3 őrülten szexi, duci sztárhölgy!
2010. július 29. 20:54
hát Jordin meg Kelly oké, mert tényleg szépek, de Jess szebb volt "vékonyan"
2010. július 30. 15:35
szóval Kellyt és Jessicát utálom, szóval marad Jordin, és J. tényleg szép, szép miket hordok itt össze gyönyörű♥és NEM DUCI :@
2010. augusztus 02. 01:57
|
|
nashúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 132405 offline
|
Jessica Simpson sztem soha nem volt gebe vékony... persze, kisebb volt, mint amekkora most, de az ő mellméretével nehéz lenne gebének lenni. KC-vel viszont már elszaladt a ló. nem az a baj, hogy mekkora túlsúlya van, hanem hogy le is van pukkanva
2010. augusztus 02. 01:59
nem is duci :@
max simpson
de Kelly és Jordin NEM AZOK!!!
max simpson
de Kelly és Jordin NEM AZOK!!!
2010. augusztus 03. 19:10
Hát Jordin nem is duci.. ő nem is lenne talán ilyen gyönyörű vékonyan. De Kelly meg Jessica egy kicsit tényleg meghizott
de ők is szépek
2010. augusztus 06. 09:42
Jordinnak egy nyálcsorgatóssmiley a többiek meg csak nem tudom, ők is megvannak az a lényeg
2010. augusztus 13. 18:52
Jordinnak is tisztaság-gyűrűje van? Jézusom, pedig már azt hittem, hogy ez a Disney-sztárok védjegye...
2010. augusztus 13. 18:55
Idézet (Dancsy @ 2010.08.13. 18:52)
Jordinnak is tisztaság-gyűrűje van? Jézusom, pedig már azt hittem, hogy ez a Disney-sztárok védjegye... 
khmm..ez nem védjegy, neki már 13 éves kora óta megvan, és neki nem a sztárság miatt lett
2010. augusztus 13. 19:01
Idézet (gertii @ 2010.08.13. 18:55)
khmm..ez nem védjegy, neki már 13 éves kora óta megvan, és neki nem a sztárság miatt lett 
Gondoltam. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy a Disney-sztároknak szinte mindnek van. Nem értek egyet ezzel az egész gyűrű dologgal, szerintem hülyeség. De aki be tudja tartani, annak megcsókolom a lábfejét
2010. augusztus 19. 00:28
Idézet (niczy @ 2010.08.17. 17:57)
Jordin így szép..Kelly sztem fogyjon le, szedje össze magát..nem áll neki jól a duciság.. Jessica látványától ma is sokkot kapok.. nem hittem volna, hogy ez lesz vele..
pontosan
2010. augusztus 19. 00:31
Kellyvel nem tudom mi van.. egyik videója alatt YouTubeon komment:
"A zenéd nagyszerű, de félek hogy felfalsz. A családodat megkímélted?" ő ugye bulimiás is volt... mi van vele??
Jessica... hát az SOKK...
Jordint meg imádjuk mindenhogy Ł
"A zenéd nagyszerű, de félek hogy felfalsz. A családodat megkímélted?" ő ugye bulimiás is volt... mi van vele??
Jessica... hát az SOKK...
Jordint meg imádjuk mindenhogy Ł
1 felhasználónak tetszik:
retta91
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.