Nick Jonas a szakítása után egyszerre 2 jelentkezőt is talált, hogy betemessék az űrt a szívében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nick Jonas több vasat tart a tűzben
2010. július 06. 10:44
nemtom,kivel lenne jobb,ha összejönne,sztem mindekét csajjal jól nézne ki:D
2010. július 06. 10:45
[code][/code]mindkettejükkel jó pár lenne,de akkor inkább nicolet választom:D
2010. július 06. 11:06
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
háát én már nemtom xD
szeretem nicket de ha az eddigi hírek igazak akkor szemét volt selenával nagyon..
Nicole szimpib hamár.. XD
szeretem nicket de ha az eddigi hírek igazak akkor szemét volt selenával nagyon..
Nicole szimpib hamár.. XD
2010. július 06. 11:11
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
bírom nicket de egyre jobban kavar! joe-ra kezd hasonlítani azt hittem egy normális srác de megy a rossz felé
2010. július 06. 11:21
|
|
Dommeee_Chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 421 Csatolások: 72 Azonosító: 124083 offline
|
Ezt énis olvastam a Bravoban.És sztem Nicole szebb és tehetségesebb mint Courtney
2010. július 06. 11:33
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
hát szerintem akkor már inkább Nicole,de ezt nem nekünk kell eldönteni,mert lehet,h mojli meg selena sokkal híresebb ezeknél,de lehet,hogy velük nem érzi olyan jól magát(:
2010. július 06. 11:45
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Ha a lányoknak van esze, akkor egyik sem kezd járni Nickkel. Milyen fiú az, aki több lányt is próbál behálózni?!
Itt nincs olyan, hogy nem tud dönteni... Mert mi van, ha már együtt van a lánnyal, de megtetszik neki egy másik, akkor megint elkezdi ezt a "két lány is van, de nem tudok dönteni" témát?!
Itt nincs olyan, hogy nem tud dönteni... Mert mi van, ha már együtt van a lánnyal, de megtetszik neki egy másik, akkor megint elkezdi ezt a "két lány is van, de nem tudok dönteni" témát?!
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. július 06. 11:48
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
szerintem Nicole jobban illik Nick-hez mint Miley és Selena.
de Miley mondjuk Nick-nél sokkal többet érdemelt szerintem!!még jobb is , hogy szakítottak!!
de Miley mondjuk Nick-nél sokkal többet érdemelt szerintem!!még jobb is , hogy szakítottak!!
2010. július 06. 12:48
@jbgirl14
hát azért Taylor 100x jobban néz ki, mint ez kis göndörke... ^^
hát azért Taylor 100x jobban néz ki, mint ez kis göndörke... ^^
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.