Remélem igaza van a nyolclábúnak
Paul polip a spanyolokra tippel
2010. július 06. 20:12
|
|
vikktoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.10. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 126821 offline
|
Az én kedvenceim is kiestek(Brazilok)de remélem,h most a polip-jós téved.Valljuk be őszintén,h a németek érdemelnék a győzelmet.A spanyolok nagyon nyögve-nyelősen jutottak el eddig és ha nem lenne 1 David Villa-juk és Iker Cassillasuk,akkor már az első fordulóból kiestek volna.Szóval hajrá Németország!
2010. július 06. 20:28
mondjuk én egy ráknak jobban hinnék, mint egy polipnak.. xD
2010. július 06. 21:25
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Babyyka, azért nem érdekel, hogy mi volt 2 éve, mert 2 éve azt se tudtad mi az a foci, kik játszák és mi a különbség az Eb és a Vb közt. Ennyi
Nem kell ezt túlreagálni
Most is csak azért nézed, mert ez a menő és azért szukolsz a spanyoloknak, mert az is igazán menő dolog.
minilivi, hagyd rá. Ahogy írtam előrébb, 2 éve fingja nem volt, kik vannak a spanyol válogatottban, most is csak bemagolta.
Éljenek a divatszurkolók
Aki pedig elfogult - oké, én is az vagyok a németek terén - az is vegye észre, hogy egy góllal nem fognak mit érni! Hálló! A színészkedés viszont nagyon fog menni, ami a meccs menetét törledni fogja. Remélem Kassai nem vesz be minden földredobást és osztogatja a szabadrugásokat, mert akkor mérges leszek.
minilivi, hagyd rá. Ahogy írtam előrébb, 2 éve fingja nem volt, kik vannak a spanyol válogatottban, most is csak bemagolta.
Aki pedig elfogult - oké, én is az vagyok a németek terén - az is vegye észre, hogy egy góllal nem fognak mit érni! Hálló! A színészkedés viszont nagyon fog menni, ami a meccs menetét törledni fogja. Remélem Kassai nem vesz be minden földredobást és osztogatja a szabadrugásokat, mert akkor mérges leszek.
2010. július 07. 08:21
De neis engedje csak ugy el, mit tom en egy 11-est, mint a Spanyolorszag-Portugalia mecseen, mivel Torrest ugy leuttek, hogy aze biza 11-es jart volna. De a magyarok jol vezetik a mecseket;) Szerintem nem kizart, hogy a dontot is ok vezetik majd:D
2010. július 07. 09:08
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
@vikktoria a számból vetted ki a szót
2010. július 07. 09:11
Idézet (Babyyka @ 2010.07.07. 08:21)
De neis engedje csak ugy el, mit tom en egy 11-est, mint a Spanyolorszag-Portugalia mecseen, mivel Torrest ugy leuttek, hogy aze biza 11-es jart volna. De a magyarok jol vezetik a mecseket;) Szerintem nem kizart, hogy a dontot is ok vezetik majd:D
Nem vezetheti. Azt más kapja meg.
2010. július 07. 12:57
én pont láttam a TVben, és ajánlom is hogz a spanzolok a donto kozelébe se jussanak!!!
2010. július 07. 15:40
|
|
csengike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1 Azonosító: 123258 offline
|
vikktoria
Az én kedvenceim is kiestek(Brazilok)de remélem,h most a polip-jós téved.Valljuk be őszintén,h a németek érdemelnék a győzelmet.A spanyolok nagyon nyögve-nyelősen jutottak el eddig és ha nem lenne 1 David Villa-juk és Iker Cassillasuk,akkor már az első fordulóból kiestek volna.Szóval hajrá Németország
Szerintem ez nem igy van,mert David Villa es Casillas is a csapat tagja.....es hogyha nem lennek ok lenne mas jo......de megerdemli mind a ket csapat a nyerest ......De azert Hajra spanyol orszag!!!!!!!!!
Az én kedvenceim is kiestek(Brazilok)de remélem,h most a polip-jós téved.Valljuk be őszintén,h a németek érdemelnék a győzelmet.A spanyolok nagyon nyögve-nyelősen jutottak el eddig és ha nem lenne 1 David Villa-juk és Iker Cassillasuk,akkor már az első fordulóból kiestek volna.Szóval hajrá Németország
Szerintem ez nem igy van,mert David Villa es Casillas is a csapat tagja.....es hogyha nem lennek ok lenne mas jo......de megerdemli mind a ket csapat a nyerest ......De azert Hajra spanyol orszag!!!!!!!!!
2010. július 07. 16:09
|
|
FrentzenNazan Eckes FAN |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.05.06. Hozzászólás: 1042 Csatolások: 5152 Azonosító: 5950 offline
|
Úgy vélem ez a polip megunta az életét. Jó esetben a (lábainak) annyi.
A Németek megérdemlik a továbbjutást azok után, hogy Anglián és Argentínán keresztül elérték az elődöntőt. A csoportmérkőzések második köre után már sokan temették őket.
Két dolog szól mindig a németek mellet a kitartás és az utolsó pillanatokban szerzett gól mely továbbjutást, érhet.
Hajrá Németország! Hajrá németek!
1989 óta a Német válogatottnak drukkolok és szinte csak a Bayern Munchen mérkőzéseit követem az európai bajnokságokat illetően.
Magyar csapatok közül UTE és VÁC.
Portugál: Benfica. Spanyol: Barcelona. Argentin: Boca Juniors Angol: Liverpool. Olasz: Juventus. Skót: Celtic
Kb. ezek az én kedvenc klubcsapataim de válogatott csak kettő létezik számomra.
1. Bár gyengék már jó ideje de a Magyarok és a 2. Németország az örök kedvenc.
A Németek megérdemlik a továbbjutást azok után, hogy Anglián és Argentínán keresztül elérték az elődöntőt. A csoportmérkőzések második köre után már sokan temették őket.
Két dolog szól mindig a németek mellet a kitartás és az utolsó pillanatokban szerzett gól mely továbbjutást, érhet.
Hajrá Németország! Hajrá németek!
1989 óta a Német válogatottnak drukkolok és szinte csak a Bayern Munchen mérkőzéseit követem az európai bajnokságokat illetően.
Magyar csapatok közül UTE és VÁC.
Portugál: Benfica. Spanyol: Barcelona. Argentin: Boca Juniors Angol: Liverpool. Olasz: Juventus. Skót: Celtic
Kb. ezek az én kedvenc klubcsapataim de válogatott csak kettő létezik számomra.
1. Bár gyengék már jó ideje de a Magyarok és a 2. Németország az örök kedvenc.
2010. július 07. 16:27
|
|
Edwetyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 99 Csatolások: 65 Azonosító: 125896 offline
|
hát én nem tudom, hogy hogyan álljak hozzá ezekhez a jós csodaállatok ezt mondták dologhoz!? Viszont Norvégiában is van egy polip, az meg a németeket választotta, míg Argentínában egy delfin jósolt, a spanyolok javára ediig 2:1 az állás a spanyoloknak!
Kiváncsi vagyok, hogy ezek után még mi fog jönni: Vili a viziló, vagy Karcsi a kanári, esetleg Lali, a lajhár!!!!?????
Mindenesetre kíváncsi vagyok az eredményre, Hajráááá Spanyolok!!! Viva Espana!!!!
Kiváncsi vagyok, hogy ezek után még mi fog jönni: Vili a viziló, vagy Karcsi a kanári, esetleg Lali, a lajhár!!!!?????
Mindenesetre kíváncsi vagyok az eredményre, Hajráááá Spanyolok!!! Viva Espana!!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: