Starity

Rémtörténetek

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. április 30. 19:06 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet
Egy srác naplójából

Úristen, ez igaz?, mert nagyon depis, végigolvastam, én meg beszari vagyok, úgyhogy este sztem nem alszok.
5 felhasználónak tetszik: VastagTamásfan, thunderbird, Lady Suzy, emilycody69, ivonn a demi fan
2011. április 30. 19:10 #22
- törölt felhasználó -    
A pszihopatásnak mi a vége???
2011. április 30. 19:10 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (Adri98 @ 2011.04.30. 19:06)
Úristen, ez igaz?, mert nagyon depis, végigolvastam, én meg beszari vagyok, úgyhogy este sztem nem alszok.

Figyu, tegnap olvastam, ez majd csak lesz... wink.gif
2011. április 30. 19:11 #24
- törölt felhasználó -    
Idézet (VastagTamásfan @ 2011.04.30. 19:10)
Figyu, tegnap olvastam, ez majd csak lesz...  wink.gif

XD rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: VastagTamásfan
2011. április 30. 19:24 #25
- törölt felhasználó -    

Ha este cuppogást és kaparászást hallasz, akkor igaz. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: VastagTamásfan, ivonn a demi fan, Miley-fan09, KathPierce.
2011. április 30. 19:24 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (thunderbird @ 2011.04.30. 19:24)
Ha este cuppogást és kaparászást hallasz, akkor igaz. rohog.gif

kössz rohog.gif rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. április 30. 19:25 #27
- törölt felhasználó -    
Idézet (VastagTamásfan @ 2011.04.30. 19:01)
Az, hogy a gyilkos szelleme,..  wink.gif

Oké, ez lejött, de nem tudom az előzményt, és hogy ez hol van. Ez nem is egy teljes történet. beee.gif
2011. április 30. 19:29 #28
- törölt felhasználó -    
Idézet (thunderbird @ 2011.04.30. 19:25)
Oké, ez lejött, de nem tudom az előzményt, és hogy ez hol van. Ez nem is egy teljes történet. beee.gif

Így van a neten wink.gif
2011. április 30. 20:11 #29
Lady Suzy
Lady Suzy
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
Idézet (thunderbird @ 2011.04.30. 18:24)
Egy srác naplójából
[...]

Hát ez most kellemesen megviselt. Elolvastam, és komolyan cuppogást meg kaparászást hallottam. mellow.gif Úgy megijedtem kirohantam a szobából. Kint nem hallottam. Visszamerészkedtem, erre látom, hogy az a rohadt hörcsög rágja csámcsogva a vasat és ő kaparászik. rohog.gif
10 felhasználónak tetszik: emilycody69, thunderbird, twilightgirl0910, Zsife, Adri98, ivonn a demi fan, friderika2001, Miley-fan09, KathPierce., Ziitta
2011. április 30. 20:17 #30
emilycody69
emilycody69
visszatérő vendég

StátuszNe lopj ha kell valami kérj!
Hozzászólás: 429
Csatolások: 53
Azonosító: 141288

haggyad már ha beképzeled akkor tuti nem lessz belőle alvás!
én márannyit olvastam és láttam és az elsőnél beképzeltem és nem is volt alvás. anyámnak meg nem mertem megmondani miért nem alszok.megkérdezte
mitől félsz?
én hülye megazt mondtam
a farkastól
2 felhasználónak tetszik: Adri98, DisneyLove
2011. április 30. 20:31 #31
emilycody69
emilycody69
visszatérő vendég

StátuszNe lopj ha kell valami kérj!
Hozzászólás: 429
Csatolások: 53
Azonosító: 141288
KIZÁRÓLAG ERŐS IDEGZETŰEKNEK! (BESZARIK NE)

Osztálytársam mesélte a véresmáriát! Az az hogy korom sötétbe bemész a fürdöbe a tükör előtt megállsz és háromszór kimondod azt egymás után hogy véresmária. és ha vétkeztél akkor megjelenik a te arcod és elkezd veled ordibálni.hogy vétkeztél és utána elkezd.. na mind 1 ezt már nem
1 felhasználónak tetszik: ivonn a demi fan
2011. április 30. 20:35 #32
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lady Suzy @ 2011.04.30. 20:11)
Hát ez most kellemesen megviselt. Elolvastam, és komolyan cuppogást meg kaparászást hallottam. mellow.gif Úgy megijedtem kirohantam a szobából. Kint nem hallottam. Visszamerészkedtem, erre látom, hogy az a rohadt hörcsög rágja csámcsogva a vasat és ő kaparászik. rohog.gif

Úristen, ez kemény lehetett. _nevet.gif Jó érzés, hogy valaki így megijedt tulajdonképpen én általam. rohog.gif

Idézet (emilycody69 @ 2011.04.30. 20:31)
Osztálytársam mesélte a véresmáriát! Az az hogy korom sötétbe bemész a fürdöbe a tükör előtt megállsz és háromszór kimondod azt egymás után hogy véresmária. és ha vétkeztél akkor megjelenik a te arcod és elkezd veled ordibálni.hogy vétkeztél és utána elkezd.. na mind 1 ezt már nem

Hú, ettől most úgy megijedtem. Majd be... khm... rohog.gif Ugyan már, ezt mindenki ismeri. És az a legnagyobb poén benne, hogy egy királynőt neveztek annak idején Véres Máriának, tehát semmiféle gyilkos csajszi nem fog megjelenni a tükrödben. Hidd el, tapasztalat. wink.gif
9 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, dave095, twilightgirl0910, VastagTamásfan, Adri98, ivonn a demi fan, Miley-fan09, KathPierce., Ziitta
2011. április 30. 22:02 #33
- törölt felhasználó -    
Idézet (_ToTo_ @ 2010.07.04. 15:00)
mit fog mutatni a 10. után?  biggrin.gif

ne mutasson semmit, de a legjobb, ha lepréseljük... _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: ivonn a demi fan, Miley-fan09
2011. május 01. 17:07 #34
- törölt felhasználó -    
Idézet (emilycody69 @ 2011.04.30. 20:31)

én ezt úgy ismerem hogy éjfélkor kell mondani 2 gyertyával a kezedben és amikor alszol, akkor Bloody Marie levágja a fejed
4 felhasználónak tetszik: Alexiss, ivonn a demi fan, friderika2001, KathPierce.
2011. május 01. 17:13 #35
Alexiss
Alexiss
♥Dinnyéné♥

StátuszAlexiss még nem állította be a státuszát.:)
Hozzászólás: 1226
Csatolások: 137
Azonosító: 142159
Egy nyári este volt. Épp a kis Sue ment fel a hálószobába, mikor hallja a lépéseket. Ekkor a kis Sue megszólal:
-Anyu! te vagy az? - Mondja ijedt hangon. A padló recseg, Sue szive majd kiugrik a hejéről. - Gondolja biztos egerek. - Visszaalszik. Ekkor kinyitódik az ajtó. Az anyja sikolyát hallja, és bebújik a takaró alá. Szive úgy dobog mint még soha. Az alak belép az ajtón. Ebben a pillanatban felébred. - Fú csak egy hülye álom - Mondja Sue. Felkel az ágyból és elndul a konyha felé. Kivesz egy kést a fiókból, és visszamegy a szobájába. Nem alszik el, tudja mi vár rá. Meghallja anyja sikolyát, és már tudja, itt az idő, vége. Belép a gyilkos, az anyja fejével. Sue sikít és neki ront az anyja gyilkosának. Sue épp a gyilkos szívébe vágta a kést. Sue hívja a rendőrséget, és mindent elmagyaráz nekik. Sue-től megkérdezik hogy látni szeretné-e a gyilkos arcát. Sue gondolkodás nélkül bólogat. A rendőr lehúzza és meglátja a gyilkost. Sue szívrohamot kapott. Mert a gyilkos az apja volt!!! spiteful.gif
5 felhasználónak tetszik: ivonn a demi fan, friderika2001, riri17, Ariana, KathPierce.
2011. május 07. 15:34 #36
- törölt felhasználó -    
CSAK AZ AKI NEM FÉLŐS

Volt egy kisfiú...
Volt egy kisfiú aki mindig a plüssmacijával aludt. De aznap éjjel a maci leesett az ágyról és begurult az ágy alá. A fiú erre felriadt. Lemászott az ágyról, és bebújt az ágy alá. De onnan nem jött vissza. Hirtelen a padlón vér kezdett csorogni az ágy alól. Reggel amikor a szülei látták, hogy a kisfiuk nincs az ágyban, azonnal aggódni kezdtek. Az apukája észrevette a vértócsát a földön. Eltolta az ágyat és a földön a kisfia maradványaira bukkant. És az egyik levágott kezében a maciját szorongatta.
5 felhasználónak tetszik: ivonn a demi fan, Szabó Regina, riri17, KathPierce., Catherine
2011. május 07. 15:42 #37
- törölt felhasználó -    
Elolvastam a témát, és vannak itt kifejezetten jó sztorik is, bár ezek a pár sorosok kritikán aluliak. Levágták a fejét, levágták a kezét, ugyan már. Ebbe mi a félelmetes? Aki egy kis betojásra vágyik az nézze meg az Alien, esetleg Stephen King filmeket, illetve olvasson tőle regényeket. Az ilyne dolgoktól elég hamar be tudok tojni, de ez a téma... semmi értelme, hogy bemásoljuk a sztorikat CTRL+C-vel. Legalább akkor írjunk saját magunk... blink.gif Ez a tipikus pontgyűjtögetős topik...
3 felhasználónak tetszik: ivonn a demi fan, thunderbird, KathPierce.
2011. május 07. 15:50 #38
- törölt felhasználó -    
Volt egy kisfiú. A szülei éjszakára egyedül hagyták. De a fiú nem akarta és szólt is a szüleinek, hogy ő nagyon fél nem akar egyedül maradni. A szülei akkor ezt mondták neki: Ha félsz, akkor rakd le a kezed, és a kutya megnyalja, akkor nincs semmi baj. Ez a mondat némiképp megnyugtatta a fiút. A szülők elmentek. A kutya, ő agy nagy bernáthegyi volt. A fiú bevitte a házba a kutyust, egészen az ágya mellé. Megsimogatta, és bebújt az ágyba. Már majdnem elaludt amikor csöpögést hallott. Le rekja a kezét. A kutya megnyalja. A fiú meg is nyugszik. De később megint csöpögést hall. Megint lerakja a kezét. A kutya ismét megnyalja. Harmadszorra is hallja a csöpögést leszáll az ágyról, kimegy a konyhába. De a csapok el vannak zárva. A fürőbe is bemegy ott is elvannak zárva. Vissza megy a szobába. És észreveszi, hogy a kutya fel van akasztva a szekrényre. És a plafonra a kutya vérével volt felírva:

Nem csak a kutya tud nyalni!
2011. május 07. 15:55 #39
- törölt felhasználó -    
Vörös Madonna

Ez a történet velem esett meg. Lehet ha nem látom a saját két szememmel el sem hiszem. Egy hideg téli napon 2 barátom feljött hozzám és beszélgetni kezdtünk kivel milyen fúrcsa dolog esett már meg nem telt bele fél órába a dolog átment rémtörténet mondásba az egyik barátom ezt a történetet mesélte: Az ezer nyolcszázas évek végén egy vidéki színházban játszott egy fiatal gyönyörű vöröshajú színésznő. Mindenki aki látta valamelyik előadását azt mondta hogy nagyon tehetséges hamarosan el nevezték vörös madonnának. Egyszer nagy tűz lett a színházban állítólag a díszletet felgyújtotta egy gyertya az előadás előtt. Mindenki szerencsésen kimenekült kivéve a vörös madonnát. Mivel a tűzoltók hamar kiértek a helyszínre a színház színte sértetlen maradt kivéve a legfelső emeletet ahol a madonna tartózkodott a tűz idején. Egy pár hónap múlva vissza építették a színház 3. emeletét is. De az éjjeli őrök minden este hallják ahogy a madonna régi szobájában valiki zokog. A barátom még azt is elmondta hogy aki éjfélkor csonkig éget egy gyertyát és a tükörbenéz majd elmondja 3-szor "Vörös Madonna" azt egy női kéz elkezdi folytogatni... A másik barátom erre azt mondta hogy ezt kipróbálja... Másnap reggel kiváncsian mentem be a suliba hogy mi volt az este. Hamarosan ő is megjött sállal a nyakán télikabátban. megkérdeztem hogy mi történt. Erre ő azt válaszolta hogy tényleg elkezdte folytogatni valami de nagyon erősen. mondtam hogy persze. Ő erre levette a sálat és ott volt a folytás nyoma a nyakán!!!
3 felhasználónak tetszik: riri17, ivonn a demi fan, Ziitta
2011. május 07. 15:58 #40
- törölt felhasználó -    
Tesi óra előtt nem mentünk ki a sorakozóhoz hanem elbújtunk az öltözőbe(persze észrevett a tanár undefined )
na mind1 Vivi a barátnőm mondta hogy mi történt vele előző nap:
egyedül volt a házba mert a nagymamája és az anyukája kiment a kertbe délelőtt.
Úgyvolt hogy délután háromkor jönnek haza a tesói (Bettina és Bálint) egyszer csak befut Betti a szobába Vivi kérdezi hogy kerül ide arra gondol hogy előbb jött haza.Betti nem szólt semmit csak kirohant a házból amikor rohant ki az anya és a nagymamája is látta Bettit.Ennyi eltünt és mi történt utána? Betti háromkor jött haza Bálintal és aztmondta hogy délelőtt még a közelbe sem volt!
Én b*rom mit csináltam mikor elmondta? Elkezdtem viccelődni hogy most ő akkor valódi-e vagy csak a hasonmása? És mitörtént? Szerinted? Az ablak fél méterre melletünk leszakadt! A szívbaj jött ránk! Az biztos többet ilyennel nem fogok viccelni!Nem muszály elhinni de ez megtörtént!
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!