Kristen Stewart fél a rajongóitól
2010. július 04. 21:39
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline
|
Szegény nem csodálom hogy fél, néha a rajongók tényleg nagyon elvetemültek tudnak lenni
2010. július 04. 21:40
|
|
delena3cuidado con el ángel♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 1385 Csatolások: 372 Azonosító: 124110 offline
|
ebbe még bele sem gondoltam... bár én sosem akartam "sztár" lenni, hát itt még egy ok, hogy miért nem ér meg egy kis csillogás és pénz ennyi félelmet...
2010. július 04. 21:45
|
|
Anelmaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.23. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 55791 offline
|
Szívesen megnézném az "eredeti hírt",de teljesen mindegy mert a merényletes rész nem tudom elképzelni, hogy ilyet mond. Minden interjúban, "fellépésen"(BAFTA,MTV MovieAward...) azt hangsúlyozza, hogy mennyire klasszaka rajongói, legjobbak a világon, nekik köszönhet számos dolgot szóval a félős részt igaznak is lehet tekinteni,de a másik....
2010. július 04. 22:04
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
@Anelma "Szívesen megnézném az "eredeti hírt"
Két forrásból raktam össze a cikket: http://www.usmagazine.com/celebritynews/news/kristen-stewart-i-fear-fans-will-assassinate-me--201017 és http://www.popeater.com/2010/07/01/kristen-stewart-red-carpet-worries Nyugodtan ellenőrizd
Két forrásból raktam össze a cikket: http://www.usmagazine.com/celebritynews/news/kristen-stewart-i-fear-fans-will-assassinate-me--201017 és http://www.popeater.com/2010/07/01/kristen-stewart-red-carpet-worries Nyugodtan ellenőrizd
2010. július 04. 22:08
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Megértem, h fél. Lehet h már túlságosan is.
2010. július 04. 22:22
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Én nem hiszem, hogy rajongó nyírná ki. Persze sokak fejében megfordult már a gondolat, hogy Rob csaját meg kell ölni, de hát én ezt mégis túlzásnak tartom.
2010. július 04. 22:34
|
|
RainbowBarbieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 77 Csatolások: 45 Azonosító: 120451 offline
|
Mi az, hogy melyik RAJONGÓ nyírná ki? Esetleg az, aki nem érte rajong, hanem mondjuk Pattinsonért... és vannak elég kattant rajongók, elég itt a starityn nézni a kommenteket, némelyiktől még én is megijedek
Különben meg vannak beteg emberek. John Lennon mond valakinek valamit? Jodie Fostert meg azért akarta megölni egy őrült rajongója, mert nem tetszett neki, hogy levetkőzött az egyik filmjében... szóval amekkora beteges Twilight- meg Pattinson-őrület van, sztem Kristen végülis jogosan fél...
meg azt is vegyük hozzá, hogy ez Amerika, és ott más az egész. Itt Magyarországon nem tudom elképzelni, de ott előfordulhat, ahogy elő is fordult már.
A paparazzikkal viszont minden sztárnak meg kell tanulnia együtt élni, bár biztosan kellemetlen.
Különben meg vannak beteg emberek. John Lennon mond valakinek valamit? Jodie Fostert meg azért akarta megölni egy őrült rajongója, mert nem tetszett neki, hogy levetkőzött az egyik filmjében... szóval amekkora beteges Twilight- meg Pattinson-őrület van, sztem Kristen végülis jogosan fél...
meg azt is vegyük hozzá, hogy ez Amerika, és ott más az egész. Itt Magyarországon nem tudom elképzelni, de ott előfordulhat, ahogy elő is fordult már.
A paparazzikkal viszont minden sztárnak meg kell tanulnia együtt élni, bár biztosan kellemetlen.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. július 04. 22:35
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
szegény...jó szar lehet már ilyen gondolatokkal élni...de ne mondogassa már mert a végén tényleg bevonzza és valaki megöli a vörös szőnyegen...egyszerűen nem kéne ilyen hüeségekre gondolni és semmi baj nem történne...ennyi
2010. július 04. 23:07
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
ilyet se hallani mindennap :s
2010. július 04. 23:29
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Idézet (RainbowBarbie @ 2010.07.04. 22:34)
Jodie Fostert meg azért akarta megölni egy őrült rajongója, mert nem tetszett neki, hogy levetkőzött az egyik filmjében...
Ez butaság, már ne haragudj. Nem Jodie-t akarták megölni, hanem az egyik rajongója Ronald Reagen akkori elnőkre lőtt rá, így akarta magára felhívni Jodie figyelmét és a közelébe kerülni...
2010. július 05. 00:00
|
|
RainbowBarbieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 77 Csatolások: 45 Azonosító: 120451 offline
|
OFF
Nem haragszom
mert tökéletesen igazad van, csakhogy én nem arra az őrült fazonra gondolok, hanem egy másikra, mert többen is zaklatták. Valami olyasmi volt, hogy a végén úgy döntött, mégsem öli meg Jodie-t, mert túl szép, hogy meghaljon. És ha jól emlékszem, ott is voltak más motiváló tényezők, csak már így is szanaszét offolom a témát, hát még, ha most mindent kifejtek, amit hallottam/olvastam.
Idézet (_ToTo_ @ 2010.07.04. 23:29)
Ez butaság, már ne haragudj. Nem Jodie-t akarták megölni, hanem az egyik rajongója Rolnald Reagen akkori elnőkre lőtt rá, így akarta magára felhívni Jodie figyelmét és a közelébe kerülni...
Nem haragszom
2010. július 05. 00:18
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
1 ne a rajongóktól féljen -.-..azok miért követnének el ellene merényletet ha szeretik -.-..
2 féljen inkább tőlünk ..nem rajongóktól
xD
2 féljen inkább tőlünk ..nem rajongóktól
2010. július 05. 00:39
|
|
zoomify |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.19. Hozzászólás: 1799 Csatolások: 46 Azonosító: 5440 offline
|
A sok rajongó sok utálót is jelent, ugyanakkor mindkettő bekattanhat.
Most jobban belegondolva meglepően nagy mázli, hogy kevés a celeb-kipurcantások/merényletek száma főleg, hogy némelyeknek mennyi rajongója van.
Többségük kiéli magát blackmailezésben vagy nemtom.
Most jobban belegondolva meglepően nagy mázli, hogy kevés a celeb-kipurcantások/merényletek száma főleg, hogy némelyeknek mennyi rajongója van.
Többségük kiéli magát blackmailezésben vagy nemtom.
2010. július 05. 01:06
|
|
Candacevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 446 Csatolások: 0 Azonosító: 88732 offline
|
Egyes hozzászólók már megint túl messzire mentek. H tudjátok vkinek a halálát kívánni?! Ez beteges. Ti vagytok a legjobb bizonyíték arra, h Kristen nem ok nélkül fél. Idióták!
2010. július 05. 04:29
Attól függetlenül , hogy én magam nagyon szimpatikusnak találom a hölgyet mégis mire gondolt amikor beállt a showbusiness-be? Nem számított rá hogy sikeres lesz vagy mi???
Ezzel jár kezit csókolom. Ha lecseng pár év múlva az alkonyat láz majd könnyeb lesz ( kicsit ) talán.
Ezzel jár kezit csókolom. Ha lecseng pár év múlva az alkonyat láz majd könnyeb lesz ( kicsit ) talán.
2010. július 05. 06:35
Idézet
Kristen Stewart fél a rajongóitól
...és még az itteni Rob-bázisról nem is tud!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.