Miley szerint Megan rossz színésznő.
2010. július 07. 18:54
|
|
XD HA HAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 316 Csatolások: 506 Azonosító: 127796 offline
|
sztem miley egy r*anc vagy k*va kinek h tetszik de miért mond olyat egy TEHETSÉGES színésznőre olyat h rossz már bocs de Megan (sztem) SOKKAL TEHETSÉGESEBB miley-nél
2010. július 07. 19:09
MÁr nem a "régi"... Mint hogyha már túl lenne a 50. filmjén.
2010. július 07. 19:10
Jut eszembe - Cyrus kisasszony filmbéli alakításai után jobb lenne ha csak csöndben elsomfordálna!
2010. július 07. 19:14
Szerintem nem májlinak kéne megmondani, hogy ki mennyire jó színésznő... Komoly hogy ő osztja az észt?? Ő mit tud? Hülye pofákat vágni, és kiabálni abban a kib*szott sorozatban... Hajrá...-.- komolyan hova akar süllyedni?? Mondjuk amit mondott nem teljesen az, amit a cikk írója állít hogy mondott, de erősen célozgat arra, hogy Megan nem olyan jó. Hát basszus. Májli drága még nem nőtt fel ahhoz hogy tudja; ha nem tudjuk utána csinálni olyan jól, ne kritizáljuk a tudását..
2010. július 07. 19:36
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
ez most ekkora kritikának számít? Elmondta, hogy neki melyik filmben tetszett jobban... jó ég, nagy dolog. Amúgy meg a Jennifer's Body-t mások is lehúzták, mert ratyi film lett, ennyi.
2010. július 07. 19:38
pfff. le lehetne szállni mileyról.. ti is itt beszéltek meg minden.. de most akkor én is mondhatnám hogy ha majd annyit elértek, mint miley akkor kritizáljátok....-.-"
amugyis csak annyit mondott (ha mondott és nem pletyka mint a 24.000 dolláros póthaj)
Szerintem a Confessions of a Teenage Drama Queen című filmben nagyobb sikere volt, mint a Jennifer's Body-ban
gyerekek.. ez csak az ő véleménye volt... lehet saját véleménye.. am meg mi rosszat mondott??? semmi rosszat nem mondott meganról....csak anynit hogy az egyik filmbe szerinte jobban alakitott mint a másikban... és nem azt mondta hogy akkor már a másikba nagyon szarul alakitott...ne csak olvassatok...értelmezzétek is a szöveget...
na ez az én véleményem.... lehet beszólni nyugodtan
jaaa... és méég annyit h.. én nagyon nem állom megant...és nem nagy szinész és a legtöbb filmbe a teste miat kerül be...
lehet támadni... de ez csak saját vélemény
amugyis csak annyit mondott (ha mondott és nem pletyka mint a 24.000 dolláros póthaj)
Szerintem a Confessions of a Teenage Drama Queen című filmben nagyobb sikere volt, mint a Jennifer's Body-ban
gyerekek.. ez csak az ő véleménye volt... lehet saját véleménye.. am meg mi rosszat mondott??? semmi rosszat nem mondott meganról....csak anynit hogy az egyik filmbe szerinte jobban alakitott mint a másikban... és nem azt mondta hogy akkor már a másikba nagyon szarul alakitott...ne csak olvassatok...értelmezzétek is a szöveget...
jaaa... és méég annyit h.. én nagyon nem állom megant...és nem nagy szinész és a legtöbb filmbe a teste miat kerül be...
2010. július 07. 19:38
|
|
demonyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 2 Azonosító: 129309 offline
|
Bár Miley-nak igaza van, színészi tehetség belé sem szorult, tehát nem jól gondolja, hogy joga van beleszólni. :S
1 felhasználónak tetszik:
MycySmiley
2010. július 07. 19:40
Idézet (lambertfan01 @ 2010.07.07. 18:50)
Megant nem a tehetségről lehet ismerni, inkább a testéről, én Mileynak igazat adok
végreee:))
ahogy én is
2010. július 07. 19:41
|
|
demonyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 2 Azonosító: 129309 offline
|
De average girl-nek is igaza van, lehet véleménye, végülis nem ócsárolt senkit. De alapvetően kár okoskodniuk, mert szerintem egyik sem a tehetsége miatt lett nagy valaki, bár Cyrus-nak legalább van hagnja. Meg egy Billy Ray Cyrus-a.
MycySmiley
2010. július 07. 19:47
|
|
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline
|
Nekem már kezd nagyon elegem lenni Mileyból... Régen imádtam de már nagyon elszáltt magától. Fogja már be a csőrét, és kritikázza magát, mert azt hiszi, h ő tökéletes, pedig magában is elég sok hibát találna -.- Na mindegy, nekem pl. nem annyira tetszik az új lemeze, remélem, majd ha már nem lesz sikere, magába száll kicsit, és elgondolkozik a dolgokon...-.-
2010. július 07. 19:48
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Inkább Májli ne ossza az észt -.- ő sem produkált vmi jót a filmjeiben. Mint tudjuk, az Utolsó Dal megbukott, a hanna montanát meg mindenki eljátsza, mert nem vmi nagy szerep. De ezeknek a megszállott Májli fanoknak mind1, h kedvencük nem tud színészkedni, csak az a fontos g Májli legyen.
Megant se bírom de azért az alap, h tapasztaltabb és jobb színésznő, mint májli.
Megant se bírom de azért az alap, h tapasztaltabb és jobb színésznő, mint májli.
2010. július 07. 19:53
Hát Miley inkább fogja be szerintem, mert ő még ennyire sem tud színészkedni. -.-" Kinek képzeli ez magát?
2010. július 07. 19:55
Idézet (average girl @ 2010.07.07. 19:38)
pfff. le lehetne szállni mileyról.. ti is itt beszéltek meg minden.. de most akkor én is mondhatnám hogy ha majd annyit elértek, mint miley akkor kritizáljátok....-.-"
Teljesen egyet értek és nem azért mert szeretem Mileyt.Jó,Miley sem tör nagy színészi babérokra az tény de szerintem Megan sem valami jó színésznő.Miley csak elmondta a saját véleményét.Ez ugyan olyan mint amikor ti kritizáljátok Miley-t de nektek még annyi tehetségetek sincs mint neki.
Kata159
2010. július 07. 19:57
Idézet (csakpp @ 2010.07.07. 19:55)
pff. sztem meg miley. lókakit sem tud, és leszól másokat? idióta.
ez pontosan így van. Nem tudom miért Mileyt kell védeni.. -.- Ő ugat be másoknak a 0 tehetségével.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.