Idézet (Ever @ 2010.07.14. 11:31)
Egyszer volt a Szellemekkel suttogóban egy olyan rész ahol valami Bloody Mary volt aki úgy halt meg, hogy az apja aki orvos volt (!) azt hitte a csaj meghalt. Rosszul hitte, mert a csaj élt. A lényeg szóval, hogy a csajt eltemették és igazából ez volt a halálának oka (itt lett kikapcsolva a tévé).
Na ez volt egy vissza emlékezsében. Ez előtt egy csajnak három másik mondja, hogy idéze meg Bloody Maryt. Ám ebből a kis viccből a csaj meg halt, mivel az a leganda, hogy a tükrön át elszívhatja a lelkét vagy nem is tudtom mit csinál ez a Bloody Mary.
A léyneg, hogy ez után a három csak közül kettő halálra rémült. És minekettő olyan rémült halálra ahol volt tükör. A harmadik csajjal nem tudtam mi lett csak azt, hogy rettenetsen félt, hogy ő is így végzi.
Szóval emiat.
Na ez volt egy vissza emlékezsében. Ez előtt egy csajnak három másik mondja, hogy idéze meg Bloody Maryt. Ám ebből a kis viccből a csaj meg halt, mivel az a leganda, hogy a tükrön át elszívhatja a lelkét vagy nem is tudtom mit csinál ez a Bloody Mary.
A léyneg, hogy ez után a három csak közül kettő halálra rémült. És minekettő olyan rémült halálra ahol volt tükör. A harmadik csajjal nem tudtam mi lett csak azt, hogy rettenetsen félt, hogy ő is így végzi.
Szóval emiat.
Nem az okát kérdeztem, hanem hogy hogyan nyilvánul meg, mit jelent az hogy félsz a tükröktől...?

0 felhasználónak tetszik: