Milyen poszterek vannak a szobádban?
2015. március 07. 17:52
Én nagyon szeretem a posztereket, van Asking Alexandria, Slipknot, Sleeping With Sirens, Motionless In White, Bring Me The Horizon, Suicide Silence, Nirvana, Linkin Park, In This Moment, Black Veil Brides, Escape The Fate és 5 Seconds Of Summer poszterem, plusz egy nyomtatott kép Oli Sykes-ról.
1 felhasználónak tetszik:
unbroken_reka
2015. március 21. 19:45
Pont ma újítottam be pár nyomtatott poszterféleséggel.A Sid-et ábrázolókat én galád lecseréltem 6 Kurt Cobain-t,2 Christina Aguilera-t,1 30 Seconds To Mars-ot&és Jared Leto-t,Madonnát,a Misfitz-et,Marilyn Monroe-t,Michael J. Fox-ot,Gwen Stefani-t,Leonardo Dicaprio-t,a The Offspring-et és a Nirvana tagjait ábrázoló képre.Továbbá van egy Requiem for a dream plakátom is.
sziv55
2015. március 21. 19:53
Pretty Little Liars, Harry Potter, R5, One Direction, 5 Seconds
Of Summer, Ariana Grande, Bella Thorne, Selena Gomez, Taylor Swift, Avril Lavigne, Zac Efron, Iggy Azalea, pár Violettás, Zendaya és egy tengerpartos kép.
Ha jól számoltam, akkor 33 poszter van a szobámban (plusz az ajtón is
)
Of Summer, Ariana Grande, Bella Thorne, Selena Gomez, Taylor Swift, Avril Lavigne, Zac Efron, Iggy Azalea, pár Violettás, Zendaya és egy tengerpartos kép.
Ha jól számoltam, akkor 33 poszter van a szobámban (plusz az ajtón is
2015. március 29. 01:42
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Arctic Monkeys, jelenleg ennyi, mert kihajítottam a régieket. Most már kéne pár k-poposat beújítani valahonnan, csak azt kéne kitalálni, hogy honnan.
2015. április 01. 16:47
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
Az egész ajtóm tele volt plakátokkal, majd ő gondolta leesik. Szépen lecsúszott egybe, nem tartotta a cellux, pont olyan volt mint egy poszterfüggöny..
Azóta csak poszternaptárak vannak felragasztva a falra, de hamarosan megyek pár promoposztert nyomtattatni
Azóta csak poszternaptárak vannak felragasztva a falra, de hamarosan megyek pár promoposztert nyomtattatni
2015. április 04. 09:31
Van egy 2015-ös naptár poszterem amin így vannak sorba a sztárok: Taylor Swift, Bella Thorne, Martina Stoessel, Ariana Grande, Sabrina Carpenter.Van egy olyan poszterem amin rajta van Cande meg Lodo,van egy Lodovicás poszterem, van egy Xfaktoros poszterem amin rajta vannak A lányok, meg van egy Violettás poszterem,meg van egy olyan poszterem amin Mechi,Lodo,Jorge meg Pablo.Meg van még egy poszterem amin van egy kutya és egy cica,meg van még olyan amin Lodo, Tini és Cande van.
2015. április 04. 13:23
|
|
soph |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.29. Hozzászólás: 1451 Csatolások: 133 Azonosító: 241974 offline
|
Hát..
egy giganagy Harry Potteres, egy Éhezők viadala: A Futótüzes, egy Éhezők viadala: A Kiválasztott - 1. részes, 2db Teen Wolf-os , 3db nagy, 4db viszonylag kicsi One Direction-os, 1db Liam-es, 1db, Zayn-es, 1db Niall-os, 1db Louis-os, 3db Harry-s amelyikből az egyik elég nagy, 2db Nagy 5 Seconds of Summer-es, 4db viszonylag kisebb, 3db Luke-os, 2db Ashton-os, 2db Michael-ös, 2db Calum-os, 4db Ed Sheeran-es amelyikből az egyik nagy, 6db Taylor Swift-es amiből 2 nagy, 3db Demi Lovato-s, 2db Miley Cyrus-os, 2db The Vamps-es amiből az egyik nagy, 1db Union J-s, 1db Meghan Trainor-os, 1db Charli XCX-es, 3db Austin Mahone-os, 5db Justin Bieber-es amiből az egyik nagy, 2db Martin Garrix-es, 1db nagy Cameron Dallas-os, megy egy kicsi, 2db Shawn Mendes, 3db Nash Grier, és egy olyan amin csak Niall és Liam van.
Szóval telítve van a szobám rendesen, és viszonylag nem a poszterek számától, hanem a méreteitől.
egy giganagy Harry Potteres, egy Éhezők viadala: A Futótüzes, egy Éhezők viadala: A Kiválasztott - 1. részes, 2db Teen Wolf-os , 3db nagy, 4db viszonylag kicsi One Direction-os, 1db Liam-es, 1db, Zayn-es, 1db Niall-os, 1db Louis-os, 3db Harry-s amelyikből az egyik elég nagy, 2db Nagy 5 Seconds of Summer-es, 4db viszonylag kisebb, 3db Luke-os, 2db Ashton-os, 2db Michael-ös, 2db Calum-os, 4db Ed Sheeran-es amelyikből az egyik nagy, 6db Taylor Swift-es amiből 2 nagy, 3db Demi Lovato-s, 2db Miley Cyrus-os, 2db The Vamps-es amiből az egyik nagy, 1db Union J-s, 1db Meghan Trainor-os, 1db Charli XCX-es, 3db Austin Mahone-os, 5db Justin Bieber-es amiből az egyik nagy, 2db Martin Garrix-es, 1db nagy Cameron Dallas-os, megy egy kicsi, 2db Shawn Mendes, 3db Nash Grier, és egy olyan amin csak Niall és Liam van.
Szóval telítve van a szobám rendesen, és viszonylag nem a poszterek számától, hanem a méreteitől.
2015. április 05. 21:10
Bővült egy kicsit, az egyik falamon konkrétan már nincs hely
Avril Lavigne, Paramore, Marilyn Manson, különböző állatok, BVB, Green Day, Harry Potter, néhány kivágott cikk, EXO (onnan tanulgatom a neveiket xd), Tokio Hotel és hamarosan kirakok egy újabb BVB és Avril posztert.
amúgy vicces, nyáron meszelünk...
Avril Lavigne, Paramore, Marilyn Manson, különböző állatok, BVB, Green Day, Harry Potter, néhány kivágott cikk, EXO (onnan tanulgatom a neveiket xd), Tokio Hotel és hamarosan kirakok egy újabb BVB és Avril posztert.
amúgy vicces, nyáron meszelünk...
2015. április 22. 07:18
2 Violetta, Selena Gomez, Taylor Swift és Messi.
Emellett még cuki kicsi kutyás poszterkék. *o*
Emellett még cuki kicsi kutyás poszterkék. *o*
2015. április 25. 18:15
|
|
Henleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.15. Hozzászólás: 470 Csatolások: 461 Azonosító: 242726 offline
|
Van egy Supernaturalos ,egy PLL-es a szekrényben és két Amerikai horror Storys.
unbroken_reka
2015. április 27. 16:56
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
3 Éhezők Viadala
4 5 Seconds of Summer
1 Little Mix
1 Teen Wolf
1 X Faktor: Fiúk
1 Harry Styles
6 One Direction
1 London
1 Charlie XCX
1 Austin Mahone
4 5 Seconds of Summer
1 Little Mix
1 Teen Wolf
1 X Faktor: Fiúk
1 Harry Styles
6 One Direction
1 London
1 Charlie XCX
1 Austin Mahone
2015. május 06. 15:44
|
healy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 93 Azonosító: 240743 offline
|
Van egy hatalmas Csontváros poszterem, aztán egy The 1975, Arctic Monkeys, illetve Paramore. Ennyi, itt kifújt.
unbroken_reka
2015. május 23. 19:41
Szívesen raknék ki jó pár Austin & Ally-set és Sok sikert Charlie!-sat,de nem lehet,mert most festettük ki
2015. május 23. 20:12
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Régen kismillió poszterem volt, ma már csak egy Avenged Sevenfold-os és egy Escape The Fate-es poszter díszeleg az ajtómon. Igaz, több tucat van még eltéve, az összes régi és új szerzeményem megy a fiókomba, mert nincs szívem megválni tőlük, csak már nem olyan a szobám stílusa, hogy kirakhassam azt a 150-200 plakátot.
2015. május 24. 20:32
Ha tele lenne a szobám poszterekkel, akkor én lennék a gagyiság királynője! Pont ezért is csak egy nagy Violettás van, amin Vilu van rajta, és még lesz 1-2 lovas bekereteztetett kép, poszterhegyeim sosem lesznek, kb 8 éves koromban voltak utóljára!
2015. május 26. 22:31
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
A legújabb szerzeményem (már vagy egy hónapos xD) Bosszúállók - Ultron kora poszter (86x50), egy VIXX Hex Signs-es (A2) SHINee, néhány Michael Jackson-os (talán 5-6 db). Ezekre iszonyat büszke vagyok
2015. június 21. 17:20
Szereztem pár újat, de azért leírom a régieket is. Szóval Slipknot (2), Escape The Fate, Pierce The Veil (2), Kuza, Luke Holland (3), The Word Alive (3), Motionless In White (5), Bullet For My Valentine, Suicide Silence (2), The Amity Affliction, HIM (2), Zach Robinson, Swim Deep (2), Matt Healy, George Daniel (utóbbi négy az indie, grunge korszakomból maradt vissza), Ricky Olson (2), Chris Cerulli (2), Bring Me The Horizon (2), In This Moment, Asking Alexandria, Nirvana, Chelsea Grin, Black Veil Brides és Fall Out Boy. Egyébként a felsoroltak közül a legtöbb csak ki van nyomtatva, de én szeretem őket.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.