Selena telefonján Justin Bieber matrica van!
2010. július 23. 12:02
nagyon nagy barátok most mértne lehetne hogy épp Justin van a teloja hátulján matricaként
amugy aranyos
2010. július 23. 13:58
|
|
crystalsugarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 131234 offline
|
én azt is eltudom képzelni hogy ezt csak vki odaphotosoppolta... biztos, ha szerellmes lenne belé akkor mindenki előőt és persze egy csomó fotós előtt előkapja a telóját amin egy óriási justin matrica van, hogy mindenki meglássa... hacsak nem így akarja a tudtára adni justinnak
2010. július 23. 18:22
Még ha barátok is, ez akkor is gáz.. Nem hinném, hogy én kiragasztanám a telómra a legjobb barátnőm képét xD Hülyén nézne ki xD
2010. július 23. 18:24
@crystalsugar: én azt is eltudom képzelni hogy ezt csak vki odaphotosoppolta...
Nem, mivel ez a videóban is benne van, és jól látszik.
Nem, mivel ez a videóban is benne van, és jól látszik.
2010. július 24. 11:12
szerintem ebbe semmi sincs mér énis kiraknám a telómra Just képét bár lehet még akkor rakta rá amikor jártak vagy kitudja
2010. július 25. 18:13
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Justin & Selena??? Jujj...Selena ennél te több vagy és jobbat érdemelsz Justin-nál, sokkal jobbat...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: