sorozat, ez már nem csak az UK-nak készül, Amerikában hogy tudsz valamit népszerűsíteni? Egy lenge öltözetű lánnyal. Okos taktika, nem hiába Karen-t nem tudom hány díjra jelölték már és mindenféle online szavazást is ő nyer meg. Nem a tehetsége miatt. Már a Freema felé gatya, Rose féle szoknya harisnyával vagy a Donna féle kabát már nem jó

10 már régen megmondta volna a magáét ennek a kiscsajnak hogy fogjon vissza de 11 és Amy ... fiatalok, hadd borzolják a kedélyeket ...
Karentől egy kis gyerek kért autogrammot az Amys pólójóra, nem volt nála toll, Karen meg azt mondta nem baj, mert amúgysem állt neki jól a póló mert a gyerek kövér volt a póló pedig majdnem kicsi rá. Ha a DW-ban szerepelek nem mondok ilyet egy gyereknek