Brody és Avril tetkót csináltattak egymásról
2010. július 12. 16:21
|
|
Emily257visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 231 Csatolások: 9 Azonosító: 125017 offline
|
nem naon illenek össze! hát mit mondjak bravó nekik... hülyék már bocsánat
hogy Avril ilyen mélyre süllyedjen, pedig én azt hittem, hogy ő legalább normális. de úgy tűnik nem nagyon
2010. július 12. 16:26
|
|
Emily257visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 231 Csatolások: 9 Azonosító: 125017 offline
|
ja amúgy valószínű, hogy max 3 vagy 4 hónap múlva szakítanak, és akkor Avril szégyenkezhet... a tetkó örökké tart, és gondolom ők nem akarnak örökre együtt lenni :S minden ilyen sztárnak a kapcsolata ilyen rövid, nekik se lesz hoszabb, bár nem tudom mit hoz a jövő, a lényeg, hogy most boldogok nem igaz?!
2010. július 12. 16:46
wow akk ez most télleg komoly és nem olyan tipikus hollywoodi szerelem
Bernadett Bernadett
A tetkó nem fáj?
de elötte beveszel egy aszpirint akk nem fáj
Bernadett Bernadett
A tetkó nem fáj?
de elötte beveszel egy aszpirint akk nem fáj
2010. július 12. 17:01
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Régebben totál részegen a "Fuck" szót tetováltatták a mellkasukra...
2010. július 12. 17:05
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Azért egy-két dologgal tisztában kell lenni.
A tetoválás fájhat, attól függ hogy hova tetoválnak. Az alkar/csukló belső részénél a legvékonyabb a bőr szóval elméletileg ott fáj a legjobban. Viszont normál esetben csak annyira fáj mint egy tűszúrás (persze hosszabb ideig). Evidens, hogy az sem mindegy, hogy mekkora a tetoválás. Egy kis felirat akár nem is fáj, ellentétben azzal, ha mondjuk egy egész képet varrnak az ember hátára.
És lézerrel már el tudják távolítani, bár a nyoma ott marad, ezért is választják sokan inkább azt az utat, hogy elfedik egy másik tetoválással.
A tetoválás fájhat, attól függ hogy hova tetoválnak. Az alkar/csukló belső részénél a legvékonyabb a bőr szóval elméletileg ott fáj a legjobban. Viszont normál esetben csak annyira fáj mint egy tűszúrás (persze hosszabb ideig). Evidens, hogy az sem mindegy, hogy mekkora a tetoválás. Egy kis felirat akár nem is fáj, ellentétben azzal, ha mondjuk egy egész képet varrnak az ember hátára.
És lézerrel már el tudják távolítani, bár a nyoma ott marad, ezért is választják sokan inkább azt az utat, hogy elfedik egy másik tetoválással.
2010. július 12. 17:37
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Én nem csinálnék tetkót a pasimnak...
És nem vmi szép az Avril tetoválás sem
És nem vmi szép az Avril tetoválás sem
2010. július 12. 20:31
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
én inkább csak esküvő után varratnám magamra a pasim nevét...
de lehet az se lenne jó, mert akkor is elválhatunk..
sztem egy pár hónap múlva nem lesznek együtt! bár ki tudja..!?
sztem egy pár hónap múlva nem lesznek együtt! bár ki tudja..!?
2010. július 12. 22:26
nem vami szép tattoo
azt meg kell mondani
am nem a kar belsöfelén fáj a legjobban hanem a bordáknál meg a seggen ez köztudott tény
am meg nem néztem volna ki h ök eggyüt lesznek még de egyszer ugy is szét mennek Deryckel
-sem tatrott örökké...
azt meg kell mondani
am nem a kar belsöfelén fáj a legjobban hanem a bordáknál meg a seggen ez köztudott tény
am meg nem néztem volna ki h ök eggyüt lesznek még de egyszer ugy is szét mennek Deryckel
2010. július 13. 17:07
|
|
HannahmileyBritney Spears Mania!!! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 1414 Csatolások: 233 Azonosító: 128944 offline
|
remélem sokáig együtt lesznek!
2010. július 14. 14:15
|
|
Bieber-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 693 Csatolások: 21 Azonosító: 131058 offline
|
ő dolga én nem szólok bele
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: