Oldallal kapcsolatos tudnivalók, tippek, ötletek
2010. szeptember 24. 18:47
Valamint, amit már korábban is felhoztam, még mindig fenntartom: ha már hátteret, modulszíneket tudunk beállítani, nem ártana egy-két Starity-séma sem, amin a fejléc nem ez a rózsaszín, hanem másmilyen, vagy esetleg mi dekorálhatnánk ki azt is.
Tök jó, hogy tudunk személyreszabott profilt csinálni, de sok esetben ez a fejléc így is ront a végeredményen.
Tök jó, hogy tudunk személyreszabott profilt csinálni, de sok esetben ez a fejléc így is ront a végeredményen.
7 felhasználónak tetszik:
inspiredboy,
Beba13,
RachelWillows,
Kelsey,
Dancsy,
Csinibaba,
Black Hearth2
2010. szeptember 24. 18:54
Meg hogy ne teljesen fehér legyen a 'border' mindenhol, hanem átlátszó.. mondjuk olyan 50%-os, hogy a hátterünk jobban látszódjon...
2010. szeptember 24. 23:54
Idézet (Bessie @ 2010.09.24. 23:12)
Srácok ezt nem az ötletládába kellett volna írni?
Ide a tudnivalókat kellene írni. 
De, csak mivel az "ötletek" is szerepel a címben, azt hittem, az ilyen jellegű dolog is ilyesfajta ötletnek számít...
De köszi, hogy szóltál, legközelebb figyelek!
2010. szeptember 28. 22:14
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Idézet (zsofeeh @ 2010.09.28. 17:11)
+++
man_in_love
Ahogy néztem, ez még nem volt!
man_in_love
Ahogy néztem, ez még nem volt!
+++
dance
Ha jól emlékszem még ez sem volt, de javítsatok ki, ha tévedek!
2010. szeptember 29. 13:34
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (Levente1991 @ 2010.09.24. 18:47)
Valamint, amit már korábban is felhoztam, még mindig fenntartom: ha már hátteret, modulszíneket tudunk beállítani, nem ártana egy-két Starity-séma sem, amin a fejléc nem ez a rózsaszín, hanem másmilyen, vagy esetleg mi dekorálhatnánk ki azt is.
Ez szuper ötlet!...
Túl sok a rózsaszín...:S
A gombok is, hogy 'Képek feltöltése', 'Hozzászólás elküldése', 'Előnézet', ez mind rózsaszín...
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. október 02. 19:38
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (nore<P @ 2010.10.02. 19:24)
sziasztok! nem megy a képfeltöltés a bemutatkozó szövegembe...tudtok segíteni?
Kép beillesztése gomb -> bemásolod a képmegosztóra (kephost.hu) feltöltött kép linkjét és kész is
2010. október 14. 15:50
Nos, gondolom nem csak én kapok olyan levelet, hogy "hogy kell videót beilleszteni profilba?!"
hát mivel már kezdem unni, hogy egyesével magyarázzam elmagyarázom itt [rem. nem baj]
íme:
lépésenként meg tudod tekinteni az alábbi képeken.
Először is keresek a youtube videót ott jobb gombbal kattintasz és arra mész, hogy Copy Embed HTML.. majd visszajössz ide és a profilszerkesztésre ott rákatt. a videó ikonra és crtl + v-vel bemásolod - > Rendben gombra katt. utána. Mind ezen nehéz folyamat után rámész az Adatok Mentése gombra
hát mivel már kezdem unni, hogy egyesével magyarázzam elmagyarázom itt [rem. nem baj]
íme:
Először is keresek a youtube videót ott jobb gombbal kattintasz és arra mész, hogy Copy Embed HTML.. majd visszajössz ide és a profilszerkesztésre ott rákatt. a videó ikonra és crtl + v-vel bemásolod - > Rendben gombra katt. utána. Mind ezen nehéz folyamat után rámész az Adatok Mentése gombra
2010. október 19. 09:31
|
Agnesskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.12. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 136235 offline
|
Sziasztok! nekem egy olyan problémám lenne, hogy ha rámegyek valami magazinra, ahol vannak esetleg scannelt oldalak, nem jelennek meg a képek... pedig már regisztráltam is és így sem, de a kommentekből meg az jön le, hogy másnak megjelenik? ez miért van? az otthoni gépen se jön be, a kolis gépemen sem, ha internet explorert használok akkor se, ha mozillát se...
Köszönöm a segítséget előre is!
2010. október 19. 18:06
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Agnesska @ 2010.10.19. 09:31)
Sziasztok! nekem egy olyan problémám lenne, hogy ha rámegyek valami magazinra, ahol vannak esetleg scannelt oldalak, nem jelennek meg a képek... pedig már regisztráltam is és így sem, de a kommentekből meg az jön le, hogy másnak megjelenik? ez miért van? az otthoni gépen se jön be, a kolis gépemen sem, ha internet explorert használok akkor se, ha mozillát se...
Köszönöm a segítséget előre is! 
Csak a magazinok illetve a szkennelt képek nem jönnek be?
2010. október 19. 22:34
|
Agnesskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.12. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 136235 offline
|
hát ki van írva a magazin címe, rámegyek, és ott nem jön ki semmi, csak a hozzászólások... és tudom h ott kéne lennie képeknek, szövegeknek stb... de nincs ott kép semmi, csak a kommentek h "jajj dejók ezek a képek..."
2010. október 19. 23:32
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Agnesska @ 2010.10.19. 22:34)
hát ki van írva a magazin címe, rámegyek, és ott nem jön ki semmi, csak a hozzászólások... és tudom h ott kéne lennie képeknek, szövegeknek stb... de nincs ott kép semmi, csak a kommentek h "jajj dejók ezek a képek..."

Ezt értem, de a stúdióképek, az eseményekről készült képek, vagy a paparazzi képek jók?
2010. október 20. 18:00
Idézet (zsofeeh @ 2010.07.23. 17:25)
Nagyon-nagyon köszönöm 
és is köszii
2010. október 24. 15:34
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
Idézet (gertii @ 2010.10.14. 15:50)
Nos, gondolom nem csak én kapok olyan levelet, hogy "hogy kell videót beilleszteni profilba?!"
íme:

íme:
Sziasztok! Köszi nagyon a segítséget (énis ilyen gonddal szembesültem)de amikor rákattintok a 'rendben'-re nem hoz ki semmit. vagyis ugyanaz az ablak marad előttem. Ebben tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm
2010. október 24. 21:58
Idézet (xxxddd @ 2010.10.24. 15:34)
Sziasztok! Köszi nagyon a segítséget (énis ilyen gonddal szembesültem)de amikor rákattintok a 'rendben'-re nem hoz ki semmit. vagyis ugyanaz az ablak marad előttem. Ebben tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm

Előre is köszönöm
Ugyanez a helyzet nálam is. Megköszönném ha valaki tudna segíteni.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.