A hollywoodi legenda, Marilyn Monroe mellkasáról készített három röntgenfelvétel 45 ezer dollárért (tízmillió forintért) talált gazdára egy Las Vegas-i árverésen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elkelt a szexszimbólum röntgenképe
2010. július 07. 22:57
2010. július 07. 23:01
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
uhh...én nem fizetnék egy röntgenképért ennyit, akárkié is az...
2010. július 07. 23:04
|
|
Jennifermonkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.30. Hozzászólás: 254 Csatolások: 116 Azonosító: 42530 offline
|
biztos kiteszi a falra......hihetetlen mik vannak.....xD
2010. július 07. 23:04
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
hát ez kemény... ha ennyi pénzük van, akkor miért nem adományoznak inkább? még mindig értelmesebb.. de most komolyan: egy röntgenképtől, ami Marilyn Monroe mellkasát ábrázolja boldogabb lesz az illető? a fülbevaló és a ruha még érthető, az hordható (bár akkor is nagyon sokat adtak érte), na de a RÖNTGENKÉP?? érthetetlen..
2010. július 07. 23:06
Elég bizarr, de ha ettől ő boldogabb, hát egészségére
2010. július 07. 23:09
|
|
ventura |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.12. Hozzászólás: 2363 Csatolások: 587 Azonosító: 7500 offline
|
Idézet (Lindsay019 @ 2010.07.07. 23:04)
hát ez kemény... ha ennyi pénzük van, akkor miért nem adományoznak inkább? még mindig értelmesebb.. de most komolyan: egy röntgenképtől, ami Marilyn Monroe mellkasát ábrázolja boldogabb lesz az illető? a fülbevaló és a ruha még érthető, az hordható (bár akkor is nagyon sokat adtak érte), na de a RÖNTGENKÉP?? érthetetlen..
Mert szerinted a ruhát meg a fülbevalót hordani vette a licitáló?
Én meg azt mondom, hogy nem is sok az a 10 milla egy ilyen ereklyéért.
2010. július 07. 23:19
|
|
iamblankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 129771 offline
|
Szerintem annak, aki szereti és értékeli a valódi sztárokat (nem mint pl. a Cyrus-lányt), annak ez megifzethető. Ja, meg ha gazdag is 
És ha abból indulok ki, hogy Britney Spears egyik dolgozatát is jó pénzért elárverezték anno, akkor pláne nem durva.
És ha abból indulok ki, hogy Britney Spears egyik dolgozatát is jó pénzért elárverezték anno, akkor pláne nem durva.
2010. július 07. 23:57
|
|
Selliiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 127393 offline
|
ez olyan juujj, ez eleve oké legyen hír, de én letudtam volna élni az életemet nélküle főleg hg láttam et a képet...na mindegy
am meg hg lehetnek ekkora hülyék, ha én elmegyek röntgenre akkor még az is kitelik hg én fizessek mindenért itt meg forditva és milliókat...
am meg hg lehetnek ekkora hülyék, ha én elmegyek röntgenre akkor még az is kitelik hg én fizessek mindenért itt meg forditva és milliókat...
2010. július 07. 23:59
Idézet (Selliii @ 2010.07.07. 23:57)
ez olyan juujj, ez eleve oké legyen hír, de én letudtam volna élni az életemet nélküle főleg hg láttam et a képet...na mindegy
1 felhasználónak tetszik:
ventura
2010. július 08. 07:27
Ha megrögzött Marilyn-fan lennék, egyáltalán nem kizárt, hogy én is fizetnék ennyit, csakhogy magaménak tudjam a röntgenképet...Audrey Hepburn ruhájával szintúgy.
2010. július 08. 08:30
@Selliii: ez olyan juujj, ez eleve oké legyen hír, de én letudtam volna élni az életemet nélküle főleg hg láttam et a képet...na mindegy
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.