Selena Gomez besokalt
2010. július 05. 08:29
|
|
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline
|
lileee123321 szerintem igazad van teljesen egyet értek veled. ha ez a film ilyen nagysikerű lesz ahogy a cikkben van akkor dakotának kéne megkapnia hiszen dkota fiatalabb taylornál és selenánál mégis jobban és régebb óta bene van a filmszakmában.
2010. július 05. 08:31
|
|
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline
|
amúgy taylor eddig a valentin napba ha jól tom csak pár percet játszott ahogy cikkekben olvastam szal a kritikusok csak támadnák ahogyan selenát is támadhatják és úgy járna mint miley
2010. július 05. 08:40
húha de most ilyenért mennek tönkre a barátságok nemigaz hogy az egyikük egy kicsit nem bírna vissaállni, különben is a nagy siker után jönnek mégnagyobbak és mostmár egyre jobb filmeket készítenek...
2010. július 05. 10:24
|
|
vivi bad girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 130549 offline
|
selena-t szeretem de az a demi lovato kicsit sokat képzel magáról
de én senkit sem szeretnék megbántani. az is lehet hogy egy super csaj csak nekem nem jön be
de én senkit sem szeretnék megbántani. az is lehet hogy egy super csaj csak nekem nem jön be
2010. július 05. 11:46
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
ha tényleg nagyon fontosak egymás számára (sel és dem), akkor bizti , hogy kifognak békülni!!
2010. július 05. 13:28
|
|
Vampenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.31. Hozzászólás: 185 Csatolások: 44 Azonosító: 123844 offline
|
nem értem miért akar minden énekes színészkedni és fodítva! taylor maradjon csak meg az éneklésnél! a valentin napban sem nyújtott túl sokat. dakotát pedig alapból nem bírom, szóval én selenának adnám a szerepet. tudom, hogy nem ez alapján döntenek, de ha a tapasztalatot nézzük, taylor alapból kiesik. szóval szerintem selena vagy dakota
2010. július 07. 15:52
|
|
vercsike10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 130330 offline
|
Szegény Sel én is kezdek hozzászokni és ez egyáltalán nem igazság!
2010. július 07. 20:33
Szerintem tutira Selena fogja megkapni a szerepet.. ami meg a barátságról szól, hát no comment.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: