Starity

David Tennant/John Barrowman/Catherine Tate - Capital Radio 2007

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. július 08. 13:54 #1
- törölt felhasználó -    
Ökörködéssel egybekötött rádióműsor, amit David, John és Catherine vezetett 2007, Április 7-én a Capital Rádióban biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Sally Sparrow
2010. július 08. 15:07 #2
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Imádom őket. w00t.gif Köszi a képeket. meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
Ha belegondolok, hogy milyen adás is lehetett ez... _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif 3 ilyen fazont összeereszteni. thumbsup.gif
2010. július 08. 15:22 #3
- törölt felhasználó -    
Az ilyen interjúk alkalmával sokkal nem leszünk okosabbak, de gyakran halljuk Davidet énekelni?, Johnt flörtölni (mikor kivel rohog.gif ) de Catherine a legjobb, ő beszél a legtöbbet, csak néha szól be, de akkor olyanokat mond hogy csak na. Hadar és röhög, csendben van, utána megint rákezd. _nevet.gif
2010. július 08. 15:37 #4
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (kateblock @ 2010.07.08. 15:22)
Az ilyen interjúk alkalmával sokkal nem leszünk okosabbak, de gyakran halljuk Davidet énekelni?, Johnt flörtölni (mikor kivel  rohog.gif ) de Catherine a legjobb, ő beszél a legtöbbet, csak néha szól be, de akkor olyanokat mond hogy csak na. Hadar és röhög, csendben van, utána megint rákezd.  _nevet.gif

Nagyon bírom a csajszit. thumbsup.gif Pont ezek miatt.
Viszont Davidet még nem hallottam énekelni. ohmy.gif Johnt meg persze úgy imádom ahogy van. Igazából mindhármójukért oda vagyok, meg vissza. biggrin.gif
2010. július 08. 15:53 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2010.07.08. 15:37)
Nagyon bírom a csajszit.  thumbsup.gif Pont ezek miatt. 
Viszont Davidet még nem hallottam énekelni.  ohmy.gif Johnt meg persze úgy imádom ahogy van. Igazából mindhármójukért oda vagyok, meg vissza. biggrin.gif

Akkor még te sem láttad a Blackpoolt. Abban énekel és táncol is, minden részben legalább 3szor.
David szinte minden saját maga által vezett műsorban énekel valamit, hangja nem nagyon van az emberkének, de a dalrészletek jók. Az egyik audiójában Teletubbiest is énekelt, rám tört a röhögő görcs alig bírtam abbahagyni _nevet.gif
Catherine csodálatos és nagyon vicces, megmozgatattja a rekeszizmokat az biztos. Johnnak meg jó hangja van de ő nem énekel, pedig jó lenne hallani, mert David meg Catherine 'kissé' hamisak rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. július 09. 01:01 #6
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
nagyon édesek, köszi meghajolo.gif
2010. július 09. 11:06 #7
- törölt felhasználó -    
Nincs mit. Attól tartok elfogytak a HQ képek róluk, egyszerre. Már csak olyan van, amin egyedül, vagy ketten vannak.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok