Milyen poszterek vannak a szobádban?
2012. december 20. 22:58
Nekem: Simple Plan, The Hunter Games, Stand By Me, Three Days Grace, Supernatural, Green Day, Marianas Trench, Dead Poets Society, Avenged Sevenfold és Vampire Diaries.
1 felhasználónak tetszik:
badperfect
2012. december 23. 08:51
|
|
WildRosevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.19. Hozzászólás: 224 Csatolások: 0 Azonosító: 160891 offline
|
Én nem igazán rakosgatok ki ilyen dolgokkal a szobám, úgyhogy nekem nincs is felrakva egy sem. Valahogy nem is illene a szobám hangulatába, de egyébként van egy két poszterem. ..
Twilight6
2012. december 23. 09:25
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Nekem itthon nincs poszterem a szobámban,de viszont a bentlakásban van egy Vámpirnaplós
2012. december 24. 14:36
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Idézet (Darkness @ 2012.10.27. 13:23)
Különösképpen nem rajongok a poszterekért, hiszen nem tesznek jót a falnak, a minap azonban mégis kiraktam egyet, pontosabban kettőt a Slipknotról, ők nagyon is jól mutatnak ott 
és most már egy fél Stone Souros is (behajtottam, hogy csak Corey és James látszódjon
hayleyshusband
2012. december 24. 18:45
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Naa, tudom, egyszer már leírtam, de azóta változott. Most fönt van egy Nightwishes és egy Within Temptationös, plusz néhány rajz: NW csapatkép, az összes szimfónikusmetál énekesnő chibiben, Ev csapatkép, Sharon den Adel+Simone Simons, egy Pain fanart, két Amy Lee rajz, egy Cristina Scabbia rajz és egy viszonylag jól sikerült Stephanie Schrimback (Holiness) ábrázolás
Darkness
2012. december 24. 19:03
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Lady Gaga, Rihanna, Vampire Diaries, Pussycat Dolls, Beyonce, Katy Perry, Gossip Girl, Karib-tenger kalózai, Kesha, Twilight (utolsó kettőt tervezem leszedni).
2013. január 25. 15:49
|
|
Mustacheúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 82 Csatolások: 2 Azonosító: 186864 offline
|
Nem tudok úgy aludni, hogy poszterek vannak körülöttem. A szívbaj jön rám mikor éjszaka felkelek, és mindenki mosolyogva vagy nem úgy) bámul.
Ameliaxx
2013. január 26. 19:49
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Van egy pár poszter a falamon a kedvenc színészeimről/színészőimről illetve énekesemről/énekesnőmről...
Hogy őszinte legyek, kiszoktam nyomtatni a családommal lévő közös képeket, tehát a tesóimról és anyuékról van a legtöbb kép a szobám falán, és , hogy miért?!! Mert ők nekem sokkal fontosabbak mint bárki más, és azért is, mert nem mindig lehetünk együtt, de így úgy érzem mintha mindig velem lennének
Hogy őszinte legyek, kiszoktam nyomtatni a családommal lévő közös képeket, tehát a tesóimról és anyuékról van a legtöbb kép a szobám falán, és , hogy miért?!! Mert ők nekem sokkal fontosabbak mint bárki más, és azért is, mert nem mindig lehetünk együtt, de így úgy érzem mintha mindig velem lennének
2013. január 27. 19:53
|
|
Blanka098♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1141 Csatolások: 563 Azonosító: 137399 offline
|
Nekem csak képek vannak, de abból elég sok. Beterítik az íróasztalom előtti falat... Nos, akkor a lista:
-Ízlések és pofonok (1db)
-Castle (3 db)
-Cobra 11 (5 db)
-A mentalista (2db)
-Made in hungária (2db)
-Másnaposok 2 (1db)
-Csúcsformában 2 (1db)
-Halálos fegyver (1db)
-Dirthy Dancing (1db)
-Dr. Csont( 1db)
-Büszkeség és balítélet (1db)
-Bor, mámor, Provence (1db)
-S.O.S szerelem! (1db)
-Én a vízilovakkal vagyok! (1db)
-Igazából szerelem (1db)
-Ízlések és pofonok (1db)
-Castle (3 db)
-Cobra 11 (5 db)
-A mentalista (2db)
-Made in hungária (2db)
-Másnaposok 2 (1db)
-Csúcsformában 2 (1db)
-Halálos fegyver (1db)
-Dirthy Dancing (1db)
-Dr. Csont( 1db)
-Büszkeség és balítélet (1db)
-Bor, mámor, Provence (1db)
-S.O.S szerelem! (1db)
-Én a vízilovakkal vagyok! (1db)
-Igazából szerelem (1db)
Darkness
2013. január 27. 20:58
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
-William Levy
-Maite és Will
-Csacska angyalból Juan Gil Navarro,Flor Bertotti és Benjamin Rojas
-megint Csacska angyal Juan és Flor
-aztán megint a 2. évadból az összes szereplő
a csacskások nagyon régiek de nem szedem le mert nagyon nagyon szerettem azt a sorozatot és mindig rajongó leszek
-Paramore
-Fall Out Boy,Pete Wentz
-Ördögi körből(Mas sabe el diablo) Jencarlos Canela,Gaby Espino,Miguel Varoni
-Kettős játszmából(Sortilegio)William Levy,Jacky Bracamontes,David Zepeda
akarok szerezni Vámpírnaplósat meg még egy pár másikat...
van olyan amit már leszedtem mert változtam de a telenovellásaim megmaradnak akárhány év telik el
-Maite és Will
-Csacska angyalból Juan Gil Navarro,Flor Bertotti és Benjamin Rojas
-megint Csacska angyal Juan és Flor
-aztán megint a 2. évadból az összes szereplő
a csacskások nagyon régiek de nem szedem le mert nagyon nagyon szerettem azt a sorozatot és mindig rajongó leszek
-Paramore
-Fall Out Boy,Pete Wentz
-Ördögi körből(Mas sabe el diablo) Jencarlos Canela,Gaby Espino,Miguel Varoni
-Kettős játszmából(Sortilegio)William Levy,Jacky Bracamontes,David Zepeda
akarok szerezni Vámpírnaplósat meg még egy pár másikat...
van olyan amit már leszedtem mert változtam de a telenovellásaim megmaradnak akárhány év telik el
2013. január 28. 19:20
Még mindig Selena Gomez, de mivel nagyon sok poszterem van Róla, ezért most a másik 20-25 darab van a szobám falán
2013. február 06. 19:03
Meguntam őket, úgyhogy leszedtem mindet. Jelenleg semmilyen.
2013. február 08. 16:58
rengeteg van..
de kiemelem:One Direction,Psy,Rita Ora,Rihanna,Selena Gomez,Cher Lloyd,Anubisz házának rejtélyei,Conor Mynard..
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.