Milyen poszterek vannak a szobádban?
2012. május 21. 20:08
Avril Lavigne, Ian Somerhalder, One Direction, Victoria Justice.
2012. május 22. 20:34
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
2 db ABBA, 1 db Hayley Kiyoko (egy és oszthatatlan xD ), 5 db lovas.
2012. május 28. 10:55
Régebben volt egy pár a falomon, de nem rég festetük le ezért le szedtem. Így üresen szebb!
2012. május 28. 23:01
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
A falamon semmi nincsen, ugyanis anyám nem engedi. Egy régi beépített szekrényre tehetek csak, ott Miley Cyrussal kezdtem évekkel ezelőtt, volt Gagás korszakom is, jelenleg 1 éve nem cseréltem le semmit, most 4 magazinokból kivágott és 1 nagy poszter van fent Shakiráról, no meg egy Gagás naptár is van ugyanitt, az majdnem felér egy poszterrel.
Ha megjavul a nyomtatónk, majd nyomtatok képeket és frssítek
2012. május 30. 08:59
|
|
xo.Lona.xo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 695 Csatolások: 348 Azonosító: 171167 offline
|
Van One Directionos, Justin Bieberes, meg van egy csomó ilyen kis cetli amikre feéfirkáltam tuti kis idézeteket, időpontokat amik fontosak vtak az életemben, valamint 3 legjobban sikerült rajzom is kint van, és pluszba még az első levél amit postán kaptam, és amin elsírtam magam :'3
Jahh és szétvágtam egy arany Marlboros dobozt, és azt a résztét amin a dohányzás ellen tiltakozik, kiragasztottam a szekrényre..eléggé irronikus, mivel dohányzom xd
Jahh és szétvágtam egy arany Marlboros dobozt, és azt a résztét amin a dohányzás ellen tiltakozik, kiragasztottam a szekrényre..eléggé irronikus, mivel dohányzom xd
2012. június 07. 10:21
Fluor,Rihanna,LMFAO,Avril Lavgine,Skrillex,David Guetta,Selena Gomez
2012. június 07. 12:19
Vastag Csaba, Rocktenors, de ez is a szekrényemen, mert a falamra nem szeretnék
2012. június 19. 17:57
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
nem is lehet látni a szobám színét.
hát, poszter van Adamről, Rihannáról, Pinkről, Nickelbackről, egy csomó állatos is van, meg van képem Jeffree Starról, Dillonról és Kyrosról, a QAF-ról, a Mythbustersről, A mentalistáról, LMFAO-ról.. Lady Gagáról. Meg sok másról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: