nekem kifejezettem tetszett a film. volt h röhögtem rajta, de volt h csak néztem h úristen ez komoly?? szal egyszóval tetszett =) én ajánlom a filmet
Az utolsó léghajlító
2010. július 31. 16:34
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
nem tudom h sokak szerint miért nem jó film. de mindenkinek meg van a saját véleménye, ezért nem kell haragudni senkire sem =)
nekem kifejezettem tetszett a film. volt h röhögtem rajta, de volt h csak néztem h úristen ez komoly?? szal egyszóval tetszett =) én ajánlom a filmet
2010. augusztus 05. 13:44
Én még nem láttam,de a trailerből ítélve biztos jó
2010. augusztus 16. 15:46
én imádom a sorozatot és afilm is teccet csak az zavart kicsit h másképp történt néhánn dolog... de KÉT ÉV MÚLVA?! MIT CSINÁLJAK ÉN ADDIG?! a sorozatot le szeretném tölteni de angolul tom csak szal vki nem tudja h hol lehet magyarul letölteni? annak nagyon megköszönném
2010. augusztus 18. 22:40
nekem nagyon tetszett
jackson egyenesen imádnivaló volt, és szerintem jól alakított. meg én alapjáraton is szeretem a TLA-t..
2010. szeptember 02. 20:02
úgy ültem be én és a barátnőm a moziba, hogy semmit nem hallottunk erről a filmről. És nagyon tetszett nekünk. Nem is értettük, hogy erről miért nem hallottunk semmit.
2011. január 10. 15:53
nekem naon tetszett mert itthon mgnéztem.
először nem akartam nézni, már az elején feladtam, de végignéztem és tetszett. aztán megnéztem még 2x és már IMÁDOM!!!!!
először nem akartam nézni, már az elején feladtam, de végignéztem és tetszett. aztán megnéztem még 2x és már IMÁDOM!!!!!
2011. január 10. 15:56
először azt sem tudtam h ki az a Dev Patel, de olyan cuki!!
2011. február 17. 15:19
|
|
fviktória95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 1425 Csatolások: 206 Azonosító: 139411 offline
|
Én még nem láttam de nagyon megnézném!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: