Meg vannak olyan képek amiket én nyomtattam, amiken tesóimmal vagyok
Milyen poszterek vannak a szobádban?
2011. augusztus 09. 16:51
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Mindenféle van
Leginkább a kedvenceim
Szóval családi képek is vannak
2011. november 01. 20:34
|
|
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline
|
Szerintem a téma egyértelmű.
Nekem Selena Gomezről, a TVD-ről, Fernando Alonsoról, és Fluorról van most poszter a falamon.
Nekem Selena Gomezről, a TVD-ről, Fernando Alonsoról, és Fluorról van most poszter a falamon.
1 felhasználónak tetszik:
pinkgirl
2011. november 02. 11:52
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
régen tele volt Johnny Deppel, de mára kinőttem belőle - mármint a poszterezésből - és leszedtem őket. enélkül is ugyan olyan nagy rajongónak érzem magam, csak így jobban tetszik a szobám
1 felhasználónak tetszik:
Lily2000
2011. november 02. 12:33
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
van egy az ajtómon Harry Potterről (Tűz serlege) aminek a másik oldalán Jessica Simpson van, az asztalom fölött, Daniel R, Emma W, és Rupert G. és az ágyam felett, egy Draco és Ron. és rengetek fotom van
2011. november 02. 21:24
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Régen tele volt mindenféle poszterrel még olyan sztárral is akit nnem szerettem de csak azért mert oda voltam a poszterekért!xD Ma már inkább oklevelek és naptárak díszítik a falamat!
2011. november 03. 09:37
soksok Good Charlotte, pár Paramore, Ashley Tisdale(bár róla csak egy picike kép a gépem felé), Vámpírnaplók, Ian Somerharder és Glamourból kivágott divat plakátok, osztályképek és közös képek a drága barátnőimmel
2011. november 03. 11:16
Michael Jackson, rengeteg ló, kedvenc hajóm, Miami Beach.
Plafonon lovak, Miami és egy nagyon szép delfines kép, amit nem tudtam megállni, hogy ki ne rakjam. xD
Plafonon lovak, Miami és egy nagyon szép delfines kép, amit nem tudtam megállni, hogy ki ne rakjam. xD
2011. november 03. 17:24
Shakira, Avril Lavigne, Rihanna, Pussycat Dolls, Jennifer Lopez, Britney Spears
2011. november 03. 21:42
hát nekem alkonyat hegyek xd. avril lavigne, janicsák veca, TVD,
2011. november 21. 09:28
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Harry Potteres és horrorfilmes poszterek tömkelege ^^
2012. február 12. 11:29
|
|
kanyoszabrinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 159 Csatolások: 52 Azonosító: 145825 offline
|
Panik, Nevada Tan, Berlin Mitte, Tokio Hotel, Cinema Bizarre, Us5, Aloha From Hell, Fräulein Wunder, Queensberry, Debbie Rockt, Monrose, No Angels, Silbermond, Juli, Luxuslärm, Eisblume, Ich & Ich, Scooter, Rammstein, LaFee, Cascada, Cassandra Steen, Lena Meyer-Landrut, Nena, Sarah Connor, Sido, Bushido, Mark Medlock, Pietro Lombardi, Big Time Rush, Black Veil Brides, Paramore, 3 Doors Down, Breaking Benjamin, Nickelback, Evanescence, Jonas Brothers, Avril Lavigne, Hayley Williams, Britney Spears, Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna, Kesha, Christina Aguilera, Shakira, Beyonce, Selena Gomez, Miley Cyrus, Demi Lovato, Inna, Alexandra Stan, Elena Gheorghe, Medina, Agnes, Basshunter, Eminem, Pitbull, David Guetta, Justin Bieber, Cody Simpson, SP, Puskás, Peti, Brasch Bence, Fluor, MM, Vastag Tomi, Vastag Csaba, Wolf Kati, Janicsák Veca, Tolvai Renáta, Lola, Barbee, Tóth Gabi, Rami, Adri, Hien, Anti Fitness Club, Children Of Distance, Alkonyat, Vámpírnaplók
2012. február 12. 12:14
The Vampire Diaries,Miley Cyrus,Gossip Girl,Pink,Kocsis Tibor,Apollo 23,Baricz Gergő,Katy Perry,Fluor,SP,High School Musical, és van egy nagy lovas poszterem.
Igaz ez nem poszter,de van egy gyönyörű George Michael rajzom a falamon.
Igaz ez nem poszter,de van egy gyönyörű George Michael rajzom a falamon.
2012. február 12. 12:40
Jelenleg senkiről hamár így szóba került...
Akiről kiraknék arról sajnos jelenleg nincs poszterem
Akiről kiraknék arról sajnos jelenleg nincs poszterem
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.