Kristen Stewart fél a rajongóitól
2010. július 07. 16:07
|
dorka.2010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 127992 offline
|
Én sem szeretem ha fényképeznek és a nagy tömeget sem kedvelem megértem én is kikészülnék.Szeressen az kiálni a tömeg elé aki tényleg a testéből él és hajszolja a hírnevet.Kristen a vissza húzódó fajta és ezt egy páran nem értik meg.
2010. július 07. 16:29
|
|
Lilgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.05. Hozzászólás: 92 Csatolások: 5 Azonosító: 113941 offline
|
megértem.....nem lehet könnyű neki, mikor szinte az egész világ oda van a twilight-ért és ezúttal érte is, mivel ő az egyik főszerepelő. nem lehet neki könnyű. nem azt mondom, hogy sajnálom, de azért megértem. :\
2010. július 09. 20:10
Hát Kristen helyébe csak a Twilight miatt lennék amúgy a sok akaratos rajongó meg paparazzi miatt már nem. Én teljesen megértem hogy ki van borulva hiszen nincs egy szabad magányos perce.
2010. július 15. 12:29
|
|
Bieber-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 693 Csatolások: 21 Azonosító: 131058 offline
|
én még sosem vonultam fel ilyen vörös szőnyegen, úgyh én nem tudom h milyen de azért tényleg szar lehet h annyi ember vesz körül
2010. július 15. 13:45
|
|
Panna_0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.21. Hozzászólás: 312 Csatolások: 85 Azonosító: 125593 offline
|
O_______o
erre nem számítottam!!!
erre nem számítottam!!!
2010. július 22. 20:03
|
|
evcsy11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.22. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 131750 offline
|
én még a rendezvényeket sem szeretem a sok ember milyat
akkor milyen lehet ha több 100 ember csak téged néz és körülöted zsong
szegény!!
de mondjuk arra számíthatot volna, hogy sokan fogják imádni ha egyszer sztár lesz
akkor milyen lehet ha több 100 ember csak téged néz és körülöted zsong
szegény!!
de mondjuk arra számíthatot volna, hogy sokan fogják imádni ha egyszer sztár lesz
2010. július 25. 18:35
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Szegényke... én őszintén sajnálom
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: