A Paramount filmstúdió bejelentette, hogy a texasi mozikban nem vetítik a Paranormal Activity második epizódjának előzetesét, mert túl félelmetesnek találták a nézők!
A teljes cikkhez kattints ide!
Texasnak túl durva a Paranormal Activity 2
2010. július 03. 22:13
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Az elsú rész durva volt, szal megértem h ez még durvább lesz...
2010. július 03. 22:26
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
De tudjátok az Eclipse rajongóknak ez az
mert ők már megszokták a vegavámpírokat, meg hogy nyuszikat esznek a vámpírok. Ehhez képest ez tényleg durva...
2010. július 04. 01:51
|
|
Candacevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 446 Csatolások: 0 Azonosító: 88732 offline
|
Nem félelmetes, de ijesztő (a kettő ugye, nem ugyanaz) és amikor éppen arra várok, h Jake ledobja a pólóját, lehet, h nem esne jól egy a kamerába vágódó fazon. :Đ
2010. július 04. 10:40
|
|
adorebubble |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 763 Csatolások: 3488 Azonosító: 123989 offline
|
Hát...nekem félelmetes, mondjuk én félősebb vagyok az átlagnál
2010. július 04. 11:52
|
|
delena3cuidado con el ángel♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 1385 Csatolások: 372 Azonosító: 124110 offline
|
gyágyógyágyéégyügyügyü...
én imádom a horror filmeket, nem is ijdek meg tőlük sosem, max rettegek miközben nézem, ezalól csakis a Paranormal Activity a kivétel. ennek a végén sírtam, és remegtem, egy hétig a film után nem mertem aludni stb... hát nekem ez a trailer sem tetszett, de azért megnézem a 2-t
mondtam már, hogy imádom a kihívásokat?
én imádom a horror filmeket, nem is ijdek meg tőlük sosem, max rettegek miközben nézem, ezalól csakis a Paranormal Activity a kivétel. ennek a végén sírtam, és remegtem, egy hétig a film után nem mertem aludni stb... hát nekem ez a trailer sem tetszett, de azért megnézem a 2-t
2010. július 04. 14:59
|
|
kokakolaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 128959 offline
|
@Jasika
"Szerintem sem félelmetes..xD de lehetséges, hogy a 10-12 évesek félnek tőle..nem tudom..:/ de nekem nem ijesztő.."
Bocs de énis 12 vok , de számomra sem félelmetes.XD
"Szerintem sem félelmetes..xD de lehetséges, hogy a 10-12 évesek félnek tőle..nem tudom..:/ de nekem nem ijesztő.."
Bocs de énis 12 vok , de számomra sem félelmetes.XD
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: