Katy Perry GaGát másolja?
2010. július 12. 15:23
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
nem bírom, hogy egy csomóan mindenben Gagát látnak. kiakaszt. azért mégsem akkora sztár ő, hogy minden elismert énekesnő őt koppintsa....:S -.-" szánalmas
2010. július 12. 15:23
|
|
lindykevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 110 Csatolások: 0 Azonosító: 130531 offline
|
Bár mit csinálnak a sztárok azt mondják már,hogy Lady Gagát másolják! Nem csak gaga van úgy gondolom,s nem kell mindig mindent úgy gondolni,hogy őt koppintják.Ha valakinek szőke lesz a haja az is Gaga koppintás?Remélem értitek ,hogy mire célzok.Amúgy szeretem a klippet és a számot
2010. július 12. 15:51
Hát az én szememben Katy sose volt valami nagy sztár szóval engem abszolút nem érdekel...
2010. július 12. 17:08
Hát én egyáltalán nem bírom Katyt, ez a szám viszont MÉG nekem is nagyon tetszik xD.. Jól összehozták, nagyon jól el van találva. A másolásról meg csak annyit, mivel imádom Gagát: ezt a "cicilövős" cuccot nála láttam először, tuti, hogy azelőtt senkinek nem jutott eszébe. Most meg tök véletlenül Katy is bevetette...micsoda véletlen...-.-
2010. július 12. 17:08
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Ke$ha&Lady G.&Katy mindj ugyanaz a stílus... Ezt mind Gaga inditotta el és csak koppintás..Gaga mánia és kész...
2010. július 12. 17:14
|
|
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline
|
Idézet (inspiredboy @ 2010.07.12. 10:07)
Ezt a melltartót eredetileg MADONNA viselte a 90-es években
ott a pont
én bírom katy-t is, gagát is, de szerintem megszokott a sztárvilágban, hogy ellesnek egymástól pár dolgot ez még nem a világ vége
2010. július 12. 17:59
Idézet (Dancsy @ 2010.07.12. 17:08)
Hát én egyáltalán nem bírom Katyt, ez a szám viszont MÉG nekem is nagyon tetszik xD.. Jól összehozták, nagyon jól el van találva. A másolásról meg csak annyit, mivel imádom Gagát: ezt a "cicilövős" cuccot nála láttam először, tuti, hogy azelőtt senkinek nem jutott eszébe. Most meg tök véletlenül Katy is bevetette...micsoda véletlen...-.-
DEHOGY NEM:
2010. július 12. 18:37
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
inspiredboy, azt ugye tudod, h most nagyon beégetted magad 
oké nem szereted Gagát és szereted madonnát rájöttünk, de ez a melltartó, hát rohadtul messze áll attól amit a fenti képen Gaga hord. Szerintem ne is folytasd ezt az erőlködést, mert a Gaga rajongók úgy is lefossák
oké nem szereted Gagát és szereted madonnát rájöttünk, de ez a melltartó, hát rohadtul messze áll attól amit a fenti képen Gaga hord. Szerintem ne is folytasd ezt az erőlködést, mert a Gaga rajongók úgy is lefossák
2010. július 12. 18:38
Idézet (sewenteen @ 2010.07.12. 18:37)
inspiredboy, azt ugye tudod, h most nagyon beégetted magad
Nem tudom szavakba önteni, mennyire lec@rom.
2010. július 12. 22:27
|
|
viragblankaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 11 Csatolások: 13 Azonosító: 130458 offline
|
Katy Perry koppintja Lady Gagát.
Lady Gaga koppintja Madonnát.
tökmindegy jól áll nekik xD
Lady Gaga koppintja Madonnát.
tökmindegy jól áll nekik xD
2010. július 12. 23:14
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
GaGa pedig Madonnát -.-
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: