Robert Downey Jr.
2010. augusztus 23. 16:57
|
|
Niszrok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.27. Hozzászólás: 507 Csatolások: 576 Azonosító: 64810 offline
|
Állítólag lehet, hogy a következő Sherlock filmet nálunk forgatják. Annyira jó lenne őt élőben látni!
Ti elmennétek megnézni őt munka közben?
1 felhasználónak tetszik:
LadyAlexa
2010. augusztus 23. 17:41
|
|
<Ronika>visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.28. Hozzászólás: 193 Csatolások: 125 Azonosító: 35730 offline
|
Idézet (Niszrok @ 2010.08.23. 16:57)
Állítólag lehet, hogy a következő Sherlock filmet nálunk forgatják. Annyira jó lenne őt élőben látni!
Ti elmennétek megnézni őt munka közben? 
Igen, én is olvastam erről. Én tuti mennék Robert-nézőbe
2010. augusztus 23. 18:12
|
|
mycroftvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 171 Csatolások: 112 Azonosító: 121233 offline
|
Én is olvastam, de ez még tényleg bármi lehet... kacsa is, nem is. Viszont én biztos sátrat vernék a forgatás helyszínén xD Na jó, ez túlzás, de nem sajnálnám az időt, hogy egy aláírást szerezzek tőle
Amúgy amint rájövök, hogyan lehet képet csatolni, én is teszek be párat.
2010. augusztus 23. 21:41
|
|
Niszrok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.27. Hozzászólás: 507 Csatolások: 576 Azonosító: 64810 offline
|
Idézet (mycroft @ 2010.08.23. 18:12)
Én is olvastam, de ez még tényleg bármi lehet... kacsa is, nem is. Viszont én biztos sátrat vernék a forgatás helyszínén xD Na jó, ez túlzás, de nem sajnálnám az időt, hogy egy aláírást szerezzek tőle
Én sem tudok feltölteni.
2011. február 02. 18:45
Én is Imádom!
Az avatáromat is ő dísziti éppen
A Terhes társaság nagyon tetszett tőle
A Terhes társaság nagyon tetszett tőle
2012. május 20. 18:03
|
|
x-Hera-xvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 5 Azonosító: 154015 offline
|
én nagyon megszerettem a sherlock holmes után aztán láttam a vasember 1-2 és a terhes társaságban is nagyon jó szinész és a karakterei amiket játszott is nagyon megfogtak jó volt
most jelölték a Teen Choice awards-on én minden nap szavazok mert szerintem megérdemelné hogy nyerjen
ha egyetértetek akkor remélem tiis szavaztok!
szofia99
2012. augusztus 08. 20:01
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Szerintem eszméletlen jó színész, nagyon szeretem az egyik nagy kedvencem
A drogos dologgal meg úgy vagyok hogy nézd meg amelyik éneked vagy színész drogozott vagy ivott az ott van a legjobbak között. Azért nem azt mondom hogy követendő példa, de így van.
N.k
2013. március 02. 16:17
|
|
szofia99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 196719 offline
|
Igazatok van.Tényleg le a kalappal az előtt ahogy sikerült magához térnie a sok drog után.sokan azt gondolják hogy milyen rossz embe lehetett de én nem.szerintem elbűvölő.ráadásul nagyon helyes és kíváló színész.nagyon tehetséges és jo a humora is.10-ből 100 a tehetségére ,a stílusára és a kinézetére(hiszen nagyon cuki helyes sármos pasi)
álmaim hercege.
2013. augusztus 24. 17:09
|
|
Athénéúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.22. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 210127 offline
|
Én is nagyon szeretem! A drogos dologgal kapcsolatban az a véleményem, hogy csak a nagyon erős emberek tudnak így rendbe jönni. Rendkívüli színész és ember. Jóképű pasi és nagyon tehetséges!!
2013. augusztus 25. 01:59
a Terhes társaság sírva röhögős volt
főleg, mikor leköpi a kutyát
a Sherlock 2 és a Vasember 3 viszont nem tetsztt, ugyanakkor a Bosszúállókat egyértelműen ő viszi a hátán (és nem mellesleg neki köszönhetjük, hogy megszületett a film
)
a drogos témáról meg annyit, hogy az kb mindenkinek van odakinn, csak van, aki még arra sem képes, hogy bevallja... az ember gyarló, de rengeteg erő kell ahhoz, hogy talpra állj egy drogos múltból. Robertnek - hála az égnek - sikerült.
a Durr, Durr és Csók még mindig a LEGJOBB filmje
a Sherlock 2 és a Vasember 3 viszont nem tetsztt, ugyanakkor a Bosszúállókat egyértelműen ő viszi a hátán (és nem mellesleg neki köszönhetjük, hogy megszületett a film
a drogos témáról meg annyit, hogy az kb mindenkinek van odakinn, csak van, aki még arra sem képes, hogy bevallja... az ember gyarló, de rengeteg erő kell ahhoz, hogy talpra állj egy drogos múltból. Robertnek - hála az égnek - sikerült.
a Durr, Durr és Csók még mindig a LEGJOBB filmje
2014. június 19. 19:38
|
Nussy.Annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.10. Hozzászólás: 175 Csatolások: 5 Azonosító: 220965 offline
|
Én nagyon szeretem! Egy remek színész, iszonyat jó humorral és hanggal megáldva. IMÁDOM!
2015. augusztus 02. 17:36
|
|
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline
|
Kétség sem fér hozzá, legjobb színész a világon! Első film, amit láttam tőle, természetesen a megunhatatlan Vasember volt. Az első tőle látott filmje megindított ey lavinát, és azóta folyamatosan nézem a filmjeit!!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.