Selena és Vanessa kiutálják Ashley-t?
2010. július 12. 15:35
Ritcho http://vanessahudgensnude.org/ itt van neked az oldal
2010. július 12. 15:49
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Persze, csakis.
A régóta nagy barátságot ápoló Ashley és Vanessa ellenségeskednének egymással?! Ugyaaan!
Ráadásul Selena és Vanessa sincs olyan hűűű, de nagy barátságban, hogy mindezt véghez vihessék. Ráadásul a "cukipofatündérkislány" Selena Gomez fog másokkal összefogni, és kiutálni valakit?! Naa, jóó, sok lesz.
A régóta nagy barátságot ápoló Ashley és Vanessa ellenségeskednének egymással?! Ugyaaan!
Ráadásul Selena és Vanessa sincs olyan hűűű, de nagy barátságban, hogy mindezt véghez vihessék. Ráadásul a "cukipofatündérkislány" Selena Gomez fog másokkal összefogni, és kiutálni valakit?! Naa, jóó, sok lesz.
2010. július 12. 16:37
|
|
Emily257visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 231 Csatolások: 9 Azonosító: 125017 offline
|
jaaa minden rendben!! KAMU! amúgy meg Selena olyan bájos és ari, hogy nem hiszem képes lenne ilyen alattomosságra. vagy lehet, hogy mégis ?! amúgy szerintem is hülyeség, mert ugyebár Selena mit keresne Ashley és Vanessa bandájában? Ők nem is vannak "együtt" hha értitek mire gondolok.
2010. július 12. 17:54
|
|
Emily257visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 231 Csatolások: 9 Azonosító: 125017 offline
|
Idézet (Lady Suzy @ 2010.07.11. 16:18)
Óriási káosz van a hollywoodi csajbandában. Nemcsoda, hogy rögtön pletykálkodni kezdenek az emberek. A legutóbbi kavarás szerint Selena Gomez és Vanessa Hudgens megpróbálja kiutálni Ashley Tisdale-t a bandából.
A teljes cikkhez kattints ide!
A teljes cikkhez kattints ide!
szerintem ez nem igaz! Vanessa miért pont a legjobb barátnője szűrét akarná kirakni SELENÁVAL?? hiszen ő nem tenne ilyet. vagyha igaz, akkor én nem szóltam!
de nem hiszem, hogy igaz szerintem ez csak pletyka, de én nem tudom, szijasztok!
2010. július 12. 17:59
selena gomez erre nem képes csak vanessa.amióta láttam a meztelen képeit jobban utálom mint ellötte.már bocs.
2010. július 12. 18:37
|
|
furatisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 127873 offline
|
nem hiszem, selena nem olyan, különben is, ha rossz lesz, akk meg lőttek a karierjének, nem tom melyik cikkben volt, Ashley-t meg nem hinném, hogy kiközösítik, vanessa sztem, róla nem csodalnám, de selena nem csinál ilyet, tom
2010. július 12. 19:51
|
Dorkaaa+Súj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.01. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 62487 offline
|
nem tudom, hogy most ez pletyka vagy igaz-e, de selenáról már annyi ilyen rosszmájú megjegyzést találtam az utóbbi időben. nem tudom, tényleg ilyen kis rosszindulatú lány??
O
nem így ismertem meg
nem így ismertem meg
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: