Burlesque / Díva (2010)
2010. július 05. 14:35
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
Hoztam én is képeket, sajnos kicsik, de Cher... nagyon szép. jól tartja magát, az biztos.
Egyébbként a filmről (wikipédiáról forditottam): Ali (Aguilera) egy kisvárosi lány, akinek csodás hangja van. Elmenekül a kisvárosból, és követi álmait Los Angeles-be. Itt talál rá Ali a Burlesque Lounge-ra, egy csodálatos, de gyengélkedő helyre, ahol pincérnői állást kap a klub tulajdonosától, Tess-től (Cher). A burleszk merész kosztümei és koreográfiái elragadják a fiatal lányt, aki megesküszik, hogy egyszer ott fog fellépni.
Ali jóban lesz egy táncossal (Julianne Hough), és szerez egy ellenséget is egy féltékeny táncos személyében (Kristen Bell). Ezek mellett barátságot köt a csapossal is (Cam Gigandet).
A manager segítségével (Stanley Tucci) Ali-ból sztár lesz, lenyűgöző hangja pedig visszaadja a Burlesque Lounge régi hírnevét, aztán jön egy elszánt ügynök (Eric Dane), aki csábító javaslatot tesz a lánynak...
Egyébbként a filmről (wikipédiáról forditottam): Ali (Aguilera) egy kisvárosi lány, akinek csodás hangja van. Elmenekül a kisvárosból, és követi álmait Los Angeles-be. Itt talál rá Ali a Burlesque Lounge-ra, egy csodálatos, de gyengélkedő helyre, ahol pincérnői állást kap a klub tulajdonosától, Tess-től (Cher). A burleszk merész kosztümei és koreográfiái elragadják a fiatal lányt, aki megesküszik, hogy egyszer ott fog fellépni.
Ali jóban lesz egy táncossal (Julianne Hough), és szerez egy ellenséget is egy féltékeny táncos személyében (Kristen Bell). Ezek mellett barátságot köt a csapossal is (Cam Gigandet).
A manager segítségével (Stanley Tucci) Ali-ból sztár lesz, lenyűgöző hangja pedig visszaadja a Burlesque Lounge régi hírnevét, aztán jön egy elszánt ügynök (Eric Dane), aki csábító javaslatot tesz a lánynak...
2010. augusztus 07. 14:57
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
http://www.youtube.com/watch?v=tRi36QhiR4g
Már januárban felkerült ez a dal a netre, de nekem újdonság. Szerintem remek, szeretem az új albumát is, de ez a szám nagyon ott van.
Már januárban felkerült ez a dal a netre, de nekem újdonság. Szerintem remek, szeretem az új albumát is, de ez a szám nagyon ott van.
2010. szeptember 30. 23:45
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
épp cseréltem a linket, mert nem ezt akartam betenni xD
én imádom Christinát, sztem zseniális. mint embert, bevallom nem ismerem, de jó is ez így, a hangjába szerettem bele, már egészen kicsi korom óta imádom, bár az új stílusa annyira nem jön be.
én imádom Christinát, sztem zseniális. mint embert, bevallom nem ismerem, de jó is ez így, a hangjába szerettem bele, már egészen kicsi korom óta imádom, bár az új stílusa annyira nem jön be.
1 felhasználónak tetszik:
Adrianna
2010. szeptember 30. 23:53
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.09.30. 23:48)
A hangja jó, azt elismerem, nekem a zenéi nem igazán jönnek be. Ez az új lady gagás stílus pedig ... nem találok rá szavakat de nem is az a lényeg, hanem hogy szép hangja van. 
egyik zenéje sem?
Kapcsolódó sztárok
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Shonda Rhimes már a folytatáson gondolkozik.
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Március 15-én került megrendezésre az esemény.
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Anya és fia együtt jelentek meg a Vanity Fair Oscar-partiján.
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Kate Cassidy újra kapcsolatban lehet.