Miley szerint Megan rossz színésznő.
2010. július 08. 14:35
|
lambertfan01visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 348 Csatolások: 587 Azonosító: 129640 offline
|
Nem kell rászálni Mileyra, Megan saját maga valótta be, hogy rossz színésznő: http://starity.hu/magazin/2112-megan-fox-gyenge-szinesznonek-tartja-magat/
2010. július 08. 19:48
|
gergi kingúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 130422 offline
|
Ebből nem kéne ekkora ügyet csinálnia a sok hülyéknek, akkor mi van hogyha Miley szerint rossz színésznő, amúgy én nem nagyon tudom milyen színész megan, de biztos van benne valami igazság amit Miley mond.
És még egyszer senki se írjon olyat ,hogy Miley Cyrus egy kis picsa, az egy hülye balfasz aki ilyet mer írni egy ilyen csodálatos és gyönyörű lányról mint Miley!!!
És még egyszer senki se írjon olyat ,hogy Miley Cyrus egy kis picsa, az egy hülye balfasz aki ilyet mer írni egy ilyen csodálatos és gyönyörű lányról mint Miley!!!
2010. július 08. 21:03
Mit kell ezen annyira kiakadni,már ne azért ,hogy védjem,de ez az ő véleménye.
2010. július 09. 10:22
|
hugikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.15. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 107803 offline
|
szerintem mindenki máshogy próbál egy szerepet eljátszani. én személy szerint Megan Fox színésznőt jobban szeretem mint Cyrus kisasszonyt. de mindenkinek megvan a saját véleménye.
2010. július 09. 13:48
|
|
Bárányos lány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.26. Hozzászólás: 596 Csatolások: 873 Azonosító: 37752 offline
|
Úgy örülök, hogy egy ilyen tehetséges ember nyilatkozik Meganról, mint Miley. És annak is örülök, hogy Milyenak mindenről van véleménye. Arról is nyilatkozhatna, hogy magát mennyire tartja jónak.
2010. július 09. 14:55
hát én sztem miley-t,de az ilyen beszólásaitól vagyok rosszul...
Szerintem megannal semmi baj!ő az egyik legjobb színésznő!!!! szerintem
Miley beszél, aki szerintem nagyon szar volt az Utolsó dalban is, és őt szólták le,hogy csak maradjon az éneklésnél ha jót akar magának...
Jó persze ez egy vélemény,tartsuk tiszteletben. De akk is a Hannah Montana is jó sorozat,nagyon szeretem,de ott is az egész mű Mileytól! Szép,de akiket ismerek mindenki azt mondja h büdös K lett belőle és Tennessee paraszt pofája van! és ezt nem én mondtam........
Szerintem megannal semmi baj!ő az egyik legjobb színésznő!!!! szerintem
Miley beszél, aki szerintem nagyon szar volt az Utolsó dalban is, és őt szólták le,hogy csak maradjon az éneklésnél ha jót akar magának...
Jó persze ez egy vélemény,tartsuk tiszteletben. De akk is a Hannah Montana is jó sorozat,nagyon szeretem,de ott is az egész mű Mileytól! Szép,de akiket ismerek mindenki azt mondja h büdös K lett belőle és Tennessee paraszt pofája van! és ezt nem én mondtam........
2010. július 09. 14:57
még csak annyit h retusálva és tömérdek sminkkel szinte mindenki szép!
2010. július 09. 14:57
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
azt mondd amit akar.
Én eddig sem nagyon kedveltem Megant, de azért most sajnálom, hogy egy ilyen kis fiatal tizenéves lány mondja meg róla a frankót. bár persze Miley jobban szeretem mint Megant, de azért, ez már szánalmas volt Mileytól....
Én eddig sem nagyon kedveltem Megant, de azért most sajnálom, hogy egy ilyen kis fiatal tizenéves lány mondja meg róla a frankót. bár persze Miley jobban szeretem mint Megant, de azért, ez már szánalmas volt Mileytól....
2010. július 09. 16:34
jó hogy nincs jobb dolguk a "sztároknak" mint egymást leszólni... Taylor is meg most Miley meg mindenki... -.-"
2010. július 10. 11:56
|
|
Ameth45〈 ☆⋆⋅ Kaya Scodelario ☆⋆⋅ 〉 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.10. Hozzászólás: 1808 Csatolások: 1857 Azonosító: 119918 offline
|
hát az tény hogy Megannak sokkal több sikeres filmjei vannak mint Mileynak... szeretem mindkettőt, de Miley kezd nagyon sokat képzelni magáról
2010. július 10. 15:32
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Miley mostanában mindenkit megaláz(legalábis próbál) de csak magáról rontja tovább a véleményeket. még mindig szeretem meg egyébként is Megant nem is birom nem láttam egy filmjét sem.
2010. július 10. 15:34
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Hááát.. Megant rohadtul nem szeretem, de azért több tehetsége van, mint Mileynak.
1 felhasználónak tetszik:
nikole Evil
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.