Beyoncét majdnem elütötték!
2010. július 09. 20:27
|
|
ez vanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 130907 offline
|
Nagyon örülök hogy nem lett Beyonce-nak semmi baja!:S de velem is történt hasonló amikor nekem volt elsőbbségem megáll a csaj láttam hogy valamit keres az anyós ülésen utána meg elindul de úgy hogy én még megyek át pár centire előttem ment el ha még egyet léptem volna elütött volna én meg remegtem mint az állat nagyon megijedtem:S
2010. július 09. 20:42
ezt én is megirtam ch.
na de a lényeg, hogy örülök h. B. megúszta
na de a lényeg, hogy örülök h. B. megúszta
2010. július 09. 20:44
|
|
Dargo9anyád tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.07. Hozzászólás: 3930 Csatolások: 51 Azonosító: 109540 offline
|
Néztél volna hátra teeeee!!!
Nem a taxi hibája, hanem azé, aki felelőtlenül kib@ssza az ajtót és nem néz előtte körbe.
Amúgy meg sztem a taxist kéne sajnálni mert beyonak nem lett baja, de viszont a taxis lehet h elvesztette a munkaeszközét.
Nem a taxi hibája, hanem azé, aki felelőtlenül kib@ssza az ajtót és nem néz előtte körbe.
Amúgy meg sztem a taxist kéne sajnálni mert beyonak nem lett baja, de viszont a taxis lehet h elvesztette a munkaeszközét.
2010. július 09. 21:25
Sandy 95
Ez egyáltalán nem muris...chhh szegény Bee
Ez egyáltalán nem muris...chhh szegény Bee
2010. július 09. 23:08
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
2010. július 10. 23:24
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
@Dargo9:
gondolom nem az út közepén álltak meg, hanem az étterem előtt, egy romantikus vacsoránál ez a szokás. taxist sajnálni, mikor majdnem halálra gázolt egy embert, nem mellesleg Bee-t?
gondolom nem az út közepén álltak meg, hanem az étterem előtt, egy romantikus vacsoránál ez a szokás. taxist sajnálni, mikor majdnem halálra gázolt egy embert, nem mellesleg Bee-t?
2010. július 10. 23:27
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
@boszikaa97:
nah...most ez annak szól aki fél a hajózástól, vagy a repüléstől(ez ne vegyétek gúnyolódásnak, mert nem az):
ugyan annyi esély van akka, hogy elüssön az autó, minthogy lezuhannyon egy gép, vagy elsüllyeggyen egy hajó...
a hajózási balesetekről még nem tájékozódtam, de nem ugyanannyi az esély, ugyanis évente jóval többen szenvednek halálos balesetet közúti autópályákon, mint repülőgép által. amúgy lezuhanjon, elsüllyedjen
nah...most ez annak szól aki fél a hajózástól, vagy a repüléstől(ez ne vegyétek gúnyolódásnak, mert nem az):
ugyan annyi esély van akka, hogy elüssön az autó, minthogy lezuhannyon egy gép, vagy elsüllyeggyen egy hajó...
a hajózási balesetekről még nem tájékozódtam, de nem ugyanannyi az esély, ugyanis évente jóval többen szenvednek halálos balesetet közúti autópályákon, mint repülőgép által. amúgy lezuhanjon, elsüllyedjen
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: