A Paramount filmstúdió bejelentette, hogy a texasi mozikban nem vetítik a Paranormal Activity második epizódjának előzetesét, mert túl félelmetesnek találták a nézők!
A teljes cikkhez kattints ide!
Texasnak túl durva a Paranormal Activity 2
2010. július 03. 22:13
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Az elsú rész durva volt, szal megértem h ez még durvább lesz...
2010. július 03. 22:26
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
De tudjátok az Eclipse rajongóknak ez az
mert ők már megszokták a vegavámpírokat, meg hogy nyuszikat esznek a vámpírok. Ehhez képest ez tényleg durva...
2010. július 04. 01:51
|
|
Candacevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 446 Csatolások: 0 Azonosító: 88732 offline
|
Nem félelmetes, de ijesztő (a kettő ugye, nem ugyanaz) és amikor éppen arra várok, h Jake ledobja a pólóját, lehet, h nem esne jól egy a kamerába vágódó fazon. :Đ
2010. július 04. 10:40
|
|
adorebubble |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 763 Csatolások: 3488 Azonosító: 123989 offline
|
Hát...nekem félelmetes, mondjuk én félősebb vagyok az átlagnál
2010. július 04. 11:52
|
|
delena3cuidado con el ángel♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 1385 Csatolások: 372 Azonosító: 124110 offline
|
gyágyógyágyéégyügyügyü...
én imádom a horror filmeket, nem is ijdek meg tőlük sosem, max rettegek miközben nézem, ezalól csakis a Paranormal Activity a kivétel. ennek a végén sírtam, és remegtem, egy hétig a film után nem mertem aludni stb... hát nekem ez a trailer sem tetszett, de azért megnézem a 2-t
mondtam már, hogy imádom a kihívásokat?
én imádom a horror filmeket, nem is ijdek meg tőlük sosem, max rettegek miközben nézem, ezalól csakis a Paranormal Activity a kivétel. ennek a végén sírtam, és remegtem, egy hétig a film után nem mertem aludni stb... hát nekem ez a trailer sem tetszett, de azért megnézem a 2-t
2010. július 04. 14:59
|
|
kokakolaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 128959 offline
|
@Jasika
"Szerintem sem félelmetes..xD de lehetséges, hogy a 10-12 évesek félnek tőle..nem tudom..:/ de nekem nem ijesztő.."
Bocs de énis 12 vok , de számomra sem félelmetes.XD
"Szerintem sem félelmetes..xD de lehetséges, hogy a 10-12 évesek félnek tőle..nem tudom..:/ de nekem nem ijesztő.."
Bocs de énis 12 vok , de számomra sem félelmetes.XD
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: