Justin Biebernek néztek egy részeg nőt
2010. július 07. 11:09
|
|
christine14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 327 Csatolások: 36 Azonosító: 129650 offline
|
szegény xd
2010. július 07. 11:10
|
|
christine14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 327 Csatolások: 36 Azonosító: 129650 offline
|
de am azt a "nőt" és srácnak néztem O.O
2010. július 07. 11:18
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
amúgy ez már egy hónapja volt!! de nem gond hogy feltetted!!
véleményem: a nő totál úgy néz ki mint egy pasi!! Justin-hoz meg nem hasonlít nem tudom kik azok a rajongók akik összetévesztették!!
Szegény Justin
véleményem: a nő totál úgy néz ki mint egy pasi!! Justin-hoz meg nem hasonlít nem tudom kik azok a rajongók akik összetévesztették!!
Szegény Justin
2010. július 07. 11:49
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Hát egyáltalán nem hasonlítanak! Annak a nőnek azért teltebb az arca...Nekem erről a csajról első látásra nem Justin Bieber jut az eszembe...
2010. július 07. 12:34
|
|
furatisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 127873 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2010.07.07. 01:05)
Az eset még június 12-én történ, mikoris kihívták a rendőrséget a Mug and Mallet nevű tengerparti kocsmába, Ocean Cityben. A helyen többen is látni vélték Justin Biebert, amint sört iszik. A Justin viszont még csak 16 éves vagyis az amerikai jogszabályok értelmében egyelőre nem fogyaszthat alkoholt.
A teljes cikkhez kattints ide!
A teljes cikkhez kattints ide!
Szerintem meg lehet különböztetni, hisz az egyik dagi a másik soványabb, a frizuráuk más meg minden.
És egy kicsit ciki lehetett
2010. július 07. 12:40
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Hát ez kicsit nagyon ciki lehet/ett Justin számára,de hát ez van ha sztár vagy bármi megtorténhet veled!
2010. július 07. 12:45
LOL...ez érdekes...
azért csak látják a külömbséget srác és csaj között
Szegény Justin...könnyen össze lehet keverni 1 NŐVEL
ez már szinte sértés!!!! :@
azért csak látják a külömbséget srác és csaj között
Szegény Justin...könnyen össze lehet keverni 1 NŐVEL
ez már szinte sértés!!!! :@
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: