Spanyolország a döntőben!
2010. július 08. 14:32
|
|
csengike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1 Azonosító: 123258 offline
|
Lehet hogy sokak szerint a nemetek jobbak voltak a vb mint a spanyolok ....na es ezen a meccsen nem voltak jobbak es ezert mentek tovabb a spanyolok mostmar semmi ertelme annak hogy eddig milyenek voltak a nemetek .....a spanyolok ugyan ugy megkuzdottek a tovabbjutasaert mint a nemetek!!!!!
2010. július 08. 14:39
|
|
OhTizzyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 43 Csatolások: 39 Azonosító: 129717 offline
|
@csengike az egy dolog, hogy jobbak voltak EZEN a meccsen a németeknél a spanyolok. de ha az előző meccseket összehasonlítsuk (pl. Spanyolország 1-0 Paraguay és Németország 4-0 Argentína) akkor szembetűnő, hogy a németek eddig sokkal jobban játszottak... ennyi.
2010. július 08. 15:55
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Én a VB kezdete óra a Hollandoknak és a Spanyoloknak szurkoltam
Erre most mind a kettő a döntőben
Szóval csak annyit tudok mondani, h.: hajrá Villa, hajrá Van Persie!
És Paul polip megint jól tippelt
bámulatos!
És Paul polip megint jól tippelt
2010. július 08. 15:56
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
@xxangi20xx Én meg a németeknek és az uruguayiaknak és erre csak bronzmeccset játszanak :S
2010. július 08. 16:05
Nem tudom, de véleményem szerint nem a spanyolok voltak jók, hanem a németek a stratégia-váltás miatt gyengébbek...
Sokat rontott a germánok helyzetén Müller hiánya is...
Puyol, a mázlista. Ezidáig a VB-n(ha jól tudom!)egyetlen lényegesebb megmozdulása sem volt-azon kívül, hogy tette a dolgát-, aztán egyszer gondol egyet, fejel...és gól!Ez kicsit idegesítő, mert Schweinsteigerék minden eddigi meccsükön 1oo%-ban teljesítettek, Torresék viszont ezen az egy meccsen adtak bele apait-anyait. Nem meglepő, hogy a németek fáradtak.
Sokat rontott a germánok helyzetén Müller hiánya is...
Puyol, a mázlista. Ezidáig a VB-n(ha jól tudom!)egyetlen lényegesebb megmozdulása sem volt-azon kívül, hogy tette a dolgát-, aztán egyszer gondol egyet, fejel...és gól!Ez kicsit idegesítő, mert Schweinsteigerék minden eddigi meccsükön 1oo%-ban teljesítettek, Torresék viszont ezen az egy meccsen adtak bele apait-anyait. Nem meglepő, hogy a németek fáradtak.
2010. július 08. 16:54
Épp ideje volt elküldeni a nagyképű gladiátor bandát! Nem mondom hogy ezen a vébén rosszul teljesítettek, de nem vagyok biztos benne hogy itt tartanának fatális bírói hibák nélkül is...
2010. július 08. 16:56
Van egy olyan sejtésem, hogy ha tegnap a Németek jutottak volna tovább, most az eddig itt hozzászóló spanyol "szurkolók" agyba-főbe fikáznák őket, mert nyertek a spanyolok ellen. Ebben hót biztos vagyok... NA mindegy, én nem mondok egy rossz szót se a spanyolokra. Nyertek, annyi, én elfogadom, és gratulálok a spanyoloknak. De a döntőben nem lesz könnyű dolguk a Holland csapat ellen...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: