Ha a 22 éves Brooke Hogan felkötné a haját, nem sminkelné magát, fiúnak is elmehetne, hisz az utóbbi időben rettentően férfias lett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az énekesnő fiú is lehetne
2010. július 03. 19:37
2010. július 03. 20:35
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
szerintem szép, és jó a hangaj is..nemtom ,hogy miért lenne fiús, ha felkötné a haját, nem sminkelné magát..:S
2010. július 03. 20:37
Ha nem vettétek volna észre, már volt neki tavaly egy mell plasztikája. A többi viszont hülyeség, még jó, hogy hasonlít az apjára...
2010. július 03. 23:15
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
tényleg ronda...
2010. július 05. 09:07
erre a ne engedjétek fel edinát mer az biztos hogy a 2. szó után letiltják(és senki nem tudja miről beszélek) Hááát....Brooke egy komplett idióta sztem nem férfias és már láttam smink nélkül....és mi van ha az apjára hasonít?(én kiköpött apum vagyok csak lányba)
2010. július 05. 09:41
|
|
DinAa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 630 Csatolások: 13 Azonosító: 126246 offline
|
a fórumok azok ugye arra valók hogy véleményt nyilvánitsunk egy cikkről, nem igaz? oké, nekem ez a véleményem nagyon kedvesen megfogalmazva:
a cikk egy nagy kalap szart sem ér és aki kitalálta az egy idióta
Brooke még véletlenül sem hasonlít egy férfira, és az hogy az apja vonásai megvannak benne az teljesen természetes, sok olyan embernél van hogy pont olyan mint az apukája, csak nőiesebb. erről ennyit.
szerk.: és ha már itt a Brook-kal való kötekedésnél tartunk, akkor a cím eleve rossz, mivel esetleg nem fiú hanem férfi
a cikk egy nagy kalap szart sem ér és aki kitalálta az egy idióta
szerk.: és ha már itt a Brook-kal való kötekedésnél tartunk, akkor a cím eleve rossz, mivel esetleg nem fiú hanem férfi
2010. július 05. 23:25
|
|
lulcsy90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 291 Csatolások: 0 Azonosító: 129188 offline
|
Kedves Pancsikakaoh! Teljes mértékben egyetértek veled! Én is tiszta apum vagyok lány létemre! És ebben semmi rossz sincs! Ha nem tudja elfogadni magát, végezzen önértékelést! Fogja magát, álljon tükör elé és gondolkozzon! Mindenkiben van valami szép! És úgy fogadjuk el magunkat, ahogy a Jó Isten megteremtett! Ezért utálom a Plasztikai műtéten átesett hölgyeket! Azt persze megértem, ha életmentés miatt, de úgy, mert nem tudja elfogadni magát? Ezt egyszerűen nevetséges!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: