Starity

David Tennant & John Barrowman : Comic-Con International Convention

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. július 12. 17:58 #21
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Nahát! Attól nem vájkálsz senki életében, mert tudod ezeket. biggrin.gif Ilyen egy igazi fan. Mindent tud. smileeee.gif
2010. július 12. 18:01 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sixy @ 2010.07.12. 17:40)
milyen naprakész vagy  tongue.gif amúgy eszem ágában sem volt azt feltételezni, hogy vájkálnál bárki magánéletében  unsure.gif 
Hát igen, mondjuk így érthető a nem túl stílusos öltözködése.Mondjuk amúgy sem a ruha teszi az embert...hanem az ember teszi a ruhát  rohog.gif lényeg,hogy ennek ellenére is szeressük  tongue.gif csak a haját le ne vágassa!  fear.gif

Igen. Davidnek van egy külön kis helye a szívemben. Különleges ember akit tisztelek és szeretek (amennyire egy színészt lehet kedvelni online)
Igazából a legutolsó mondat nem neked szólt, hanem adminoknak nehogy azt higyjék már hogy egy őrült pszichopatával van dolguk akinek nincs jobb dolga mint Davidet követni biggrin.gif

Igen, a ruha csak egyéniséget kölcsönöz az embernek, nem ítélek ruha alapján. Tetszik hogy sok pólója amolyan 'fan' póló, amin kedvenc együttesei, színészei, filmcímei vannak. Alapvetően nálam bejön ahogyan öltözködik, csak lazán mint a kazán, semmi csicsa, semmi fux, semmi rózsaszín gatya halálfejes pólóval szóval nekem nagyon oké.

Imádom David haját és úgy beletúrnék rohog.gif de szerintem nemsokára megszabadul tőle. Ahogyan te is mondtad, naprakész vagyok, és tudom hogy csinálni fog egy filmet Jason Isaacs-kel amiben egy amerikai félholt katona lesz, és a koncepció alapján vagy kopasz lesz vagy csak nagyon kicsi haja lesz. reklamalo.gif

A kérdés csak az, hogy képes-e levágatni a haját,egyéb szerepei hogyan kívánják meg. Reméljük megoldják valahogy a sminkesek. Tudnék neked olyan képet mutatni hogy meg sem mondanád róla hogy David van rajta és nagyon nagyon PICI a haja blink.gif ohmy.gif

Én személyszerint a sötét zokni világos Converse csuka párosítástól tudnék szívinfarktust kapni dry.gif
2010. július 12. 18:11 #23
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
Idézet (kateblock @ 2010.07.12. 18:01)

Imádom David haját és úgy beletúrnék  rohog.gif de szerintem nemsokára megszabadul tőle. Ahogyan te is mondtad, naprakész vagyok, és tudom hogy csinálni fog egy filmet Jason Isaacs-kel amiben egy amerikai félholt katona lesz, és a koncepció alapján vagy kopasz lesz vagy csak nagyon kicsi haja lesz.  reklamalo.gif 
A kérdés csak az, hogy képes-e levágatni a haját,egyéb szerepei hogyan kívánják meg. Reméljük megoldják valahogy a sminkesek. Tudnék neked olyan képet mutatni hogy meg sem mondanád róla hogy David van rajta és nagyon nagyon PICI a haja blink.gif  ohmy.gif 

na most ide egy sírós smile kéne, de olyannak egynek sem ismerem a kódját, úgyhogy jobb híján 110.gif
fú hát én nagyon nem örülnék, ha levágatná a haját sad.gif vagy ha le is kell, remélem gyorsan visszanő tongue.gif
2010. július 12. 18:18 #24
- törölt felhasználó -    
^ már most is sokkal rövidebb és rosszabb a haja, pedig most más filmet forgat. Abból a képből nem fogok háttérképet csinálni dry.gif
És ott lesz az amerikai remake, amiben hosszú fekete haja lesz és emosan fog kinézni. Szerintem végy búcsút a szép hajtól. gyere és sírj a vállamon, sírjunk együtt. ohmy.gif
Nézz Doctor Who-t, a harmadik és negyedik évadban nagyon jó haja van de ha igazi hajbatúrást és tüsis hajat akarsz, akkor arra ott van a Blackpool is rohog.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok