Starity

David Tennant & John Barrowman : Comic-Con International Convention

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. július 11. 11:42 #1
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
David Tennant & John Barrowman : Comic-Con International Convention
2 felhasználónak tetszik: Bessie, kateblock
2010. július 11. 15:47 #2
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
Ez mikori con?David és John nagyon aranyosak voltak, jók a pólóik thumbsup.gif biggrin.gif köszi meghajolo.gif

amúgy pont tegnap olvastam, hogy idén nem fog szerepelni a Doctor Who a Comic con-on unsure.gif..ja meg a Torchwood sem... unsure.gif
2010. július 11. 17:02 #3
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Sixy @ 2010.07.11. 15:47)
Ez mikori con?David és John nagyon aranyosak voltak, jók a pólóik  thumbsup.gif  biggrin.gif köszi  meghajolo.gif 
amúgy pont tegnap olvastam, hogy idén nem fog szerepelni a Doctor Who a Comic con-on unsure.gif..ja meg a Torchwood sem... unsure.gif

Az új dokit nem hívták meg? blush.gif rolleyes.gif
Egyébként örülök, hogy folytatódni fog a Torchwood. yess.gif Várom már a folytatást.
Nagyon jó képek. Imádom őket. A 2 kedvencem. wub.gif
2010. július 11. 17:27 #4
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
Idézet (Bessie @ 2010.07.11. 17:02)
Az új dokit nem hívták meg?  blush.gif  rolleyes.gif 

Miért érzek ebben egy kis kárörvendést? biggrin.gif
2010. július 11. 19:41 #5
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Ez mikori con?

Sajnos nem derült ki onnan, ahonnan letöltöttem. sad.gif Nem tudom, de ha valaki igen, szívesen vesszük, ha megosztja velünk... smileeee.gif
2010. július 11. 20:13 #6
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Sixy @ 2010.07.11. 17:27)
Miért érzek ebben egy kis kárörvendést? biggrin.gif

Iciri-piciri káröröm talán van. De tényleg csak kicsi. David és Christopher miatt. (Jaj, de gonosz vagyok. biggrin.gif)
2010. július 11. 21:06 #7
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
Idézet (Bessie @ 2010.07.11. 20:13)
Iciri-piciri káröröm talán van. De tényleg csak kicsi. David és Christopher miatt. (Jaj, de gonosz vagyok. biggrin.gif)

picit rohog.gif Amúgy érdekes, hogy itt szegény Matt "ki van utálva" , egy másik fórumon meg éppen, hogy istenítik és szerintük Matt sokkal jobb, mint David.Részemről és egyik "táborba" sem tartozom, hanem valahol középen evickélek. tongue.gif
2010. július 11. 21:07 #8
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Melyik másik? Az Index? Oda már ezer éve nem néztem fel, valahogy ideragadtam... De nem is baj... Én inkább Chris és Dave felé húzok, Mattel engem hagyjanak békén... biggrin.gif
Idézet (Sixy @ 2010.07.11. 21:06)
picit  rohog.gif Amúgy érdekes, hogy itt szegény Matt "ki van utálva" , egy másik fórumon meg éppen, hogy istenítik és szerintük Matt sokkal jobb, mint David.Részemről és egyik "táborba" sem tartozom, hanem valahol középen evickélek.  tongue.gif

2010. július 11. 21:10 #9
- törölt felhasználó -    
Ez mikori con?David és John nagyon aranyosak voltak, jók a pólóik  thumbsup.gif  biggrin.gif köszi  meghajolo.gif 

Ez a múlt évi Comc Con. David eddig csak egy Comic Con-on volt, 2009, júliusban, a St. Trinians 2 forgatása kellős közepén, mikor színászválogatásra ment Amerikába.
2010. július 11. 21:14 #10
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.11. 21:07)
Melyik másik?

junkie rolleyes.gif

kateblock: köszi meghajolo.gif
2010. július 11. 21:47 #11
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sixy @ 2010.07.11. 21:14)
junkie  rolleyes.gif 
kateblock: köszi  meghajolo.gif

nincs mit szívesen. smileeee.gif Csak kiabálj ha valamit nem tudsz és 'Mrs 10' majd segít rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2010. július 11. 23:29 #12
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Sixy @ 2010.07.11. 21:06)
picit  rohog.gif Amúgy érdekes, hogy itt szegény Matt "ki van utálva" , egy másik fórumon meg éppen, hogy istenítik és szerintük Matt sokkal jobb, mint David.Részemről és egyik "táborba" sem tartozom, hanem valahol középen evickélek.  tongue.gif

Mondjuk én nem utálom ki, hisz még nem is tudom milyen dokiként. blush.gif Jelenleg a True Blood 2-ik évadját töltöm és nézem. Annyi bepótolni valóm van sorozatok terén. biggrin.gif A Mattie fiús részek is ide tartoznak. biggrin.gif
2010. július 11. 23:42 #13
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.11. 21:07)
Melyik másik? Az Index? Oda már ezer éve nem néztem fel, valahogy ideragadtam... De nem is baj... Én inkább Chris és Dave felé húzok, Mattel engem hagyjanak békén...  biggrin.gif

Én azt hittem hogy az indexen csak én vagyok fent az egyedüli rendszeres tag aki szereti 10-et. Mivel nem vagyunk egyformák, nem is kell hogy mind egy Doktort szeressünk. Én az ő véleményüket is megértem, 10 úgy szaladgált körbe és körbe mint egy adrenalinnal túlfűtött fiatal pasas, és igaz, David fiatal volt még, mikor kezdte, de azóta változtak a dolgok, Matt csak 27. Ezért nem is szerették gondolom a speciálokat sem, szerintem nekik ez a 4 év sok volt Daviddel számukra. Többen felhozták hogy 10 őrült, túljátszotta a szerepét és hisztis is volt. Ezt gondolták ők. Szerintem pont jó volt. Éljen 10 thumbsup.gif

Visszatérve a képekre, Davidnek ez a pólója 4Ł volt egy Tesco-ban Londonban. rohog.gif Nem mintha bármi bajom is lenne ezzel a pólóval, szerintem jó, de az ember azt gondolná ha sok pénze van, tudna pofásabbat vagy drágábbat is venni, de ez nekem jó, jól áll neki, csak mondom unsure.gif
2010. július 12. 07:40 #14
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Tudtam, hogy Te tudni fogod! biggrin.gif Köszi! meghajolo.gif

Idézet (kateblock @ 2010.07.11. 21:10)
Ez a múlt évi Comc Con. David eddig csak egy Comic Con-on volt, 2009, júliusban, a St. Trinians 2 forgatása kellős közepén, mikor színászválogatásra ment Amerikába.

2010. július 12. 07:41 #15
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Az Indexen elvileg én is fent vagyok, ugyan ez a nickem, de mióta ide járok, azt valahogy teljesen el is felejtettem és ittragadtam inkább... Sőt, ha jobban belegondolok, arra sem emlékszem már, mi ott a jelszavam... Na mindegy. Jó itt lenni... biggrin.gif

Idézet (kateblock @ 2010.07.11. 23:42)
Én azt hittem hogy az indexen csak én vagyok fent az egyedüli rendszeres tag aki szereti 10-et. Mivel nem vagyunk egyformák, nem is kell hogy mind egy Doktort szeressünk. Én az ő véleményüket is megértem, 10 úgy szaladgált körbe és körbe mint egy adrenalinnal túlfűtött fiatal pasas, és igaz, David fiatal volt még, mikor kezdte, de azóta változtak a dolgok, Matt csak 27. Ezért nem is szerették gondolom a speciálokat sem, szerintem nekik ez a 4 év sok volt Daviddel számukra. Többen felhozták hogy 10 őrült, túljátszotta a szerepét és hisztis is volt. Ezt gondolták ők. Szerintem pont jó volt. Éljen 10  thumbsup.gif 
Visszatérve a képekre, Davidnek ez a pólója 4Ł volt egy Tesco-ban Londonban.  rohog.gif Nem mintha bármi bajom is lenne ezzel a pólóval, szerintem jó, de az ember azt gondolná ha sok pénze van, tudna pofásabbat vagy drágábbat is venni, de ez nekem jó, jól áll neki, csak mondom  unsure.gif

2 felhasználónak tetszik: kateblock, Bessie
2010. július 12. 07:49 #16
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.12. 07:40)
Tudtam, hogy Te tudni fogod! biggrin.gif Köszi!  meghajolo.gif

Én sajnos elég sokat tudok. Kifejezetten többet mit kellene rolleyes.gif Ej, egy életünk van, nem? Használjuk ki amíg lehet és töltsük hasznosan az időt. Ez minden csak nem hasznos de ez van, megfertőzödtem biggrin.gif
2010. július 12. 08:07 #17
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.12. 07:41)
Az Indexen elvileg én is fent vagyok, ugyan ez a nickem, de mióta ide járok, azt valahogy teljesen el is felejtettem és ittragadtam inkább... Sőt, ha jobban belegondolok, arra sem emlékszem már, mi ott a jelszavam... Na mindegy. Jó itt lenni...  biggrin.gif

Most amúgysem tudunk ott miről beszélni. Lement az évad, nincs mit lesni rolleyes.gif
2010. július 12. 15:52 #18
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
Hát szerintem meg pont az a lényege a Doktor-karakternek, hogy őrült legyen tongue.gif viszont azt nem vettem észre, hogy hisztis lett volna, nekem pont úgy volt tökéletes, ahogy volt wub.gif

(ahhoz képest, hogy mennyire nem örültem neki, amikor leváltotta Christ, aki csak egy évadot lehetett.Mondtam magamban, hogy hát "jön ez a nyurga gyerek és kitoloncolja a Dokikámat sad.gif" ... ahhoz képest meg megimádtam 10-et tongue.gif )

Amúgy meg szerintem valahol azért jó dolog, h nem veri el a pénzét David, hiába, van, attól, hogy van, nem kell feltétlen a legdrágábbakat megvenni.Mondjuk a ló túloldala sem jó, hogy slampos dry.gif szóval az arany közép út , ami mindig jó biggrin.gif itt speciel semmi bajom nincs vele tongue.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2010. július 12. 16:52 #19
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sixy @ 2010.07.12. 15:52)
Hát szerintem meg pont az a lényege a Doktor-karakternek, hogy őrült legyen  tongue.gif  viszont azt nem vettem észre, hogy hisztis lett volna, nekem pont úgy volt tökéletes, ahogy volt  wub.gif 
(ahhoz képest, hogy mennyire nem örültem neki, amikor leváltotta Christ, aki csak egy évadot lehetett.Mondtam magamban, hogy hát "jön ez a nyurga gyerek és kitoloncolja a Dokikámat sad.gif" ... ahhoz képest meg megimádtam 10-et  tongue.gif )
Amúgy meg szerintem valahol azért jó dolog, h nem veri el a pénzét David, hiába, van, attól, hogy van, nem kell feltétlen a legdrágábbakat megvenni.Mondjuk a ló túloldala sem jó, hogy slampos  dry.gif szóval az arany közép út , ami mindig jó  biggrin.gif itt speciel semmi bajom nincs vele  tongue.gif

Gyakran hordja azokat a pólókat díjkiosztókon is, amit tévében, csak vesz rá valami ünnepélyeset aztn kész.Van mikor nem tud jól felöltözni, de stylisttal akkor is rosszabbul járnánk, némelyik elképesztő darabokat ad a sztárokra ohmy.gif
David eddig soha nem szórta a pénzt semmire sem. Szerintem inkább kisebb de fontosabb dolgokra költi. Persze azt is hozzá kell tenni megértem ha pénzügyileg szeretne biztos talpakon állni, felmenői között szegény írek voltak, akiknek alig futotta kajára és egy rozoga, nádtetejű házban éltek valami tengerpartnál, hogy megtermeljék a kaját maguknak és ne a boltból kelljen venni. David apja ráadásul lelkész, anyja pedig segélyszervezeteknek segített rendezvényeket szervezni, szóval soha életükben nem voltak gazdagok.
Ez mind fent van a hivatalos weboldalon, senki magánéletében nem vájkálok, csakhogy tisztázzuk.
2010. július 12. 17:40 #20
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
Idézet (kateblock @ 2010.07.12. 16:52)
Gyakran hordja azokat a pólókat díjkiosztókon is, amit tévében, csak vesz rá valami ünnepélyeset aztn kész.Van mikor nem tud jól felöltözni, de stylisttal akkor is rosszabbul járnánk, némelyik elképesztő darabokat ad a sztárokra  ohmy.gif 
David eddig soha nem szórta a pénzt semmire sem. Szerintem inkább kisebb de fontosabb dolgokra költi. Persze azt is hozzá kell tenni megértem ha pénzügyileg szeretne biztos talpakon állni, felmenői között szegény írek voltak, akiknek alig futotta kajára és egy rozoga, nádtetejű házban éltek valami tengerpartnál, hogy megtermeljék a kaját maguknak és ne a boltból kelljen venni. David apja ráadásul lelkész, anyja pedig segélyszervezeteknek segített rendezvényeket szervezni, szóval soha életükben nem voltak gazdagok. 
Ez mind fent van a hivatalos weboldalon, senki magánéletében nem vájkálok, csakhogy tisztázzuk.

milyen naprakész vagy tongue.gif amúgy eszem ágában sem volt azt feltételezni, hogy vájkálnál bárki magánéletében unsure.gif

Hát igen, mondjuk így érthető a nem túl stílusos öltözködése.Mondjuk amúgy sem a ruha teszi az embert...hanem az ember teszi a ruhát rohog.gif lényeg,hogy ennek ellenére is szeressük tongue.gif csak a haját le ne vágassa! fear.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok