Hatalmas fejszébe vágta a fejszéjét a DreamWorks. Az eddig három és fél részben hódító zöld szörnynek újabb másfél órára kell lenyűgöznie a közönséget. Ráadásul úgy, hogy legnagyobb konkurens zászlóhajtója, a Toy Story legfrissebb története utána három héttel kezdik vetíteni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Shrek a vége, fuss el véle
2010. július 06. 20:19
2010. július 06. 20:22
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
én megnézném xDD:D
2010. július 06. 20:23
|
|
nagyrajongovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 128457 offline
|
én már nagyon várom!szerintem nagyon jó lesz!
2010. július 06. 20:27
|
|
szemereyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 128168 offline
|
Nekem mindegyik bejött eddig . Nem toom miért gondolják , hogy a shreket nem lehet tovább csinálni na de persze ahány ember annyi vélemény , nekem tetszik és
2010. július 06. 20:35
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én megnézem a moziban. De csak mert már régen voltam filmszínházban és jó filmek meg nem igazán vannak a repertoárban. 
Amúgy szerintem a Shrek 2. része volt a legjobb, aztán az első, végül a harmadik... Mivel ezt még nem láttam, nem tudom rangsorolni, de a sztori alapján esélyes az 1. vagy 2. helyre a rangsoromban... Aztán majd kiderül.
Amúgy szerintem a Shrek 2. része volt a legjobb, aztán az első, végül a harmadik... Mivel ezt még nem láttam, nem tudom rangsorolni, de a sztori alapján esélyes az 1. vagy 2. helyre a rangsoromban... Aztán majd kiderül.
2010. július 06. 20:37
|
|
pumpikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 130704 offline
|
jajj láttam az előzetest és már nagyon várom,hogy lássam a filmet eddig az összes shrek filmet láttam és imádom az összeset!nem lehet megunni mindegyik új és egyre viccesebb..
2010. július 06. 20:39
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én majd arra leszek nagyon kíváncsi, ami majd a Csizmás Kandúrról fog szólni. Cicc...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: