Kristen Stewart az elmúlt hetekben bátor arccal ment végig a vörösszőnyegeken a világ minden táján a Twilight legújabb része, az Eclipse premierjén. Talán most megértjük, néha miért pózol olyan komoly arccal a kameráknak: nagyon fél, hogy a rajongók tömege és a paparazzi egyszer csak elkapja és megöli őt!
A teljes cikkhez kattints ide!
Kristen Stewart fél a rajongóitól
2010. július 04. 20:15
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
Szegényke és ez nem az első nyilatkozás a HOtnak is ezt mondta
2010. július 04. 20:47
Azért ne essünk túlzásokba!! Kristen nem egy ellentmondásos, nagy befolyással bíró személyiség, senkinek nem származna előnye a halálából(szerencsére)xDxDxD
2010. július 04. 20:54
mondjuk... az valószínűbb, hogy egyszer csak ráugrik egy rajongó és lesmárolja, vagy vmi... xd én attól jobban félnék a helyében
2010. július 04. 20:57
|
|
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline
|
hát ez brutál...mi ő Michael Jackson (R.I.P) hogy mostmár kiis akarják nyírni?őszinte leszek néha úgy gondolom hogy jót tenne az aki mégiscsak megcsinálná...vannak durva műsorai.
2010. július 04. 21:08
|
|
oth0000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 66007 offline
|
Valamilyen szinten igaza van. De h merényletet elkövetni??? Most komolyan?? Melyik RAJONGÓ nyírná ki?? És minamartin -nak igazad adok...vki megcsinálhatná...
2010. július 04. 21:27
|
|
Robstenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.15. Hozzászólás: 378 Csatolások: 42 Azonosító: 127169 offline
|
Megértem a félelmét. Remélem, hogy azért a rajongók nem jutnak erre a szintre. Én is nagy rajongója vagyok, de én nem tennék ilyet, mert én örülök, hogy rajonghatok valakiért. Engem nem zavar, hogy együtt vannak Robbal, mert én úgy vélem, hogy ha valakikért nagyon rajongsz akkor az a legjobb ha boldognak látod. Tudom ez most álszent szövegnek tűnik, de tényleg így gondolom.
2010. július 04. 21:32
megértem..
nyugi kristen,nem lesz baj,erős csajszi vagy te,kibírod!
nyugi kristen,nem lesz baj,erős csajszi vagy te,kibírod!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: