Taylor leszólta Miley-t és a Disney-t
2010. július 08. 15:50
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
féltékeny és Lindsay rossz hatással van rá...és Miley sztem sokkal jobb nála...
2010. július 08. 17:22
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
Igaza van...xD
2010. július 08. 18:01
Tök gáz ez a csaj. Milyen alapon szólja le ő Miley-t? Miley legalább letett valamit az asztalra. És ez a Taylor? Szerepelt egy filmben. Húha.. ez aztán teljesítmény. Valószínű, hogy Hannah szerepét is azért kapta Miley, mert jobb, mint ő. Erre még nem gondolt?
2010. július 08. 18:06
|
|
Nikolett95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 130867 offline
|
Jézusom hogy lehet valaki ilyen nagy képű.Anyám igen Miley 100000x jobb mint Momsen.Még jó h nem őt választották a HM sorozatra!!
2010. július 08. 18:50
Egyetértek vele Miley-val kapcsolatban de a Disney-vel nem
2010. július 08. 18:56
bár az is igaz hogy taylor momsen-t a kutya se ismeri
2010. július 08. 19:02
Úristen, hogy jön egymáshoz a két csaj? Taylornak jobb hangja van, és színészkedni is jobban tud. Májli csak a Disney miatt lett híres, és tejes mértékben egyetértek Taylorral... -.-
2010. július 08. 19:24
|
|
numberonefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 630 Csatolások: 178 Azonosító: 127836 offline
|
sztem a disney nagyon jó, nem kéne leszólnia
2010. július 08. 19:39
taylor 1000x jobb mint miley:)
a disneyyel én se értek egyet:(
lindsayyal hasonló az életstílusuk:D jó hogy egyutt lógnak
a disneyyel én se értek egyet:(
lindsayyal hasonló az életstílusuk:D jó hogy egyutt lógnak
2010. július 08. 19:53
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
ez most nem mondjátok komolyan... ekkora hülyeséget. kezdem nagyon unni, hogy mindenféle hamis pletykákkal szórják tele ezt az oldalt. de nehogy lehurrogjatok, előbb hozzászólok a cikkhez: írhatnék bármit a nyilatkozatáról, felesleges. leszűrni róla, hogy csak féltékeny szegény, gondolom azért utálja mileyt meg a disneyt, mert nem ő kapta a szerepet.
na most meg: lindsayvel egyáltalán nem lóg együtt, úghyogy nem tudom, honnan hallottad ezt az oltári baromságot lindyke.
bajernek igaza van, ez az EGYETLEN esemény, amikor egymás mellé ültették őket és le lettek fotózva. mekkora cucc. be lehetne fejezni lindsay dolgokba való bekeverését. légyszi kapcsoljátok le a nevét a hírről. marhára nem fair dolog. most ennyit akartam hozzáfűzni. a csúnya beszédet pedig a cikken kivül mellőzük, vagy cenzúrázzuk. köszi.
na most meg: lindsayvel egyáltalán nem lóg együtt, úghyogy nem tudom, honnan hallottad ezt az oltári baromságot lindyke.
bajernek igaza van, ez az EGYETLEN esemény, amikor egymás mellé ültették őket és le lettek fotózva. mekkora cucc. be lehetne fejezni lindsay dolgokba való bekeverését. légyszi kapcsoljátok le a nevét a hírről. marhára nem fair dolog. most ennyit akartam hozzáfűzni. a csúnya beszédet pedig a cikken kivül mellőzük, vagy cenzúrázzuk. köszi.
2010. július 08. 20:22
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
Ez szánalmas!Olyan béna hogy az már fáj!
Beképzelt liba aki semmi másra nem viheti már az életben mint a drogos k*vaságra!
Beképzelt liba aki semmi másra nem viheti már az életben mint a drogos k*vaságra!
2010. július 08. 20:25
@Lindsay019
De ezért nem a cikkírót kéne hibáztatni -.-
Amúgymeg... Taylor fever! 1000x jobb, mint "Miley kib@szott Cyrus"...
De ezért nem a cikkírót kéne hibáztatni -.-
Amúgymeg... Taylor fever! 1000x jobb, mint "Miley kib@szott Cyrus"...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: