Taylor leszólta Miley-t és a Disney-t
2010. július 09. 19:37
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
agyamra megy ez a Taylor -.-" addig szóljon be míg majd jól összeverik
2010. július 09. 21:01
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (bebeflower @ 2010.07.09. 19:37)
agyamra megy ez a Taylor -.-" addig szóljon be míg majd jól összeverik
Ja, persze
Vagy inkább ő veri meg őket
2010. július 09. 21:07
Idézet (wannascream @ 2010.07.08. 14:57)
A különbség az, hogy Taylornak igaza van, Mileynak viszont nem volt...
pffff...-.-"
2010. július 09. 21:08
Idézet (prézli @ 2010.07.09. 21:01)
Ja, persze
pfff..hol élsz??? XD
azt a szerencsétlen qrvát én is szétverném XDXD (taylort)
2010. július 09. 21:09
Idézet (adelebaranovics @ 2010.07.09. 15:07)
Twitteren bekéne neki szólni
Csodálkozna és meglátnánk h télleg jó nagy pofája van neki....
Csodálkozna és meglátnánk h télleg jó nagy pofája van neki....
ohh én benne vagyok
áá legszivesebben olyat irnék neki a haja szála is égnek álna annak a hülye ri*inek
2010. július 10. 12:34
Befoghatja a száját!Nem kapta meg a szerepet és féltékeny....
XD
2010. július 10. 17:41
|
|
derczeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.23. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 18084 offline
|
Nem bírtam megállni, hogy ne írjak ide, mert már rohadtul elegem van. Miley-t a Disney szarta ki és az egész Hannah Montana egy álszent faszság, ami saját magára teremtette meg igényt. Hamis üzenetek meg homokos tekintetű vámpírok kellenek a népnek. "Taylor féltékeny" Bírom ezt a dumát.
Mikor anno regisztráltam a HQparadise.hu-ra, akkor itt egy rendkívül szimpatikus közösség volt. És az istenért nem tudom hogy lett belőle egy picsaoldal, ahol 12-15 éves kiscsajok verik patisszonra meg a dzsonaszbuzikra a nyálukat (habár biztos én is féltékeny vagyok a saját maguk által elért sikereikre és a férfiasságukra). Ne ti mondjátok már meg mi finom és mi nem az!
Na! Lehet fikázni! Úgy se jövök ide többet.
Mikor anno regisztráltam a HQparadise.hu-ra, akkor itt egy rendkívül szimpatikus közösség volt. És az istenért nem tudom hogy lett belőle egy picsaoldal, ahol 12-15 éves kiscsajok verik patisszonra meg a dzsonaszbuzikra a nyálukat (habár biztos én is féltékeny vagyok a saját maguk által elért sikereikre és a férfiasságukra). Ne ti mondjátok már meg mi finom és mi nem az!
Na! Lehet fikázni! Úgy se jövök ide többet.
2010. július 10. 21:13
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
Könyörgöm: száljunk már le Miley Cyrus-ról. Teljesen érdemtelenül van felsztárolva, a fórumon is szinte olyanokról lehet olvasni, hogy Miley-nak ilyet póthaja van, ezt nyilatkozta, ezt vette fel. SZÁNALMAS.
Májlika a sikereit annak köszönheti, hogy a Disney felsztárolta, és a Hannah Montana erában minden szarra felragasztották a vigyorgós pofáját a chipstől kezdve a pizsamagatyáig. Ha nem így lett volna, talán ma nem lenne ilyen 'nagy sztár'. Számomra csak az a szomorú, hogy ezt a tinik bálványának titulált picsát rajongja körül mindenki és sztárolja, PEDIG BAROMIRA NEM ÉRDEMLI MEG. Miley csak annyit tud, hogy leutánozza Britney-t, egy szál semmiben vonaglik a színpadon miközben egy nőt smárol/vagy nem smárol le, divatos electropop zenét csinál (mert ez adható el) és közben azt énekli hogy hagyják őt békén, de ezek ellenére ő keresi a nyílvánosságot minden tettével. Nem tudom, de egy Disney-sztártól nem ezt várná el az ember.
Sokkal többre tartom Taylor Momsen-t, akinek legalább van saját stílusa, nem csak úgy magára erőltetett valami olyat amiből meg lehet élni, és persze trendi is.
Ezek után be lehet szólni k*rvák, és májlibuzik, le vagytok sz*rva!
Májlika a sikereit annak köszönheti, hogy a Disney felsztárolta, és a Hannah Montana erában minden szarra felragasztották a vigyorgós pofáját a chipstől kezdve a pizsamagatyáig. Ha nem így lett volna, talán ma nem lenne ilyen 'nagy sztár'. Számomra csak az a szomorú, hogy ezt a tinik bálványának titulált picsát rajongja körül mindenki és sztárolja, PEDIG BAROMIRA NEM ÉRDEMLI MEG. Miley csak annyit tud, hogy leutánozza Britney-t, egy szál semmiben vonaglik a színpadon miközben egy nőt smárol/vagy nem smárol le, divatos electropop zenét csinál (mert ez adható el) és közben azt énekli hogy hagyják őt békén, de ezek ellenére ő keresi a nyílvánosságot minden tettével. Nem tudom, de egy Disney-sztártól nem ezt várná el az ember.
Sokkal többre tartom Taylor Momsen-t, akinek legalább van saját stílusa, nem csak úgy magára erőltetett valami olyat amiből meg lehet élni, és persze trendi is.
Ezek után be lehet szólni k*rvák, és májlibuzik, le vagytok sz*rva!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: