Miley Cyrus elveszíti rajongóit
2010. július 13. 01:14
|
|
ayette10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 598 Csatolások: 0 Azonosító: 131035 offline
|
hát, remélem miley egy kicsit lenyugszik, mert most szerintem nagyon pörög...túlságosan is... elhiszem, hogy nem akar hannah montana lenni, de annak, hogy levetkőzze ezt a szerepet más módja is lenne, mint ez... de hát végülis tini, mikor lázadjon, ha nem most? csak aztán túlzásba ne vigye, nehogy úgy járjon, mint ms. lohan...
2010. július 13. 14:01
|
shuvjuúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 84 Csatolások: 1 Azonosító: 130667 offline
|
Idézet (Rikkigörl @ 2010.07.12. 18:26)
Megértem h már nem olyan kicsi de mien már h férjhez akar már menni és el akar költözni a saját házába?? Jah és 4 évig gyerek még ugyanis Amerikában 21 éves kortól számít felnőttnek valaki (akkor ihat alkoholt legálisan stb...)
Azt h már felnőtt pedig egy kis csitri
2010. július 13. 14:03
|
shuvjuúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 84 Csatolások: 1 Azonosító: 130667 offline
|
Idézet (eva tarko @ 2010.07.13. 14:02)
Hat amilyen lett az utobbi idoben nem is csodalom
.En 12 vok es mar kb.utalom es pedig meg a tavaly imadtam.
sztem most jobb lett de akkor se higyhe azt h felnőtt mert ez egy kicsit szánalmas
2010. július 13. 14:17
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
egy csomó dolgot írtatok amik kell egyetértek, pl.:
FlyGirl
Igazából Amerikába nagyon felfújják a dolgot, látszik, hogy mi európaiak sokkal normálisabbak vagyunk ilyen részről, mert ezek mindenből annyit kihoznak.És ez az új imidzs már nem a 12 alattiaknak szól, hanem 14 felett sőt már 16-24 éves korosztályt célozza.
ezzel nagyon egyetértek!
BeWhisper
Sose rajongtam érte és sose találtam szépnek, de most komolyan.. 11 éves rajongó..miley 17 .. 6 év különbség..megnézném a 11 éves rajongót h 6 év múlva majd dedózni fog vagy inkább felnőttesebb akar majd lenni.. am. bele ne haljunk már miley változásába..mindenütt ez a téma xD
ez is igaz..!!
különben én 14vagyok és nagyjából szeretem Miley-t de nem ő példaképem.. Sel, Brittany M., ...
FlyGirl
Igazából Amerikába nagyon felfújják a dolgot, látszik, hogy mi európaiak sokkal normálisabbak vagyunk ilyen részről, mert ezek mindenből annyit kihoznak.És ez az új imidzs már nem a 12 alattiaknak szól, hanem 14 felett sőt már 16-24 éves korosztályt célozza.
ezzel nagyon egyetértek!
BeWhisper
Sose rajongtam érte és sose találtam szépnek, de most komolyan.. 11 éves rajongó..miley 17 .. 6 év különbség..megnézném a 11 éves rajongót h 6 év múlva majd dedózni fog vagy inkább felnőttesebb akar majd lenni.. am. bele ne haljunk már miley változásába..mindenütt ez a téma xD
ez is igaz..!!
különben én 14vagyok és nagyjából szeretem Miley-t de nem ő példaképem.. Sel, Brittany M., ...
2010. július 13. 14:24
|
|
Kilarivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 209 Csatolások: 0 Azonosító: 127076 offline
|
én se értem miley-t...egyre botrányosabb... nem hiszem el hogy nem veszi észre hogy így elveszítheti a rajongóit... én sokat csalódtam benne mostanában az biztos...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: