Megan Foxot a világ legszebb női között tartják számon, egyik magazinnak azonban feltűnt, hogy valami "csoda" folytán megváltozott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megan Fox plasztikai műtéteken esett át?
2010. július 12. 02:07
amúgy azon a képen nevet,tehát azért szélesebb az orra, a száját pedig tudtam hogy feltöltette most, de nem tudom miért.
2010. július 12. 02:21
http://starity.hu/magazin/2010-heges-lett-megan-arca/ "elmondhatja magáról, hogy teljes mértékben átalakították csinos arcát."
2010. július 12. 07:57
Egyet értek Candies-sel ha az ember nevet akkor mindenképpen szélesebb lesz az orra.
2010. július 12. 13:08
|
|
Candacevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 446 Csatolások: 0 Azonosító: 88732 offline
|
Általában nem szoktam látni azokat a "szembetűnő" különbségeket, amelyekről a média beszél, de Megan arca tényleg megváltozott. Mondjuk, szerintem mindkét képen jól néz ki.
2010. július 12. 13:41
|
|
Bárányos lány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.26. Hozzászólás: 596 Csatolások: 873 Azonosító: 37752 offline
|
Persze hogy megváltozott, hiszen az ember arca változik, de lehet csak én nem látok akkora különbséget a két kép között, hogy felfújjam a dolgot. Amúgy a smink is sokat változtat az arcon. Megan egyetlen egy dolgot "csináltatott" meg magán, ami a szája. Az orra is tök ugyanolyan mint eddig. -.-"
2010. július 12. 15:30
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
2004ben is csodálatosan nézett ki és most is. Aki szereti az nem a plasztika miatt szereti, aki meg nem az úgyse fogja ezután se... hollywoodba meg melyik színész nem plasztikáztatott már? Ilyeneken fennakadni... szerintem halál felesleges.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. július 12. 16:33
|
|
Emily257visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 231 Csatolások: 9 Azonosító: 125017 offline
|
smink??!!
frizura??!!
egy frizkótól nem változik meg az ember orra?!
ez tuti megőrült? miért csinálta? hisz olyan gyönyörű mégha elnézem a 2004 es képét, csodás
frizura??!!
egy frizkótól nem változik meg az ember orra?!
ez tuti megőrült? miért csinálta? hisz olyan gyönyörű mégha elnézem a 2004 es képét, csodás
2010. július 12. 17:14
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Minek? Így is szép volt...Minek kés alá feküdni,ha nincs rá ok...
2010. július 12. 17:54
most brutálisan ronda...na jó,nem ronda,de már nem oylan szép:(
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.