David Tennant & John Barrowman : Comic-Con International Convention
2010. július 11. 11:42
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
David Tennant & John Barrowman : Comic-Con International Convention
2010. július 11. 15:47
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
Ez mikori con?David és John nagyon aranyosak voltak, jók a pólóik
köszi
amúgy pont tegnap olvastam, hogy idén nem fog szerepelni a Doctor Who a Comic con-on
..ja meg a Torchwood sem...
amúgy pont tegnap olvastam, hogy idén nem fog szerepelni a Doctor Who a Comic con-on
2010. július 11. 17:02
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Sixy @ 2010.07.11. 15:47)
köszi
Az új dokit nem hívták meg?
Egyébként örülök, hogy folytatódni fog a Torchwood.
Nagyon jó képek. Imádom őket. A 2 kedvencem.
2010. július 11. 19:41
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Ez mikori con?
Sajnos nem derült ki onnan, ahonnan letöltöttem.
2010. július 11. 20:13
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Sixy @ 2010.07.11. 17:27)
Miért érzek ebben egy kis kárörvendést? 
Iciri-piciri káröröm talán van. De tényleg csak kicsi. David és Christopher miatt. (Jaj, de gonosz vagyok.
2010. július 11. 21:06
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
Idézet (Bessie @ 2010.07.11. 20:13)
Iciri-piciri káröröm talán van. De tényleg csak kicsi. David és Christopher miatt. (Jaj, de gonosz vagyok.
)
picit
2010. július 11. 21:07
|
|
|
Melyik másik? Az Index? Oda már ezer éve nem néztem fel, valahogy ideragadtam... De nem is baj... Én inkább Chris és Dave felé húzok, Mattel engem hagyjanak békén...
Idézet (Sixy @ 2010.07.11. 21:06)
picit
Amúgy érdekes, hogy itt szegény Matt "ki van utálva" , egy másik fórumon meg éppen, hogy istenítik és szerintük Matt sokkal jobb, mint David.Részemről és egyik "táborba" sem tartozom, hanem valahol középen evickélek. 
2010. július 11. 21:10
köszi
Ez a múlt évi Comc Con. David eddig csak egy Comic Con-on volt, 2009, júliusban, a St. Trinians 2 forgatása kellős közepén, mikor színászválogatásra ment Amerikába.
2010. július 11. 23:29
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (Sixy @ 2010.07.11. 21:06)
picit
Amúgy érdekes, hogy itt szegény Matt "ki van utálva" , egy másik fórumon meg éppen, hogy istenítik és szerintük Matt sokkal jobb, mint David.Részemről és egyik "táborba" sem tartozom, hanem valahol középen evickélek. 
Mondjuk én nem utálom ki, hisz még nem is tudom milyen dokiként.
2010. július 11. 23:42
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.11. 21:07)
Melyik másik? Az Index? Oda már ezer éve nem néztem fel, valahogy ideragadtam... De nem is baj... Én inkább Chris és Dave felé húzok, Mattel engem hagyjanak békén... 
Én azt hittem hogy az indexen csak én vagyok fent az egyedüli rendszeres tag aki szereti 10-et. Mivel nem vagyunk egyformák, nem is kell hogy mind egy Doktort szeressünk. Én az ő véleményüket is megértem, 10 úgy szaladgált körbe és körbe mint egy adrenalinnal túlfűtött fiatal pasas, és igaz, David fiatal volt még, mikor kezdte, de azóta változtak a dolgok, Matt csak 27. Ezért nem is szerették gondolom a speciálokat sem, szerintem nekik ez a 4 év sok volt Daviddel számukra. Többen felhozták hogy 10 őrült, túljátszotta a szerepét és hisztis is volt. Ezt gondolták ők. Szerintem pont jó volt. Éljen 10
Visszatérve a képekre, Davidnek ez a pólója 4Ł volt egy Tesco-ban Londonban.
2010. július 12. 07:40
|
|
|
Tudtam, hogy Te tudni fogod!
Köszi!
Idézet (kateblock @ 2010.07.11. 21:10)
Ez a múlt évi Comc Con. David eddig csak egy Comic Con-on volt, 2009, júliusban, a St. Trinians 2 forgatása kellős közepén, mikor színászválogatásra ment Amerikába.
2010. július 12. 07:41
|
|
|
Az Indexen elvileg én is fent vagyok, ugyan ez a nickem, de mióta ide járok, azt valahogy teljesen el is felejtettem és ittragadtam inkább... Sőt, ha jobban belegondolok, arra sem emlékszem már, mi ott a jelszavam... Na mindegy. Jó itt lenni...
Idézet (kateblock @ 2010.07.11. 23:42)
Én azt hittem hogy az indexen csak én vagyok fent az egyedüli rendszeres tag aki szereti 10-et. Mivel nem vagyunk egyformák, nem is kell hogy mind egy Doktort szeressünk. Én az ő véleményüket is megértem, 10 úgy szaladgált körbe és körbe mint egy adrenalinnal túlfűtött fiatal pasas, és igaz, David fiatal volt még, mikor kezdte, de azóta változtak a dolgok, Matt csak 27. Ezért nem is szerették gondolom a speciálokat sem, szerintem nekik ez a 4 év sok volt Daviddel számukra. Többen felhozták hogy 10 őrült, túljátszotta a szerepét és hisztis is volt. Ezt gondolták ők. Szerintem pont jó volt. Éljen 10
Nem mintha bármi bajom is lenne ezzel a pólóval, szerintem jó, de az ember azt gondolná ha sok pénze van, tudna pofásabbat vagy drágábbat is venni, de ez nekem jó, jól áll neki, csak mondom 
2010. július 12. 07:49
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.12. 07:40)
Tudtam, hogy Te tudni fogod!
Köszi! 
Én sajnos elég sokat tudok. Kifejezetten többet mit kellene
2010. július 12. 08:07
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.12. 07:41)
Az Indexen elvileg én is fent vagyok, ugyan ez a nickem, de mióta ide járok, azt valahogy teljesen el is felejtettem és ittragadtam inkább... Sőt, ha jobban belegondolok, arra sem emlékszem már, mi ott a jelszavam... Na mindegy. Jó itt lenni... 
Most amúgysem tudunk ott miről beszélni. Lement az évad, nincs mit lesni
2010. július 12. 15:52
|
|
Sixyhajmániás™ |
|
Hát szerintem meg pont az a lényege a Doktor-karakternek, hogy őrült legyen
viszont azt nem vettem észre, hogy hisztis lett volna, nekem pont úgy volt tökéletes, ahogy volt
(ahhoz képest, hogy mennyire nem örültem neki, amikor leváltotta Christ, aki csak egy évadot lehetett.Mondtam magamban, hogy hát "jön ez a nyurga gyerek és kitoloncolja a Dokikámat
" ... ahhoz képest meg megimádtam 10-et
)
Amúgy meg szerintem valahol azért jó dolog, h nem veri el a pénzét David, hiába, van, attól, hogy van, nem kell feltétlen a legdrágábbakat megvenni.Mondjuk a ló túloldala sem jó, hogy slampos
szóval az arany közép út , ami mindig jó
itt speciel semmi bajom nincs vele
(ahhoz képest, hogy mennyire nem örültem neki, amikor leváltotta Christ, aki csak egy évadot lehetett.Mondtam magamban, hogy hát "jön ez a nyurga gyerek és kitoloncolja a Dokikámat
Amúgy meg szerintem valahol azért jó dolog, h nem veri el a pénzét David, hiába, van, attól, hogy van, nem kell feltétlen a legdrágábbakat megvenni.Mondjuk a ló túloldala sem jó, hogy slampos
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2010. július 12. 16:52
Idézet (Sixy @ 2010.07.12. 15:52)
Hát szerintem meg pont az a lényege a Doktor-karakternek, hogy őrült legyen
viszont azt nem vettem észre, hogy hisztis lett volna, nekem pont úgy volt tökéletes, ahogy volt
" ... ahhoz képest meg megimádtam 10-et
)
szóval az arany közép út , ami mindig jó
itt speciel semmi bajom nincs vele 
Gyakran hordja azokat a pólókat díjkiosztókon is, amit tévében, csak vesz rá valami ünnepélyeset aztn kész.Van mikor nem tud jól felöltözni, de stylisttal akkor is rosszabbul járnánk, némelyik elképesztő darabokat ad a sztárokra
David eddig soha nem szórta a pénzt semmire sem. Szerintem inkább kisebb de fontosabb dolgokra költi. Persze azt is hozzá kell tenni megértem ha pénzügyileg szeretne biztos talpakon állni, felmenői között szegény írek voltak, akiknek alig futotta kajára és egy rozoga, nádtetejű házban éltek valami tengerpartnál, hogy megtermeljék a kaját maguknak és ne a boltból kelljen venni. David apja ráadásul lelkész, anyja pedig segélyszervezeteknek segített rendezvényeket szervezni, szóval soha életükben nem voltak gazdagok.
Ez mind fent van a hivatalos weboldalon, senki magánéletében nem vájkálok, csakhogy tisztázzuk.
2010. július 12. 17:40
|
|
Sixyhajmániás™ |
|
Idézet (kateblock @ 2010.07.12. 16:52)
Gyakran hordja azokat a pólókat díjkiosztókon is, amit tévében, csak vesz rá valami ünnepélyeset aztn kész.Van mikor nem tud jól felöltözni, de stylisttal akkor is rosszabbul járnánk, némelyik elképesztő darabokat ad a sztárokra
David eddig soha nem szórta a pénzt semmire sem. Szerintem inkább kisebb de fontosabb dolgokra költi. Persze azt is hozzá kell tenni megértem ha pénzügyileg szeretne biztos talpakon állni, felmenői között szegény írek voltak, akiknek alig futotta kajára és egy rozoga, nádtetejű házban éltek valami tengerpartnál, hogy megtermeljék a kaját maguknak és ne a boltból kelljen venni. David apja ráadásul lelkész, anyja pedig segélyszervezeteknek segített rendezvényeket szervezni, szóval soha életükben nem voltak gazdagok.
Ez mind fent van a hivatalos weboldalon, senki magánéletében nem vájkálok, csakhogy tisztázzuk.
milyen naprakész vagy
Hát igen, mondjuk így érthető a nem túl stílusos öltözködése.Mondjuk amúgy sem a ruha teszi az embert...hanem az ember teszi a ruhát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.