A németek nyertek
2010. július 11. 13:13
|
|
Helena-Blondevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 126 Csatolások: 1 Azonosító: 127850 offline
|
Magyon örülök hogy ők nyertek de az Uruguay se hagyta magát szerintem nagyon jók voltak.Ti kiknek szurkoltatok?
2010. július 11. 13:14
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (Helena-Blonde @ 2010.07.11. 13:13)
Magyon örülök hogy ők nyertek de az Uruguay se hagyta magát szerintem nagyon jók voltak.Ti kiknek szurkoltatok?
Németeknek.
2010. július 11. 13:16
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Én senkinek
A két kedvenc csapatom a vb-n, a német és az uruguayi volt
Szerintem a németek megérdemelten győztek, de azt se bántam volna, ha Uruguay kerekedik felül. De jó helyen van a bronz és a negyedik hely is
Ezek után pedig, remélem hogy Forlán kapja az aranylabdát ^^
2010. július 11. 13:17
Én kívülálló voltam, tehát úgy igazán egyiknek sem, de az uruguayiak nagyon szimpatikusak voltak, ahogy az utolsó percig küzdöttek.
2010. július 12. 20:16
a németeknek drukkoltam
aztán a 85.perctől uruguaynak,hogy egyenlítsenek és kicsit tartson még tovább a meccs, mert olyan jóóó volt
aztán a 85.perctől uruguaynak,hogy egyenlítsenek és kicsit tartson még tovább a meccs, mert olyan jóóó volt
2010. július 14. 09:39
Nekem a spanyolok voltak kezdettől a színpatikusak,nekik szurkoltam.De megnéztem a bronzmérkőzést is,és nagyon szépen játszottak a németek és az uruguay-iak is egyaránt.
2010. július 22. 10:59
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Uruguay!
Nagyon jól játszottak, és figyelemreméltó, hogy ők még az utolsó percben is küzdöttek. Igazi szívósak!
De persze a németek is nagyon jók voltak, de én is annak örültem volna nagyon, ha az uruguayiak egyenlítenek és tovább tart a mérkőzés.
Nagyon jól játszottak, és figyelemreméltó, hogy ők még az utolsó percben is küzdöttek. Igazi szívósak!
De persze a németek is nagyon jók voltak, de én is annak örültem volna nagyon, ha az uruguayiak egyenlítenek és tovább tart a mérkőzés.
2010. július 24. 11:53
|
|
jacksonrathbone |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 501 Csatolások: 17 Azonosító: 124222 offline
|
2010. július 25. 15:49
Én Uruguaynak szurkoltam inkább, de grat. a németeknek.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.

0 felhasználónak tetszik: