Igen látványos meccsnek lehettünk szemtanúi szombat este, hisz a német kontra uruguay találkozó kiválóan zajlott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bronzérmes lett a Nationalelf
2010. július 11. 16:15
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
a vb legszebb meccse volt
szerintem simán beillett volna egy döntőnek is. nálam mindenesetre a németek vitték az aranyat, az uruguayiak meg az ezüstöt
sőt, akár fordítva is jó
1 felhasználónak tetszik:
Gajcsi
2010. július 11. 16:17
Megérdemelten nyertek a németek, de szerintem Uruguay is ugyanúgy megérdemelte volna, gyönyörűen küzdöttek a lefújásig.
2010. július 11. 16:18
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Jaj, nagyon jó meccs volt és sajnálom az utolsó kapufát az uruguayiaknál, ha azt berúgták volna, akk még nyerhettek is volna
2010. július 11. 16:18
|
|
Arteszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.29. Hozzászólás: 226 Csatolások: 43 Azonosító: 113519 offline
|
nagyon jó, fordulatos, izgalmas, helyzetekben gazdag és hajtós meccs volt; bár minden meccs legalább ilyen lenne
le a kalappal a németek és az uruguayiak előtt!
2010. július 11. 17:51
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Jó lenne, ha minden meccset így játszanának a csapatok
A németek pedig megérdemelték azt az érmet
2010. július 12. 00:01
|
|
christine14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 327 Csatolások: 36 Azonosító: 129650 offline
|
fúhú.durva volt.a végén már állva néztem és a német zászlót szorongattam XD. de megérte
2010. július 12. 00:57
|
|
kipifangirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.27. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 128244 offline
|
ááá... simán megnyerték ez nem volt kérdeés.
és a spanyolokat is simán megverték vna.. őleg a döntő meccs után... egész vb legrosszbb mecse volt...és sztem nem a spanyoloknak kellet vna megnyerni. sőt.!!
de ez van nem nyerhetnek mindig a legjobbak.!!
deutschland über alles.!!
Schweinsteiger.Müller.(y)(L)
és a spanyolokat is simán megverték vna.. őleg a döntő meccs után... egész vb legrosszbb mecse volt...és sztem nem a spanyoloknak kellet vna megnyerni. sőt.!!
de ez van nem nyerhetnek mindig a legjobbak.!!
deutschland über alles.!!
Schweinsteiger.Müller.(y)(L)
2010. július 12. 11:07
|
|
christine14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 327 Csatolások: 36 Azonosító: 129650 offline
|
am sztem így hogy Müller sem volt bennt a kiállítása miatt,meg ügye Ballack abszolúlt nem,meg a kapuscsere.sztem nem kellett vna változtatni!
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.