Miley dallal búcsúzik Hannah Montanától
2010. július 29. 23:13
|
|
Groberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 130535 offline
|
Egy icipicit kuszának tartom a klipet, de a szám tetszik. Kicsit rövid, de azért jó.
Egy kicsit szomorú a hangvétele, ami azért valahol jó, mert néha úgy lehet érezni, hogy Miley már csak szabadulni akar HM-tól, de itt meg olyan, mintha azért fájna neki. Ez jó.
2010. július 30. 22:29
én azt nem értem h minek kellet eggyáltalán ezt elkezdeni
ez a sorozat gagyi de nagyon
ez a sorozat gagyi de nagyon
2010. augusztus 02. 16:54
|
MrsCyrusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 131795 offline
|
jo szam es en is szomoru vagyok hogy vege lesz, de szerencsere csak 2011 nyaran lesz vege, addig meg van ido, es nagyon jo lesz a 4.evad is, bar fura, hogy sok ujitas van benne, pl. uj helyszin, de azer nagyon jo!!!Imadom!!!!
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 131795 offline
|
jo szam es en is szomoru vagyok hogy vege lesz, de szerencsere csak 2011 nyaran lesz vege, addig meg van ido, es nagyon jo lesz a 4.evad is, bar fura, hogy sok ujitas van benne, pl. uj helyszin, de azer nagyon jo!!!Imadom!!!!
|
|
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: