Miley haja nagyon drága
2010. július 06. 11:34
Én is úgy tudom, hogy már nincs rajta a póthaj. Végülis, nem nézett ki éppen rosszul, de én személy szerint a teljes természetesség híve vagyok.
|
|
Kessieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 130044 offline
|
higgyétek el pár év múlva jönnek majd a plasztikai beavatkozások milliókért.én szóltam.:/
nem értem a hajhosszabbítás miért jó egyeseknek.ráadásul én úgy tudom eléggé kellemetlen is és alig lehet benne aludni(szóljatok ha nincs igazam).mondjuk nekem szerencsére eléggé vastagszálú hajam van,lehet hogy ezért nem értem miért kell ez...
:$
nem értem a hajhosszabbítás miért jó egyeseknek.ráadásul én úgy tudom eléggé kellemetlen is és alig lehet benne aludni(szóljatok ha nincs igazam).mondjuk nekem szerencsére eléggé vastagszálú hajam van,lehet hogy ezért nem értem miért kell ez...
tsz... máshol éheznek ez meg 5 és fél millát költ műhalyra... ráadásul csúnya is... na mind1
2010. július 06. 11:42
olyan szép hosszú haja volt....nem kellett volna levágatni(én 5 és fél millióért nem hajat vennék hanem kiskutyát,a legfajtatisztábbat)xD
2010. július 06. 11:43
Kessie Kessie
higgyétek el pár év múlva jönnek majd a plasztikai beavatkozások milliókért.én szóltam.:/
Igen, ennek a bekövetkezése valóban egyértelmű...
Igen, ennek a bekövetkezése valóban egyértelmű...
2010. július 06. 11:45
VoNo0210 egyetértek. Ha ennyi pénze van, inkább segítene másokon belőle, mint eggyes sztárok.
2010. július 06. 11:45
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
pfffffffff
2010. július 06. 11:47
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
nagyon szép haja van!!^^
2010. július 06. 11:50
Úúúúúúúúúúristen..!!anyám...5 és fél millió forint??? ez nem semmi!!:S (abból már elmegyek vhova nyaralni)
sztem jól elrontotta a haját....vagyis én nem fizetnék ennyi pénzt érte inkább meg várom még megnő sztem a természetes hajnál nincs is jobb...!!Dehát ő tudja
2010. július 06. 12:01
|
|
vivi bad girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 130549 offline
|
jézus én szeretem miley-t de ez már sok!
2010. július 06. 12:06
|
|
numberonefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 630 Csatolások: 178 Azonosító: 127836 offline
|
24000 dollár??? De mostmár rövidebb a haja ..nem?? legalábbis a legutobbi díjátadon már sokkal rövidebb haja vol
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: