Starity

Matt Smith & Karen Gillan at Lowery Threatre (2010.03.31.)

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. július 17. 10:47 #21
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Ez most komoly? blink.gif Mondjuk Matt nekem nem fog hiányozni, de azt én sem szeretném, hogy a csökkenő nézőszám miatt valami agyonsztárolt hülye (már bocsánat) legyen Doctor Who... És ha követik a tendenciát, miszerint egyre fiatalabb lesz, akkor tejóég, a következő milyen idős testben lesz? 20? És mit csinálnak a sorozatból? Tinisorozatot? blink.gif Így elk*rni... Már bocsánat... sad.gif

Idézet (kateblock @ 2010.07.16. 17:32)
A következő évad után. Már forgatják a karácsonyi epizódot. Volt egy olyan sejtésem, hogy a David utáni emberke nem marad sokáig, lássuk be, nagyon nagy merészség volt. De nem csak neki, bárki más számára is az lett volna. Én inkább azon lepődtem meg hogy miért megy. Persze azt úgysem fogják az orrunkra kötni, de ha tényleg a csökkenő nézettség miatt akkor az nagyon igazságtalan dolog. Az élet igazságtalan. Ha Hollywoodba akar kimenni, arra nem tudok és nem is akarok mit mondani. Ha tényleg ilyen gáz a helyzet, hogy tényleg képesek elküldeni a csökkenő számok miatt, akkor mi lesz azzal a Dokival, aki Matt után jön? Jesszusom, olyan helyzet lesz már itt hogy csak Robert Pattinson vagy Daniel Radcliffe segíthet a sorozaton  ohmy.gif  blink.gif  dry.gif  *reméli ez soha nem történik meg*
2010. július 17. 11:11 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.17. 10:47)
Ez most komoly?  blink.gif Mondjuk Matt nekem nem fog hiányozni, de azt én sem szeretném, hogy a csökkenő nézőszám miatt valami agyonsztárolt hülye (már bocsánat) legyen Doctor Who... És ha követik a tendenciát, miszerint egyre fiatalabb lesz, akkor tejóég, a következő milyen idős testben lesz? 20? És mit csinálnak a sorozatból? Tinisorozatot?  blink.gif Így elk*rni... Már bocsánat...  sad.gif

A probléma ott van hogy mi lesz a Matt utáni Dokival. Eléggé csökken a nézettség, de erről nem Matt tehet. Ha kiteszik és beszereznek helyette valaki mást és az sem jön be, azt is kitúrják? David tényleg tökéletes munkát végzett a DW-ban, átok utána Dokinak lenni, mert teljesen mindegy ki lesz a Doki, úgyis Davidhez fogják hasonlítani. Ha a Matt utáni sem jó, meg az azutáni sem, akkor mi van? Kasza a sorozatnak? Lassan már arra gondolok, hogy ezt is eladják az Amerikaiaknak vagy beteszik Robert Pattinson-t Dokinak *soha ne történjen meg* és csak utána lehet fellélegezniük. Valami nagyon frappáns dologgal kell elődrukkolni nekik. De akkor Amy is menjen, túl sok a probléma Karennel és minden körülötte forog dry.gif
2010. július 17. 11:24 #23
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.07.17. 11:11)
túl sok a probléma Karennel és minden körülötte forog  dry.gif

Mesélj... biggrin.gif
2010. július 17. 12:07 #24
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.17. 11:24)
Mesélj...  biggrin.gif

Nem hallottad hogy a BBC-nél sorra kapják a maileket az aggodó szülőktől, hogy nem engedik a gyerekeknek nézni a sorozatot, mert a sorozat túl szexi lett és Amy erkölcstelen ami rossz példát sugároz? Néhány hete két gyerek veszett össze Londonban egy iskolában, úgy játszottak mint a Doki és James Corden aki a Lodger-ben volt a kövér pasas, olyan fejeléses eset volt. Karen általában mindig morcos és nem bánik kedvesen a gyerekekkel, múltkor meg is rígatott egyet. Sem Karen, sem a sorozat nincs jó hatással a kicsikre rolleyes.gif
2010. július 17. 13:57 #25
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Nem, ez nekem új.

A sorozat túl szexi lett? Csak nekem nem tűnt ez fel..? Oké, akad benne 1-2 jelenet, de hogy látványosan szexibb lenne, az nem tűnt fel... biggrin.gif
Cseréljék vissza Karent Catherinere... Az jó lenne. tongue.gif
Amúgy arra leszek kíváncsi, hogy mit akarnak kihozni ebből a River Songos dologból... Az már szinte borítékolható SPOILER hogy a felesége SPOILER VÉGE, de valahogy ez a szál számomra nem olyan szimpatikus... Erőltetettnek érzem, meg megint túlkomplikáltnak... Az elején még tetszett a River-rejtély, ma viszont már inkább idegesít a "Hello Sweetie", mint hogy 'felcsigázna'... smileeee.gif

Hogy ríkatta meg a gyereket? Mit mondott neki? biggrin.gif

Kár, hogy nem tudok angolul, jelentkeznék companionnek... biggrin.gif
2010. július 17. 14:30 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.17. 13:57)
Nem, ez nekem új.
A sorozat túl szexi lett? Csak nekem nem tűnt ez fel..? Oké, akad benne 1-2 jelenet, de hogy látványosan szexibb lenne, az nem tűnt fel...  biggrin.gif
Cseréljék vissza Karent Catherinere... Az jó lenne. tongue.gif
Amúgy arra leszek kíváncsi, hogy mit akarnak kihozni ebből a River Songos dologból... Az már szinte borítékolható SPOILER hogy a felesége SPOILER VÉGE, de valahogy ez a szál számomra nem olyan szimpatikus... Erőltetettnek érzem, meg megint túlkomplikáltnak... Az elején még tetszett a River-rejtély, ma viszont már inkább idegesít a "Hello Sweetie", mint hogy 'felcsigázna'...  smileeee.gif 
Hogy ríkatta meg a gyereket? Mit mondott neki?  biggrin.gif 
Kár, hogy nem tudok angolul, jelentkeznék companionnek... biggrin.gif

Catherine hatalmas, vissza vele biggrin.gif
Nos, olvastam néhány panaszkodó hozzászólást. Karen modell, és nem szerepelt még sokat. Moff meg is mondta hogy azért választotta őt a döntősökből mert ő volt a legmagasabb és a legvékonyabb. Amy magabiztos figura, és a jobb eladhatóság kedvéért is fiatalos, túl rövid ruhákat adnak rá. Moff (ahogyan én hívom) tudja nagyon jól hogy Mattnek milyen feje van és abszolút nem szexi a gyerek, ezért inkább a csajra adtak rá ilyen ruhákat. A stáb is új, az új öltöztetők és sminekesek, asszisztensek dolgoztak már kint Amerikában vagy onnan jöttek, ezért tudják hogy mit kell ráadni. Mivel amerikai befolyásoltságú a sorozat, ez már nem csak az UK-nak készül, Amerikában hogy tudsz valamit népszerűsíteni? Egy lenge öltözetű lánnyal. Okos taktika, nem hiába Karen-t nem tudom hány díjra jelölték már és mindenféle online szavazást is ő nyer meg. Nem a tehetsége miatt. Már a Freema felé gatya, Rose féle szoknya harisnyával vagy a Donna féle kabát már nem jó dry.gif 10 már régen megmondta volna a magáét ennek a kiscsajnak hogy fogjon vissza de 11 és Amy ... fiatalok, hadd borzolják a kedélyeket ...

Karentől egy kis gyerek kért autogrammot az Amys pólójóra, nem volt nála toll, Karen meg azt mondta nem baj, mert amúgysem állt neki jól a póló mert a gyerek kövér volt a póló pedig majdnem kicsi rá. Ha a DW-ban szerepelek nem mondok ilyet egy gyereknek dry.gif
2010. július 17. 14:55 #27
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

blink.gif Szegény kölyök...

Idézet (kateblock @ 2010.07.17. 14:30)
Karentől egy kis gyerek kért autogrammot az Amys pólójóra, nem volt nála toll, Karen meg azt mondta nem baj, mert amúgysem állt neki jól a póló mert a gyerek kövér volt a póló pedig majdnem kicsi rá. Ha a DW-ban szerepelek nem mondok ilyet egy gyereknek  dry.gif

2010. július 17. 15:18 #28
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.17. 14:55)
blink.gif Szegény kölyök...

Most képzeld el szegény gyereket. Képzeld magad a helyébe. Odamész a példaképedhez az meg így viselkedik veled. reklamalo.gif
2010. július 17. 15:20 #29
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Megutálnám egy életre. biggrin.gif

Idézet (kateblock @ 2010.07.17. 15:18)
Most képzeld el szegény gyereket. Képzeld magad a helyébe. Odamész a példaképedhez az meg így viselkedik veled.  reklamalo.gif

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok