Milyen poszterek vannak a szobádban?
2013. július 27. 21:25
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Régen tele volt, de rájöttem, hogy nem jók semmire...még van kint egy pár, de a parafatáblámon főleg, azon kívül az ajtómon van még Selena, TVD, Alonso, Gossip Girl.
2013. július 30. 01:19
Na, kezdem a felsorolást.
1D, Little Mix, Cher Lloyd, Olly Murs, Carly Rae Jepsen, Lady Gaga, The Saturdays, Avril Lavigne, Austin Mahone, Selena Gomez, Demi Lovato, Billy Talent, Katy Perry, Conor Maynard, PSY, P!nk, Vámpírnaplók, Jennifer Lawrence, Indul A Risza, V. mint Viktória, Alkonyat - Hajnlahasadás I. rész. <3, Paramore, Ian Somerhalder, Bridgit Mendler...
És még tuti van, deee, hát, rengeteg van, most tuti nem állok neki felsorolni. Ez csak egy rövid kis részlet. Ki sem látszom a plakátokból. xd
1D, Little Mix, Cher Lloyd, Olly Murs, Carly Rae Jepsen, Lady Gaga, The Saturdays, Avril Lavigne, Austin Mahone, Selena Gomez, Demi Lovato, Billy Talent, Katy Perry, Conor Maynard, PSY, P!nk, Vámpírnaplók, Jennifer Lawrence, Indul A Risza, V. mint Viktória, Alkonyat - Hajnlahasadás I. rész. <3, Paramore, Ian Somerhalder, Bridgit Mendler...
És még tuti van, deee, hát, rengeteg van, most tuti nem állok neki felsorolni. Ez csak egy rövid kis részlet. Ki sem látszom a plakátokból. xd
2013. július 30. 11:25
Nekem van Little mix-es és van Victorious-os is ja meg még van christina aguleriáés!
2013. augusztus 05. 21:31
Farkas,Az acél ember,Végzet ereklyéi (szóval mozis poszterek)
És gyarapodik...
Paramore és Doctor Who-t is szereztem és egy Hobbit posztert is
És gyarapodik...
Paramore és Doctor Who-t is szereztem és egy Hobbit posztert is
2013. augusztus 06. 20:10
|
|
zsofiacsehvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 198811 offline
|
Pitbull, Radics Gigi, Taylor Swift, Justin Bieber (nem vagyok rajongója), Shakira, Oláh Gergő, Selena Gomez,Kelly Clarkson, Olly Murs, Rihanna, Christina Aguilera,
Hát ezek vannak.
Hát ezek vannak.
2013. augusztus 10. 14:20
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
8 One Direction (van még nagyon nagyon sok, csak nemfér ><) 3 TVD, 1 Paul+ Ian, egy Nina +Ian, Austin Mahone, Justin Bieber, Taylor Swift 2 ,1 Nina Dobrev, 1 BTR, Taylor Lautner, Chace Crawford...asszem ennyi >< meg még egy rakat újságkivágás..
2013. augusztus 11. 15:39
|
|
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1971 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline
|
One Directin,Selena Gomez, Barbee,Austin, Amelia Lily, Shake it up..stb
2013. augusztus 11. 15:52
Van Ed Sheeran, Olly Murs, Little Mix, Vámpírnaplók (de szegény mindjárt leesik), Bridgit Mendler és One Direction. Mondjuk utóbbiból egy csomó van még, de azokat egy mappába gyűjtöm, nem tudom miért, az olyan személyes. Plusz még kint van a Lila ruhás nő festménye is a szobám falán.
2013. augusztus 11. 15:57
Egy csomó One Direction, pár Little Mix, egy Paramore, két TVD, egy Falling In Reverse és egy óriás Black Veil Brides poszter.
2013. augusztus 11. 16:00
Nekem nincs a falamon,mert az újságban tartom
De nagyon sok van,így nem is férne el.
De nagyon sok van,így nem is férne el.
2013. augusztus 11. 16:20
|
|
Zsófi765hot blooded |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 2617 Csatolások: 259 Azonosító: 103946 offline
|
Egy csomó Harry Potter, Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Tom Felton, One Direction, Kimi Raikkönen, Taylor Lautner, Vámpírnaplók, Éhezők Viadala, Felipe Massa és amiből egy van az ByeAlex, Paramore, Jay McGuiness, Nathan Sykes. A többit pedig lusta vagyok kirakni.
2013. augusztus 11. 16:21
|
|
Lady Carrievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.07. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 208506 offline
|
Egy hatalmas The Vampire Diarieses,és egy Zayn Malikos..
Volt még rengeteg,de azok a régi szobámba maradtak..
Volt még rengeteg,de azok a régi szobámba maradtak..
2013. augusztus 11. 16:28
|
|
Olíííívúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 84 Csatolások: 12 Azonosító: 198971 offline
|
Peyton R. List,Taylor Lautner,Jennifer Lawrence,Cameron Diaz,Selena Gomez,Taio Cruz,Zendaya Colemman,Bella Thorne,Jessica Alba sajnos a többi kedvenc sztáromról nem találtam..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: