A kis szúnyog elment világot látni. Mikor hazaér az anyja rémülten fogadja, erre ő:
- Ne aggódj mama, ahova mentem, mindenhol tsapsoltak az emberek.
Szúnyog +
2010. július 04. 15:54
2010. július 04. 15:58
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Idézet (BeCCaSTaR @ 2010.07.04. 15:54)
A kis szúnyog elment világot látni. Mikor hazaér az anyja rémülten fogadja, erre ő:
Engem ma is szétcsipkedtek.
2010. július 14. 05:55
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Én a szúnyogok miatt életmódot váltottam. Feladtam a kísérletezést, hogy a zümmögésük és csípéseik mellett aludjak, ezért most éjjel ébren vagyok és nappal alszom pár órát. Olyankor legalább nyugodtan alhatok. Így is zavaróak, de sokkal kevesebb már rajtam a csípés. Bár a lakást lassan annyi szúnyogriasztóval fújom tele, hogy a végén én is belehalok.
2010. július 14. 17:32
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Idézet (jjj @ 2010.07.03. 22:21)
Züüüüümmmm
amikor aludnék.
Írtása:
Igen fegyelmezettnek kell lenni!
Kitakarózok, figyelek, jön, na ekkor rántom magamra a takarót magasan lehúzva, hogy elkapjam, majd összecsamálom a takarót.
Tömeges támadásnál ez nem jön be. Jól jöhet a futás, esetleg csapkodás.
amikor aludnék.
Írtása:
Igen fegyelmezettnek kell lenni!
Kitakarózok, figyelek, jön, na ekkor rántom magamra a takarót magasan lehúzva, hogy elkapjam, majd összecsamálom a takarót.
Tömeges támadásnál ez nem jön be. Jól jöhet a futás, esetleg csapkodás.
Elég furcsa módszer
2010. július 23. 10:54
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Rajtam talán van 1 szúnyogcsípés
Pedig az én véremet szeretik.... De régen nálunk is annyi volt mint mint macskána szőr
Aztán vettünk a boltba egy konektorba rakható szúnyogriasztót ez a Vape... 1-2 éjszakára használ de egy csomagban van 30 lapocska amit bele kell tenni. És mióta ezt használom egy szúnyog sincs.
2010. július 23. 11:10
|
|
lolypopp♥MyDream.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.25. Hozzászólás: 957 Csatolások: 25 Azonosító: 123490 offline
|
Hát nálunk is rengeteg van egyik este 40 szúnyogot számoltam össze csak a szobámban...
Bár én csapkodás meg szúnyogirtó szerek helyett leporszívózom őket a falról estére és semmi baj
Bár én csapkodás meg szúnyogirtó szerek helyett leporszívózom őket a falról estére és semmi baj
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.

0 felhasználónak tetszik: